TI PROJECTORA NA PARO?????????

andreasl123

New member
19 January 2011
66
KALISPERA PAIDIA.
THELO TIN VOITHEIA SAS STIN AGORA ENOS PROJECTOR MIAS KAI DEN EXO ASXOLITHEI KATHOLOU KAI DEN THELO NA PARO KATI POU NA MIN AKSIZEI...DIATHETO MEXRI 1000 EURO.. O XOROS POU THA MPEI TO PROJECTORAS DEN EINAI IDIAITERA MEGALOS ALLA KATA TIN GNOMI MOU MPAINEI..APO OTI DIAVASA GENIKA PERI XORON..PEITE MOU KAI TI NA PROSEXO GIA NA TO SIGOUREPSO...KATI AKOUSA GIA ZOOM KTL...LOIPON THELO GIA TAINIES KIRIOS KAI PS3 PROVOLI...THELO KALI POIOTITA OSO GINETE ME AUTA TA XRIMATA...HD NA EINAI 1080 OPOS DIPOTE EXO KATI STO NOU MOU SAS PARATHETO TA MONTELA PEITE M TIN GNOMI SAS KAI AN PROTEINETE KATI KALITERO..

BENQ W1000+
Epson EH-TW3200
Optoma HD20
Optoma HD200X

OLA KEIMENONTAI APO 800 MEXRI 1100 PERIPOU...

APO TO FORUM EXO DIAVASEI GIA TA MONTELA AUTA...AN MPOREITE PEITE MOU SAS PARAKALO TI NA PARO KAI GIA PION LOGO GIA NA PROXORISO STIN AGORA . SAS EUXARISTO POLI EK TON PROTERON.

Όταν λες ότι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος τι εννοείς;
Ότι θα πρέπει ο προτζέκτορας να βγάζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εικόνα από μικρή απόσταση;
Αν εννοείς αυτό πήγαινε στον Epson EH-TW3200 με το μεγάλο zoom.

το δωματιο μου ειναι υψος 2,90 φαρδος 3,10 και μηκος 4,20.δειτε και την φωτο και πειτε μου... και τι να παρω..

r1wltk.jpg

ευχαριστω φιλε pleo

Παρε τον epson 3200
Τα ρυθμιστικα του θα σου φανουν πολυ χρησιμα στον χωρο σου.
Mε τους dlp θα δυσκολευτεις αφανταστα (και παλι χωρις να τα καταφερεις απαραιτητα)

na rotiso exei kati allo idiaitero o epson pera apo to zoom apo tous alous??

i amesos epomeni epilogi ???

piga episis sta saturn mia volta...eleos diladi oi ipalliloi...tous rotousa kapoia pragmata kai me koitousane san eksogioinoi..erxete enas pou kai kala iksere kai ithele na m pasarei kati projectors arxaious kai xoris lampes...analisi 800x600 eleos..kai m elege 900 euro exoun kanourgioi...ti na peis...

kai kati episis stous dlp se ti pragma tha diskoleuto ??? giati exo akousei oti oi dlp apodidoun kalitera san eikona... nomizo etc exo diavasei

Να θυμάσαι πάντα ότι το συνολικό πλάτος της οθόνης που θα βάλεις είναι μικρότερο από το συνολικό πλάτος της καθαρής εικόνας που υπολογίζεις ότι θα πάρεις. Πάντα υπάρχει η κάσα που μέσα σε αυτήν τυλίγεται η οθόνη και έχει μεγαλύτερο πλάτος από την ίδια την οθόνη. Επίσης οι οθόνες έχουν μαύρο border γύρω γύρω που σημαίνει ότι πρέπει να υπολογίσεις και πέντε εκατοστά σε κάθε πλευρά.

Όπως το βλέπω, με τις δύο λύσεις που προτείνεις, μόνο ο Epson σου κάνει από πλευράς εγκατάστασης. Έχει μεγάλο zoom, καθώς και κάθετη και οριζόντια μετακίνηση του φακού.

P.S. αν θες γράφε στα ελληνικά γιατί μου βγήκαν τα μάτια.

ναι με συγχωρεις φιλε μου,οντως ο epson μαμαει απο οτι ειδα κ στο youtube φαινετε παρα παρα πολυ καλος...το μονο που με καθηλωνει και δεν τον εχω παρει ακομα ειναι μην το μετανιωσω γενικα σαν αγορα... επειδη εγω ειμαι η του υψους η του βαθους η θα παρω απο την αρχη κατι πολυ πολυ καλο η το ακριβως αντιθετο...επειδη βλεπω πολλα μοντελα ο καθενας λεει το δικο του και γενικα εχω προβληματιστει λιγακι..παντως με τον χωρο ενταξει με παιρνει... κατι ακομα.. αξιζει να τα σκασω για αυτον? με την εννοια οτι θα βγει μηπως καποια νεα τεχνολογια ? κατι νεο η για καποιο λογω να εκανα υπομονη η να κοιτουσα κατι αλλο ?? γενικα ειναι καλ σαν αγορα? η το παω πολυ ψηλα? ξερω οτι θεμα γουστου αλλα αν μ πει καποιος οτι τα αξιζει τα χρηματα του και θα με βγαλει ασπροπροσωπο και θα εχει διαρκεια οχι να τον εχω σε κανα σερβις η οτιδηποτε αλλο θα προχωρησω...

συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω καποιον αλλο να με ενημερωσει καθως μεχρι και στα καταστηματα μου λενε μ@λκιες να ψωνισω οτι να ναι

απο κοστος λαμπας ξερουμε καθολου ποσο παει? πηγα κ ρωτησα για τον epson 700 κ μου παν κατι 350 ευρουλακια κ παθα ενα καρδιακο γιαυτο ρωταω!! :ears: