Τι περιμενουμε τον Σεπτεβρη απο προβολικα?

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,153
Μεταμορφωση
Ακουω και διαβαζω οτι νεα μοντελα ερχονται απο Σεπτεβρη και μετα.
Ξερουμε ποια ειναι αυτα?Για home cnema παντα... 720p/1080p.
Μονο για τον benq 6000 εχω ακουσει.Οι αλλες εταιρειες?
Ειδικα οι 720p ειναι οι ιδιοι τα τελευταια 2 χρονια!

Από Σεπτέμβρη τίποτε, από Φεβρουάριο, μετά την Ces όλο και κάτι θα γίνει. Αλλά μην περιμένεις τίποτε συνταρακτικό, απλά θα ερθουν νέα μοντέλα με μικροβελτιώσεις σε σχέση με τα υπάρχοντα. Ο 6.000 έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη Ces, απλά άργησε πάρα πολύ να έρθει (αν έρθει τελικά Σεπτέμβριο).
Το παιχνίδι παίζεται πλέον στις τηλεοράσεις όπου θα υπάρχουν καταιγιστικές παρουσιάσεις (πχ. όλες οι εταιρείες θα δώσουν 2:33 πάνελ), μειώσεις τιμών και όγκου, αυξήσεις σε ίντσες (entry level οι 42 ίντσες, γύρω στα 2.000 οι 56)

Σε 720 δεν νομίζω ότι έχει νόημα να περιμένουμε κάτι άξιο σημασίας.

Και στα 1080 παλι, αν σκεφτεί κανείς πότε ήρθαν τελικά τα ''περυσινά νέα'' μοντέλα (aka από 2009) σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχουμε ακούσει κάτι ιδιαίτερο ακόμα για νέα μοντέλα αλλά και την οικονομική κρίση, δεν διαφαίνεται (όχι ακόμα τουλάχιστον) να μας προκύπτει κάτι συνταρακτικό.

ΥΓ
Ουφ, με έπεισα νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σφίξω τις βίδες του 750 (/Δημητρακούδης mode off) :p

Ααααα, θα με τρελάνετε εσείς....σιγά μην περιμένω μέχρι Φλεβάρη...

Πείτε μου αντικαταστάτη του W5000 στα ίδια λεφτά γιατί δεν με βλέπω καλά, έχει και ζέστη!!!-bye-

Ααααα, θα με τρελάνετε εσείς....σιγά μην περιμένω μέχρι Φλεβάρη...

Πείτε μου αντικαταστάτη του W5000 στα ίδια λεφτά γιατί δεν με βλέπω καλά, έχει και ζέστη!!!-bye-

BENQ W5000 τώρα με νεα μειωμένη τιμή απο την InfoQuest.

BENQ W5000 τώρα με νεα μειωμένη τιμή απο την InfoQuest.

Βρε JOMARK χτές δεν τα λέγαμε???

Σε 10 μέρες θα ξέρουν αν θα τους έρθει τελικά το προβόλι...

Εκτός αν έχεις κάτι νεότερο, οπότε αύριο τον κλείνω..:BDGBGDB55: