Τι μπορώ να κάνω με 3 δέκτες που έχω; Μπορώ να τους συνδέσω με κάποιο τρόπο;

just95

New member
5 April 2009
57
Θεσσαλονίκη
Έχω τους παρακάτω δέκτες:

1. Dreambox 800HD (αυτον εχω τωρα σε λειτουργια, οι αλλοι 2 καθονται στην ντουλαπα)
2. SAB SISC
3. Nova receiver (ουτε θυμαμαι πως τον λενε ο κλασσικος μαυρος τον εχω απο το 2001)

ο SISC και ο της NOVA δεν εχουν ethernet ή usb

μπορω να βαλω πχ τον SISC σε αλλο δωματιο και να παρω σημα απο τον Dreambox με καποιον τροπο;

το δεκτη τις nova μάλλον τον πετάς

ο άλλος εάν έχει CI του βάζεις diablo_wifi(εάν συνεργάζεται)και του δίνεις από το dream (προϋπόθεση ότι έχεις και wifi στο χωρo)
το δίαυλο (αν πάρεις και κας για να την αναβαθμίσεις) θα σου πάρει κάνα 150 οποτε βάζεις αλλα 50 και παίρνεις δυο μαϊμούδες και είσαι ok και στα δυο δωμάτια

το δεκτη τις nova μάλλον τον πετάς

ο άλλος εάν έχει CI του βάζεις diablo_wifi(εάν συνεργάζεται)και του δίνεις από το dream (προϋπόθεση ότι έχεις και wifi στο χωρo)
το δίαυλο (αν πάρεις και κας για να την αναβαθμίσεις) θα σου πάρει κάνα 150 οποτε βάζεις αλλα 50 και παίρνεις δυο μαϊμούδες και είσαι ok και στα δυο δωμάτια
+1

oh-oh-oh!!! hold your horses my friend martinoffroad!!

σε ευχαριστω φιλε για το χρονο σου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τα καταλαβα καλα ολα:
1. τον νοβα ετσι κι αλλιως δεν τον εχω σε καμμια υποληψη
2. αρα μου λες οτι και ο SISC ειναι ασυμφορο να τον χρησιμοποιησω γιατι θελει καποιες "προσθετικες" εργασιες - να ρωτησω κατι απλοϊκο: δεν γινεται να βαλω κατι σαν "ταφ" στην εισοδο του δορυφορικου σηματος του dreambox και να παρω απο εκει με καλωδιο να δωσω και στον SISC; να δωσω δηλ απο το καλωδιο σε 2 δεκτες; (σορρυ αν ειπα λαλακια αλλα δεν τα ξερω καλα)
3. τι εννοεις να παρω 2 μαϊμουδες με 200 ευρω; 2 μαϊμουδες dreambox εννοεις ή κατι αλλο; και αν ναι μετα πρεπει να κανω sharing;

ευχαριστω παντως για τη βοηθεια και το χρονο σου

oh-oh-oh!!! hold your horses my friend martinoffroad!!

σε ευχαριστω φιλε για το χρονο σου αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τα καταλαβα καλα ολα:
1. τον νοβα ετσι κι αλλιως δεν τον εχω σε καμμια υποληψη
2. αρα μου λες οτι και ο SISC ειναι ασυμφορο να τον χρησιμοποιησω γιατι θελει καποιες "προσθετικες" εργασιες - να ρωτησω κατι απλοϊκο: δεν γινεται να βαλω κατι σαν "ταφ" στην εισοδο του δορυφορικου σηματος του dreambox και να παρω απο εκει με καλωδιο να δωσω και στον SISC; να δωσω δηλ απο το καλωδιο σε 2 δεκτες; (σορρυ αν ειπα λαλακια αλλα δεν τα ξερω καλα)
3. τι εννοεις να παρω 2 μαϊμουδες με 200 ευρω; 2 μαϊμουδες dreambox εννοεις ή κατι αλλο; και αν ναι μετα πρεπει να κανω sharing;

ευχαριστω παντως για τη βοηθεια και το χρονο σου

και να πληρωνεις κι ολας καμια συνδρομη μην το ξεχνας αυτο
pay sharing =:tdown:

συγγνώμη νόμιζα ότι ήθελες να βλέπεις και στους τρεις την κάρτα σου (sharing)

αν δεν έχεις καλώδιο στους άλλους και θες να τους βάλεις υπάρχουν δυο τρόποι

1)παίρνεις από το loop του dream (το άλλο τσουτσούνι που είναι ασύνδετο διπλα στο καλώδιο τις κεραίας)και το πας στον δεύτερο δεκτη και με τον ίδιο τρόπο από το δεύτερο στον τρίτο αλλα..
a)μονο ο ένας θα δουλεύει
b)κάπου έχω διαβάσει ότι η δεκτες τις nova στέλνουν συνεχεια τάση στο lnb οποτε θέλει μέτρημα (κάποιος που ξέρει ας μας πει)

2)βάζεις ένα lnb στην ταράτσα με 4 εξόδους και κατεβάζεις αλλα δυο καλώδια για τους άλλους δεκτες και είναι ανεξάρτητοι πλήρως

για να βλέπεις την nova(κάρτα σου) θα πρέπει να

1) κανεις πέρα δώθε την κάρτα

2)παίρνεις ένα card spliter και βλέπεις και στους τρεις ότι κανάλι θέλεις(150 euro)

Re: Απάντηση: Τι μπορώ να κάνω με 3 δέκτες που έχω; Μπορώ να τους συνδέσω με κάποιο τ

είπε κάπου ο άνθρωπος ότι δεν πληρώνει ?

εγω αναφερθικα στην συνδρομη ως extra χρηματα στο ολο πακετο που του προτεινες στην αρχη
για να εχει γνωση επι ολου του θεματος το παλικαρι που μαλον εχει

και να πληρωνεις κι ολας καμια συνδρομη μην το ξεχνας αυτο
pay sharing =

ειπα εγω οτι δεν πληρωνω; στη νοβα δουλευεις και κανεις ελεγχο;

φιλε μου αγαπητε αν δεν σου αραισουν αυτα που γραφω μπορεις να εκφραζεσαι ποιο ομωρφα
οσο αναφορα το pay sharing ειμαι κατα
αν θεωρησες οτι ειπα οτι δεν εισαι συνδρομιτης η κατι τετοιο εισαι
τελειος λαθος

εγω ρωτησα συγκεκριμενα πραγματα τα οποια δεν εχουν καμμια σχεση με συνδρομες
αν ηξερες και ηθελες ας απαντουσες σχετικα - εγω ειμαι δεκα φορες κατα του pay sharing
δεν καταλαβαινω τι εννοια ειχε η παρεμβαση σου - τελος εδω μην απαντας, δεν χρειαζεται να συζηταμε χωρις λογο