Τι συμβαίνει;;

Τα καλά That's είναι τα άσπρα τα κεραμικά... Τα χρυσά Professional είναι τα φτηνά.

Αυτό το τελευταίο δεν είναι παράξενο. Θα είναι ελατωμματικά. Και σε εμένα από μια κορίνα των 100 κόλλησε η εγγραφή στα 15. Δυστυχώς βλέπω ότι η ποιότητα των CD-R πέφτει διαρκώς. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ φτηνές μάρκες γι' αυτό τον λόγο, αλλά τα τελευταία προβλήματα τα είχα με TDK και Verbatim. Μόνο η Tayo Yunden δεν έχει κολλήσει ποτέ!

Προσυπογράφω.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει;;

Τα MMORE που θυμάμαι από μία φορά και έναν καιρό ήταν εντελώς άθλια.. είσαι σίγουρος ότι δεν τα μπερδεύεις με κάποια άλλα;
μμμ...λες? θα κοιταξω να δω στα σιγουρα,αν και αθλια ηταν καποια sirius...

αν παντως ειναι οντως τα μορ , ακομη και σημερα μετα απο 12 συν χρονια παιζουν αψογα, και ζωντανα οπως τοτε...

τα ειχε μια αλησιδα multirama που εχει βαρεσει φαλημεντο

Λοιπόν κύριοι χθες αλλάχθηκε και μάλιστα δια χειρός Γιώργου Τρανταλίδη το CD και όλα καλά. Απʼ οτι μου είπε ο ίδιος υπήρχε κάποιο πρόβλημα (κάποια λάθη) στο εργοστάσιο.
Αλλά έχω την εντύπωση οτι αυτό που είχα αντιγράψει απο το αρχικό παίζει καλύτερα απο αυτό που μου δόθηκε χθές. Υποψιάζομαι οτι έχει γίνει επεξεργασία στο αρχικό μάστερ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να συγκρίνω τίς δύο εγγραφές στον υπολογιστή ψηφιακά;

Στο συνημμένο αρχείο φαίνονται η σύγκριση με το foobar δυο διαφορετικών κομματιών από το ένα και από το άλλο CD
Άρα πρέπει να έχει γίνει επεξεργασία η οποία ακούγεται μάλιστα

Attachments

Last edited:
Άκυρο. Βιάστηκα να γράψω σαν να βρήκα λαβράκι. Η ψηφιακή σύγκριση που έβγαλε μεγάλη διαφορά όπως φαίνεται και στο συνημμένο αρχείο, είναι μεταξύ αντιγραμμένου cd και του τελευταίου που μου εδόθη. Όταν σύγκρινα (πάντα ψηφιακά) το αρχικό cd που αγόρασα με αυτό της αντικατάστασης, δεν φάνηκε διαφορά.
Τώρα όμως γεννάται το ερώτημα:
Α. Που οφείλεται η ψηφιακή διαφορά μεταξύ πρωτοτύπου και κόπιας;
Β. Που οφείλεται η μικρή έστω ηχητική διαφορά;