το δεύτερο δεν είχε τίποτα!!!! χαχαχαχ
αυτό ακριβώς είναι το high end!
Eπιστημονικο επιχειρημα.Transparent my ass...
Eπιστημονικο επιχειρημα.
Ο κ.Ξυθαλης της ΗΕS(αντιπροσωπος της Transparent) ποτε δεν υποστηριξε οτι στα κουτια υπαρχει καποια πλακετα που επεμβαινει ενεργα στο σημα αλλα ενα κυκλωμα που προσδιδει το επιθυμητο(ιδεατο) μηκος στο καλωδιο.
Προσωπικα εχω τα ΜΙΤ2 σαν καλωδια ηχειων κι ενας φιλος τα Transparent ultra.Ακουστηκαν και τα 2 στο συστημά του και μου αρεσαν περισσοτερο τα δικα του.
Eπιστημονικο επιχειρημα.![]()
Ο κ.Ξυθαλης της ΗΕS(αντιπροσωπος της Transparent) ποτε δεν υποστηριξε οτι στα κουτια υπαρχει καποια πλακετα που επεμβαινει ενεργα στο σημα αλλα ενα κυκλωμα που προσδιδει το επιθυμητο(ιδεατο) μηκος στο καλωδιο.
Kαπως ετσι το αντιλαμβανομαι (χωρις να εχω εμβρυθισει)Δηλαδη ποιο ειναι το ιδεατο μηκος καλωδιου αφ ενος,και αφ ετερου σε καθε διαφορετικο μηκος καλωδιου που πουλαει η εταιρεια αυτο αλλαζει προσαρμοζομενο στο μηκος του προς πωληση καλωδιου?
Τι σημαίνει "κύκλωμα που προσδίδει το ιδεατό μήκος";
Δεν ειπα οτι το μακραινει απαραιτητα.Καλλιστα θα μπορουσε να το κονταινειΔηλαδή, καλό καλώδιο είναι το μακρύ καλώδιο; Γιατί άλλα λένε οι νόμοι της Φυσικής..
Τον νου σου στην οικονομια εσυ!!!Eίναι απλό:
Πες ότι στο τωρινό χώρο σου το καλώδιο που χρειάζεσαι για τα τα ηχεία είναι 2μ. το οποίο και έχεις.
Κάποια στιγμή αλλάζεις χώρο,πας σε μεγαλύτερο και χρειάζεσαι 3μ.
Τι κάνεις,πετάς τα καλώδια και παίρνεις άλλα?
Οχι βέβαια!
Εκεί είναι που χρειάζεσαι το κύκλωμα που προσδίδει το ιδεατό μήκος!!!!
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Ποσο καλε?καστανα
εδω τα καλα καστανα
ο καστανας
Τον νου σου στην οικονομια εσυ!!!![]()
καστανα
εδω τα καλα καστανα
ο καστανας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.