Τι συμβαινει με την SAMSUNG?

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Πριν 15-20 μερες παρηγγειλα τη νεα SAMSUNG LE 40 M 86 BD απο την technics, παρολο που μου ειπαν οτι σε 8-10 εργασιμες μερες θα την εχω μου διαβεβαιωσαν οτι ουτε και την ερχομενη βδομαδα δεν θα την παραλαβω. Σε προηγουμενες αγορες απο το εν λογω καταστημα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Οι ιδιοι λενε οτι δεν η αντιπροσωπεια δεν τους εχει κανει παραδοσεις. Ξερει κανεις κατι παραπανω?

Εγω πηρα τελικα την SAMSUNG LE 37 M 86 BD, μου την εφεραν χτες (Σαββατο). Απο οτι μου ειπαν, ο Fourlis αργησε να κανει εισαγωγη γιατι οντως γινετε ενας ψιλοπανικος με τις καινουργιες τηλεορασης της SAMSUNG.

ωχ..απάντησα στο άλλο (ίδιο) θέμα που άνοιξες...

σου γράφω κι εδώ την ίδια απάντηση:

"Η εκτίμησή μου (πρόσεξε...γράφω εκτίμηση..) είναι ότι δεν θάχεις κανένα πρόβλημα...εκτός αν θεωρείς πρόβλημα την καθυστέρηση...

κατά τάλλα και ο Fourlis και η Samsung είναι κολοσσοί....οπότε μην αγχώνεσαι..."

ΥΓ: Ο Γιάννη γι άλλη μια φορά είναι ενημερωμένος...

Παιδιά υπάρχει πολλή ζήτηση για την συγκεκριμένη τηλεόραση σε όλη την Ευρώπη και έχει δημιουργηθεί πρόβλημα διαθεσιμότητας... Υπομονή..

Παντως και την Plasma PS-42Q96HD δεν την εχουν φερει ακομη και απο οτι εμαθα θα ερθει τον Ιουλιο (???) ενω στην υπολοιπη Ευρωπη κυκλοφορει κανονικα. Προς το παρον εχει ερθει η PS-42C96HD που εχει 2 HDMI αντι για 3 και λιγο διαφορετικο σχεδιασμο:

http://www.multirama.gr/Multirama/p...A6C2572774B5B3C0230AFE3B03D93DC0E11DD9989F3FD

Kαι οι δυο παντως εχουν αντιανακλαστικο καλυμα (Filterbright το ονομαζει η Samsung).

Φιλος μου που ειδε την C96 διπλα στην R88 και Μ86 μου ελεγε οτι ειχε το ιδιο καλη αν οχι καλυτερη εικονα.

Last edited: