τι να παρω?

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
ρε παιδια για πειτε γνωμες τι να παρω 4 giga ddr2 1066 η 2 giga ddr3 1600 εχω vista ultimate 64 bit δεν παιζω παιχνιδια μονο internet και ταινιες full hd.
εχουν διαφορες μεγαλες γιατι η μητικη μου παιρνει και dd2 και 3

Για ddr2 στα 800mhz ή αν θες λίγο πιο γρήγορες στα 1066,θα σου έλεγα κι'εγώ.

Προτείνω αυτές http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554140

Πάντως καλύτερα να πάρεις 2x2gb και όχι 4x1gb και για να έχεις άδεια slots σε περίπτωση που θέλεις παραπάνω μνήμη αργότερα,και για να είναι πιο ελαφριά η μητρική σε περίπτωση που κάνεις overclocking.;)

και εγω αυτες που προτεινεις λεω να παρω γιατι δεν νομιζω να εχουν και καμια σημαντικη διαφορα απο τις 1066

οποτε ειμαστε καθετοι για τις ddr2 γιατι μεχρι 60 λεω να δωσω?

Ναι.

Με 60 ευρώ δεν βρίσκεις καλές ddr3,αν και μπορείς να βρείς value περίπου 20 ευρώ η μια μνήμη 1gb στα 1333mhz με εντελώς απλό chip.

Πάρε καλύτερα αυτές που σου πρότεινα,να έχεις και το κεφάλι σου ήρεμο,μην μπλέξεις με value αφού μπορείς να βάλεις και ddr2.

Κοίτα αν είναι ότι δεν χρειάζονται τα 4gb,τότε 2gb ddr3 αυτές που δείχνεις είναι εντάξει.

Θα είναι και πολύ πιο γρήγορες.

Μόνο πρόσεξε γιατί έχουν ακουστεί ασυμβατότητες στις OCZ μνήμες και στις asus μητρικές (δεν ξέρω τι μητρική έχεις).

οχ και εγω εχω asrock motherboard ουσιαστικα δηλαδη asus θα ψαξω και θα δω γιατι πραγματικα μονο για ταινιες θελω το pc

σε πραγματικες συνθηκες ζωης δεν προκειται να δεις διαφορα αναμεσα σε ddr2 και ddr3, μονο σε κανα benchmark... αλλα επειδη βλεπω οτι ψηνεσαι για τιν αλλαγη παρε τις πιο φθηνες