Τί σε 9,5μ2 ??

και με 5αράκι γίνεται, αλλά υπό προϋποθέσεις...
υπολόγισε ότι φυσικά θα τοποθετηθούν πάντα στις σωστές αποστάσεις από τοίχους.
Εχε τον cardas πάντα υπόψη..

To πίσω μέρος του ηχείου θα απέχει περίπου 20εκ. μόνο από τον τοίχο, άντε 30 με το ζόρι. Σε αυτή τη περίπτωση τί γούφερ πιστεύεις θα είναι καλύτερο?
"Εχε τον cardas πάντα υπόψη.." ????? Τί θες να πείς??

20 30 είναι πολύ λίγο.
κάνε κάποια αναζήτηση και στο παρόν φόρουμ αλλά και στο google γιά τον κανόνα του cardas γιά την τοποθέτηση των ηχείων στον χώρο.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να τα βάλω έτσι... εντάξει, όταν θα ακούω μόνος μου τη μουσική μου θα μπορώ, αλλά για homecinema μια τέτοια τοποθέτηση θα σήμαινε ότι τα ηχεία θα είναι μπροστά από την τηλεόραση, οπότε τουλάχιστον για hc δεν θα τα έχω έτσι...

μπορεί να μην γίνεται να τα βάλεις έτσι
όμως μπορείς να προσπαθήσεις να το πλησιάσεις.
Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα

Εκτός από τα KLIPSCH HERESY που συζητάμε σε άλλο thread, κατέληξα για τον μικρό μου χώρο να πάρω είτε τα USHER S520 είτε τα EPOS ELS8, μιας και λόγω πολλών και διαφορετικών μεγάλων αγορών δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 350 για την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης. Μπορείτε να μου προτείνετε γι αυτά τα ηχεία κι έναν μικρό σχετικά ενισχυτή μέχρι 300-400 ? Η πηγή θα είναι τo pc με υψηλού bitrate mp3 και flac και με εξωτερική κάρτα ήχου με μετατροπείς Cirrus Logic 24bit / 96kHz.
Κάθε βοήθεια μου είναι πολύτιμη από εσάς παιδιά! Ευχαριστώ!

χωρίς απαραίτητα να είναι μπούσουλας, αλλά επειδή σε αντίστοιχο χώρο δουλεύω ηχείο 8 Ω και 84 dbw με trends 10.1 θα τον συνιστούσα.
Πάρτυ δεν θα κάνεις, αλλά μέχρι 95-98 κορυφές θα σηκώσουν μάλλον άνετα.
(ιδίως τα epos που δίνονται ως 6ωμα.)

Κόστος κάπου 150 ευρώ.

δεν ξέρω τον τάμπυ.
Εγώ την κλινέξ ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι....

τα άλλα δυό που προτάθηκαν θα τα βρείς εδώ, από επώνυμους, ίσως σου δωσουν και γιά δοκιμή.
Το άλλο....

Mίλησα με μαγαζί που τα έχει για ακρόαση και μου πρότειναν τον ADVANCE MAP101, θα τα ακούσω το Σάββατο. Τα έχει ακούσει κανείς με αυτόν?

Έψαξα πριν ρωτήσω, έχουν γραφτεί ελάχιστα καθότι σχετικά καινούριος...
Τhanks πάντως...

έχουν γραφτεί.
Θυμάμαι υπήρξε αρχικά ενθουσιασμός, μετά ξεφούσκωσε.
Δοκίμασε έναν trends ή kingrex.