Τι να παρω;;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι να παρω;;;;

Όχι, ευτυχώς δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί... εντάξει, απλώς υπερέβαλα για να δώσω ένα δραματικό τόνο στην "αποφασιστικότητά" μου!

Ευτυχώς πάντως που είναι το Euro... μόνο σε αυτό ελπίζω για να αγοράσω!!! αν δεν πάρω πριν τα ματς της Εθνικής, ζήτω που καήκαμε!

ειχα παρει απο το makro μια φθηνη samsung 29" και περιμενα και για να μπερδευτειτε ακομα περισοτερο

http://www.hdtvtest.co.uk/Toshiba-37XV505D/:flipout:

προτεινομενη και αυτη με τα προβληματακια της βεβαια αλλα προτεινομενη

edit http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162243

Last edited:
:award::award:παιδια σας ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα των απαντησεων σας!!μαλλον για sony θα παμε!!τωρα κατι αλλο σημαντικο!!βαση στηριξεις!!!τι καλωδια να χρησιμοποιησω;;;

πρεπει να χρησιμοποιησω ενα συγκεκριμενο τυπο καλωδιου οταν με το καλο παρο την tv η απλα συνδεω την κεραια; εχω ενα dvd player το συνδεω απλα η με καποιο ειδικο καλωδιο!!ευχαριστω!

Τη συνδέεις απλά με την κεραία.

Η καλύτερη σύνδεση (θεωρητικά) είναι η συνιστωσών (component) αν φυσικά την υποστηρίζει το dvd σου.

Αν δεν γίνεται αυτό σύνδεσέ τα με scart και να επιλέξεις έξοδο RGB από το DVD σου.

Απάντηση: Re: Τι να παρω;;;;

πρεπει να χρησιμοποιησω ενα συγκεκριμενο τυπο καλωδιου οταν με το καλο παρο την tv η απλα συνδεω την κεραια; εχω ενα dvd player το συνδεω απλα η με καποιο ειδικο καλωδιο!!ευχαριστω!

εαν εχει εξοδο hdmi,παρε ενα καλωδιο HDMI απο το πλαισιο.

ευχαριστω πολυ παιδια!!! σε ευχαριστω και εσενα akren!! να ρωτησω εχεις αγοραση την sony εσυ?

Re: Απάντηση: Re: Τι να παρω;;;;

Οι πλασμα που εβγαζε η Sony (πριν κανα 3αρι χρονια θυμαμαι τις τελευταιες) ηταν πολυ χαλια , τιγκα στο image retention.

Aν θελει κανεις να δει μια , στο Ελ. Βενιζελος εξω απο το καταστημα του Γερμανου εχει 5-6 κρεμασμενες. Δειχνουν δε το λογοτυπο "Γερμανος" ειτε ειναι ανοιχτες ειτε ειναι κλειστες.:flipout:

επιστρεφη και παλι!!!οπως ειχα αναφερει στα προηγουμενα ποστ χαρη στην πολυτιμη βοηθεια σας αποφασισα να παρω την 40w4000.παω λοιπον κανω ερευνα αγορας ο καθενας εχει οτι τιμη του κατεβει!!επεσα και σε λιγο ασχετους πολιτες που μ εδειχναν οτι ναναι αλλα καταφερα και βρηκα μια καλη τιμουλα στα sony center sakelaris. εξυπηρετικοτατος ο κυριος του ειπα κατευθειαν τι ηθελα και παμε στο ζουμι.ποσο του λεω.μ λεει 1430.του λεω ωραια.ατοκες παιζουν?μ λεει οχι αλλα εχουμε 40χ τοσα χρηματα.πολυ τοκος εβγαινε 1700 του λεω ειναι παρα πολλα.στα πολλα τον αρχισα στα παζαρια και μ την κατεβαζει στα 1300 αλλιως 1440 με δωρο ενα σταθεροποιητη ρευματος.τι παιζει παιδια με αυτον τον σταθεροποιητη>?χρειαζεται η απλα μ λεει οτι ναναι|?να πρω το δωρακι τ σε αυτα τα χρηματα η να την παρω 1300???ευχαριστωωωω

να πρω το δωρακι τ σε αυτα τα χρηματα η να την παρω 1300???ευχαριστωωωω

Παρε την 1300 και αν θελεις αγοραζεις καποιο σταθεροποιητη αργοτερα.

Κατα την γνωμη μου παντως με ενα καλο πολυμπριζο ασφαλειας (surge arrest) των 30 ευρω εισαι καλυμενος απο αυξομειωσεις του ρευματος. Η τηλεοραση θα σβηνει βεβαια αλλα δεν θα παθει ζημια απο υπερταση.

Mιλαω για κατι τετοιο....

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701178

Αυτό έχω και εγώ.
Το πήρα πριν 1μιση μήνα περίπου να είμαι έτοιμος όταν πάρω tv...και ακόμα με την 29άρα crt είμαι.:flipout:

Όταν λες ότι με παζάρια στην κατέβασε 1300 ευρώ εννοείς μετρητοίς φαντάζομαι...αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρουν οι δόσεις.....οπότε?...
Βράχος πάντως ο πωλητής στην τιμή ε?χαχαχα:Banane0:....140 ευρώ κάτω!!!

Αρκετά καταστήματα δίνουν 12-24 άτοκες....δε χρειάζεται να δώσεις 1700!!

Τα «δώρα» που κάνουν τα καταστήματα συνήθως είναι μικρής αξίας και τα χρησιμοποιούν οι πωλητές για να σε δελεάσουν.

Συγκεκριμένα -> ήμουν πριν καιρό αποφασισμένος να πάρω την Samsung A558 40"...(θα πάρω την w4000 όμως:a0210:)...σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών μου την έδιναν με 12 άτοκες 1230 αν θυμάμαι καλά.
Επειδή βαριέμαι να παίζω παιχνιδάκια δε ψαρεύω πωλητές κ.λ.π....του λέω εκεί την βρήκα τόσο και εκεί τόσο....προσδοκώντας κάτι καλύτερο......
Έπεσε λίγο η τιμή.....επειδή φαινόμουν ψημένος και είχαν 1 κομμάτι στην αποθήκη ο πωλητής με είχε τρελάνει στο έτσι στο αλλιώς το αλλιώτικο το πασαλιμανιώτικο.:flipout:

Μου λέει....επειδή μου την έδωσε τώρα (με την καλή έννοια) σου κάνω δώρο ένα καλώδιο hdmi....έτσι γιατί γουστάρω μου λέει.
Το έλεγε με τέτοιο τρόπο λες και μου έδινε τίποτα τρελό....σίγουρα το hdmi δεν θα ήταν των 40-50 ευρώ αλλά κανά φτηνιάρικο των 5.

Πάντως με αυτόν τον τρόπο (να λέω χύμα πόσο βρίσκω το x προϊόν σε ανταγωνιστές) λειτουργεί καλύτερα από το να πιέζω για μείωση τιμής.

Η w4000 μπορεί να περιμένει ακόμα λίγο αν είναι να γλυτώσω μερικά ευρουδάκια.

Last edited:
σημερα που ξαναπηγα μ λεει απο εβδομαδα θα κανω ενα προμοτιον και θα ριξουμε τιμες!!του λεω και εγω λοιπον θα την παρω απο εσενα αλλα δεν θελω σταθεροποιητη και τετοια θελω μια βαση τοιχου και ενα καλωδιο hdmi μα μου λεει ειναι ακριβα και δεν μ συμφερει καιτετοια!!!χαχα λεω καλα.με το που βγαινω εξω να παρω μηχανη να φυγω τι κανει το παληκαρι!!τρεχει και μου λεει.ελα απο εβδοαμαδα να την παρεις με τα δωρα!!!!ρε αυτοι μας εχουν αναγκει οχι εμεις!!!!!το γαματω βεβαια ειναι οτι πηγε και η μητερα μ απ μονη της και της ειπε ακουστε ακουστε 1430 μετρητα και δεν πεφτει καθολου!!!οτι να ναι!!

sony 46D3500!!
παιδια πως σας φαινεται αυτη στα ιδια χρηματα με την 40w???
ευχαριστω!!! προλαταβολικα

sony 46D3500!!
παιδια πως σας φαινεται αυτη στα ιδια χρηματα με την 40w???
ευχαριστω!!! προλαταβολικα

Γενικοτερα η W ειναι πολυ ανωτερη σε ολα , αλλα και οι 40" ειναι λιγες. Κανε λιγο υπομονη να πεσει λιγο η τιμη η βαλε μερικες δοσεις ακομα και παρε την 46W.

υπομονη αλλη δεν γινεται.η τηλεοραση δεν ειναι για εμενα αλλα για τους γονεις μου.πηγαν να παραγγειλον την 40w και ο πολιτης εκει τους βρηκε αθωους να το πω και τους παρασαρε την 46d για πολυ ανωτερη!!με το που μ το ειπαν αρχισα μια μικρη ερευνα σχετικα με αυτη την 46αρα και βρηκα οτι ειναι αρκετα κατω σε επιδοσεις σε σχεση με την 40w.ετσι λοιπον ακυρωσαμε την 46D ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η 40W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υπομονη αλλη δεν γινεται.η τηλεοραση δεν ειναι για εμενα αλλα για τους γονεις μου.πηγαν να παραγγειλον την 40w και ο πολιτης εκει τους βρηκε αθωους να το πω και τους παρασαρε την 46d για πολυ ανωτερη!!με το που μ το ειπαν αρχισα μια μικρη ερευνα σχετικα με αυτη την 46αρα και βρηκα οτι ειναι αρκετα κατω σε επιδοσεις σε σχεση με την 40w.ετσι λοιπον ακυρωσαμε την 46D ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η 40W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν περιμενες λιγο ισως θα μπορουσες να παρεις την 46V4000. Tελος παντων καλοριζικη.

Για εναν πωλητη καλυτερη ειναι...
1- Αυτη που εχει μεγαλυτερο περιθωριο κερδους για το καταστημα
2- Αυτη που εχει μεινει στοκ και πρεπει να φυγει
3- Αυτη που η εταιρεια της δινει τα καλυτερα δωρακια (πχ. δωροεπιταγες απο το Carrefour εδινε καποια στιγμη μια συγκεκριμενη εταιρεια με καθε πωληση)
4- Αυτη που εχει αυτος σπιτι του (συνηθως μια 32αρα LCD διετιας)
κτλ.

Re: Απάντηση: Re: Τι να παρω;;;;

Αν περιμενες λιγο ισως θα μπορουσες να παρεις την 46V4000. Tελος παντων καλοριζικη.

Για εναν πωλητη καλυτερη ειναι...
1- Αυτη που εχει μεγαλυτερο περιθωριο κερδους για το καταστημα
2- Αυτη που εχει μεινει στοκ και πρεπει να φυγει
3- Αυτη που η εταιρεια της δινει τα καλυτερα δωρακια (πχ. δωροεπιταγες απο το Carrefour εδινε καποια στιγμη μια συγκεκριμενη εταιρεια με καθε πωληση)
4- Αυτη που εχει αυτος σπιτι του (συνηθως μια 32αρα LCD διετιας)
κτλ.

xaxa το τελευταιο ηταν αυτο που μ ειπε και η μητερα μου!!και εγω αυτην εχω σπιτι μου και δεν την αλλαζω με καμια!!!καλα!!!εν αναμονη λοιπον της 40w~~