Τι συμβαινει με τα καταστηματα metropolis?

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Ισως και να 'χει συζητηθει καπου κι εγω απλα να το πηρα χαμπαρι τωρα...
Περνοντας χθες το βραδυ απο το metropolis του Πειραια ειδα μαζεμενο κοσμο και πανο που εγραφαν ''ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ''.

Δηλαδη διωχνουν καποιο κοσμο? Το κλεινουν τελειως? Δεν καταλαβα κι εγω καλα, αλλα ειναι δυστυχες πρωτον που ανθρωποι θα χασουν τις δουλειες τους (κι εκει) και δευτερον το ενδεχομενο να κλεισουν.

Παντως κατα καιρους εκανα τις βολτες μου απο 'κει, με ηρεμουσε λιγο η αληθεια ειναι, βεβαια παντα ολο και κατι εβρισκα να παρω...

Βιβλιοπωλεία είχαν γίνει ουσιαστικά τελευταία αλλά και αυτό μάλλον δεν ήταν αρκετό για καιρούς άγριας λιτότητας.
Το δόγμα είναι σώστε τους διεθνείς τοκογλύφους και εξαφανίστε τους εμπόρους.

Ισως και να 'χει συζητηθει καπου κι εγω απλα να το πηρα χαμπαρι τωρα...
Περνοντας χθες το βραδυ απο το metropolis του Πειραια ειδα μαζεμενο κοσμο και πανο που εγραφαν ''ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ''.

Δηλαδη διωχνουν καποιο κοσμο? Το κλεινουν τελειως? Δεν καταλαβα κι εγω καλα, αλλα ειναι δυστυχες πρωτον που ανθρωποι θα χασουν τις δουλειες τους (κι εκει) και δευτερον το ενδεχομενο να κλεισουν.

Παντως κατα καιρους εκανα τις βολτες μου απο 'κει, με ηρεμουσε λιγο η αληθεια ειναι, βεβαια παντα ολο και κατι εβρισκα να παρω...

Και στην Γλυφάδα έκλεισε το μαγαζί..
Αυτό που κάνουν είναι να οργανώσουν 2-3 μεγάλα καταστήματα
σε στρατηγικά σημεία, με προσθήκη νέων προιόντων όπως βιβλία, gadgets
για να γίνουν το αντίπαλο δέος των Publics..Και βέβαια την πληρώνουν για άλλη μια φορά οι υπάλληλοι..

Ναι αλλά πρεπει και τα cd τους να ειναι κανονικά και οχι προχειρες αντιγραφες
δεν γινεται να παιρνεις καινουργιο cd να το περνας στο σκληρο lossless και να βλέπεις 192kbps...
οχι παντα αλλά μου συνέβει αρκετες φορές

Και εμένα μου εκανε εντυπωση
μου ετυχε σε προσφορές που ειχαν στα ~10ε και κατω
αλλά και σε αυτα δεν εχει να κανει..

δεν γινεται να παιρνεις καινουργιο cd να το περνας στο σκληρο lossless και να βλέπεις 192kbps...

κατσε γιατι αυτο ειναι σοβαρο
δηλαδη αγορασες cd που ηταν καμμενο και οχι πρεσσαριστο?
δεν ειχε στο περιθωριο τη σφραγιδα?
αυτα τα περιμενει κανεις απο bootleg cd η απο του δρομου
Μου κανει εντυπωση γιατι ακομα και καμμενο απο mp3 θα πρεπει φαινοταν σαν .wav.

Δεν ξερω ρωταω για να μαθαινω, γιατι πολλα θα δουν τα ματια μας μου φαινεται

Μου εχει τυχει σε τουλάχιστο δυο περιπτωσεις που θυμάμαι
εχω να παρω απο εκει πάνω απο 2 χρόνια
και τα cd μου δεν ειναι λίγα για να τα βρω αμέσως + ξυπναω ακόμα
επιφυλάσσομαι....

Ένα τέτοιο CD δεν θα έπαιζε σε CD-Player...

Μήπως απλώς ρίπαρες μόνο το session που είχε την "digital copy" (σε κάποιες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών, συνηθίζεται να υπάρχει το πρόγραμμα σε red book pcm στο 1ο session του δίσκου και σε κάποιο φορμά τύπου mp3, aac, atrac, κτλ. στο 2ο);

Προχθες πηγα προς το metropolis στο Ηρακλειο Κρητης και ειδα οτι εκλεισε και αυτο.Δε ξερω ποτε εκλεισε ακριβως γιατι ημουν φανταρος και ειχα να παω κατι μηνες.

Πηγαινα που και που και αγοραζα κανα cdακι.Ευκαιρια να αρχισω αγορες απο internet τωρα.(Στο Ηρακλειο δεν εμεινε και τιποτα ουσιαστικα τωρα απο μεγαλο δισκοπωλειο με ποικιλια κτλ.)

εγω παντως ημουν mega fun των μετροπολις και του πειραια αλλα ειδικα του κεντρου! μιλαμε οποτε ειχα τις μαυρες μου φευγωντας απτο γραφειο μια ωριτσα εκει μεσα ειχα γινει ανθρωπος!! :grinning-smiley-043

ασχετο αλλα τις προαλλες πηγα στο υποκαταστημα χαλανδριου μιλαμε σα σαρλελες γινομαστε αμα μπουν 2-3 ατομα!!!

TA metropolis είναι σχεδόν φαλιμέντο απο πλευράς επιταγων και χρεών

προχθές κολητός πηγε και μάζεψε κατι χιλίαδες σιντια γιατί η επιταγή της ετερείας εσκασε ....

Παιδιά επειδή χθες που εριξα μια ματια...ηταν σχεδον αδύνατο να αποδείξω τα λεγόμενα μου και επειδη μπορει να κάνω και λάθος....
οφείλω να πάρω πίσω οτι ανέφερα.....μέχρι τουλάχιστον να εχω χρόνο για ψαξιμο και στοιχεία

Υ.Γ. οχι οτι θα ασχοληθώ ιδιαιτερα:tongue:

Last edited:
Κρίμα. Λυπάμαι που το ακούω. Δούλεψα παλιά εκεί σαν φοιτητής (κατάστημα Ομόνοιας 1995-96), και ακόμα θυμάμαι πόσο ωραία ήταν η ατμόσφαιρα στον 2ο όροφο που ήταν το πόστο μου. Χώρια ότι ήταν τεράστιο μουσικό σχολείο για όποιον δούλευε εκεί, ή περναγε αρκετή ώρα μέσα...