τι projector να παρω?

ace-mc

New member
21 September 2008
45
Για σας παιδία λιπών σέβομαι πολύ την όρεξη και τον θαυμασμό για τον οικιακό κινηματογραφώ εγώ ωμός λόγο δουλείας και λόγου ότι είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να κολλήσω να διαβάσω κτλ γιαυτο το λόγο ζητάω την βοήθεια σας οπός έχω πει και πιο παλιά μένω σε μια σοφίτα αυτό που ζήτω είναι ένα projector στα 1500 euro ταινίες που βλέπω είναι Δράσης Spiderman batman star wars κτλ θα παρακαλούσα χωρίς πολλές ορολογίες να μου προτείνετε κάποιων projector.?

Απάντηση: τη projector να παρο?

Ενδιαφέρεσαι για προβολέα FULL HD ή HD Ready?
ΑΥτή τη στιγμή πολύ καλή επιλογή είναι ο νέος προβολέας της Sony VW10, που όπως μπορείς να δεις πολλά από τα παιδιά του φόρουμ τον αγόρασαν και είναι ικανοποιημένοι όλοι με την ποιότητα της εικόνας του.
Υπάρχουν επίσης ο Benq W5000 (λίγο πιο πάνω όμως από το χρηματικό όριο που έθεσες), ο Epson TW3000 καθώς και ο νέος Panasonic 3000, που είναι προφανώς πάνω από τα 2000.

Επίσης πολύ καλός και πολύ φωτεινός (αν προβάλεις σε πολλές ίντσες) είναι και ο Optoma HD800XLV, που έχει κοντά στα 1800.

Re: τη projector να παρο?

Βασικά από ενισχυτές - ηχεία - πηγή είσαι καλυμμένος;
Αν όχι, πάρε έναν HDready μέχρι 700-800 ευρώ και τα ρέστα έναν ενισχυτή και ένα σετάκι 5.1.

παιδια να του πω και εγω ποιον να παρει?

Θα το πώ εγω σαν 2ος Γιάννης και υποστηρικτής της σόνυ! χαχαχα

Όπως είπαν και οι φίλοι εαν είσαι καλυμμένος απο ηχεία/ενισχυτή/πηγές , τότε πήγαινε για κάποιον όπως ο Sony HW10 αλλιώς για κάποιον όπως ο Epson TW700 (χμμ και τους δυό τους είχε ο τζόν..στρέϊντζ) και πάρε και κανα σετ/πακέτο ηχεία/ενισχυτή.

Ευχάριστο πολύ για της απαντισησας τώρα αν δεν σας κάνει κόπο έχω ανεβάσει κάτι Φώτο του δωμάτιο μου που θα μπει ο προβολέας για να μου πείτε κιόλας αν έχω πρόβλημα 1.το δωμάτιο είναι οπός έχω πει πιο παλιά χαμηλοτάβανο δηλαδή 2,3μετρα οπός βλέπετε και στη Φώτο…http://www.flickr.com/photos/34583173@N03/3238775635/.. ι απόσταση που θα μπει ο προβολέας θα είναι 4 μ περίπου και θα μπει εδώ οπός βλέπετε και σαυτιν τι Φώτο…http://www.flickr.com/photos/34583173@N03/3239617270/in/photostream/… οπός είδατε είναι με κλίση έχω πρόβλημα ι μπορώ να Πάρο κάποια ηδικιά βάση για να μπει ο προβολεας.για ήχο λέω να Πάρο ένα jvc 5.1 διαθέτω και γύρο στα 1500 αύρα για ήχο μόνο χόρια ο projector τώρα με τα καλώδια τι γίνετε θα κανό κάπου ιδική παραγγελιά για τι απόστασης τον καλωδίων θα είναι μεγάλες γενικά αυτά θα χάρο να απαντήσετε

Αν βάλεις το πανί στην πλευρά του τοίχου που δείχνεις στη φωτογραφία, με το σώμα από κάτω θα σου ζαρώσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός κι αν το σώμα στο δωμάτιο δεν το ανάβεις ποτέ.

Αν βάλεις το πανί στην πλευρά του τοίχου που δείχνεις στη φωτογραφία, με το σώμα από κάτω θα σου ζαρώσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός κι αν το σώμα στο δωμάτιο δεν το ανάβεις ποτέ.

Όχι είναι όλα ελεγμένα εκείνο το σόμα δεν το κανό εξαέρωση το αφήνω κλειστό το θέμα είναι άλλο είναι εντάξει ο χορός δεν έχω πρόβλημα να πα Πάρο προτζεκτορ?γιαυτο και έβαλα της Φώτο