Τι συμβαίνει με τον MARANTZ 5012 μου ( ΠΡΟΒΛΗΜΑ)

msan

New member
7 July 2006
87
Εχω έναν marantz sr5012s και ο οποίος είναι συνδεδεμένος με ένα pc που παίζει τον ρόλο του mediaplayer για χρήση με την tv sony που έχω. Ενώ είχα κανονικά ήχο και εικόνα από τα τηλεοπτικά κανάλια κάποια στιγμή θέλησα να βάλω μπρος το pc μετά από πολύ καιρό για να δω κάποια ταινία. Ομως δεν είχα ούτε εικόνα αλλά και ούτε ήχο από πλευράς pc. Ευτυχώς από το pc δεν υπάρχει πρόβλημα (φοβήθηκα στην αρχή για οθόνη κάρτας), αλλά μετά τη σύνδεσή του απευθείας στην TV δεν υπήρχε πρόβλημα. Στην συνέχεια των προβλημάτων διαπίστωσε ότι ούτε το setup από το χειριστήριο του marantz εμφανιζόταν. Έψαξα λιγο στο διαδίκτυο και προσπάθησα να κάνω reset στον marantz με συνδυασμό κάποιων πλήκτρων από την εμπρόσθια πλευρά του. Ομως ούτε και αυτή η ενέργεια είχε κάποιο αποτέλεσμα. Τι μπορεί να συμβεί και εάν αυτή η βλάβη θα είναι χρονοβόρα αλλά και κοστοβόρα. Μάλλον και από ότι έψαξα στο διαδίκτυο πιθανή βλάβη να είναι 80–90% της αποτυχίας της πλακέτας HDMI. Θα μετά την εκτίμηση του πιθανού κόστους αποκατάστασης της βλάβης αν αξίζει τον κόπο να προβώ σε αυτή
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους σας
Μανώλης Σανδαλής
Παλαιό Φάληρο