Μιας και είμαι λίγο χαμένος και άσχετος πάνω στο αντικείμενο, θα προσπαθήσω απλά να περιγράψω τις απαιτήσεις μου και θα ζητήσω τη γνώμη σας...
Λοιπόν... Ο χώρος είναι γύρω στα 30-35τμ.
Θέλω ένα σύστημα surround για ταινίες και μουσική.
Μιας και είναι σε πολυκατοικία, δε θα μπορώ να ανεβάζω και πάρα πολύ την ένταση... Παρόλαυτα θέλω να έχει περιθώριο κ να μην χρειάζεται να παίζω
κοντά στο full για να παίξει δυνατούτσικα.
Από ενισχυτές μου αρέσει ο Pioneer ο 920 λόγω μιας συμπάθειας που έχω για την εταιρεία. Επίσης με ενδιαφέρει να μπορώ να ακούω internetικά radio απευθείας χωρίς να συνδέω laptop... Άρα, για να έχουμε και μια βάση, ας θεωρήσουμε δεδομένο τον 920.
Δε δίνω έμφαση στα πίσω ηχεία. Απλά θέλω να υπάρχουν για καμιά ταινιούλα. Θέλω να είναι σχετικά μικρά για να μη δείχνουν άσχημα και να στηρίζονται ψηλά στον τοίχο με βάσεις...
Λόγω έλλειψης χόρου θα ήθελα αν γίνεται να μην βάλω subwoofer... γίνεται?
Το budget είναι γύρω στα 1000-1500.
Ακούω τις προτάσεις σας! :a0210:
Λοιπόν... Ο χώρος είναι γύρω στα 30-35τμ.
Θέλω ένα σύστημα surround για ταινίες και μουσική.
Μιας και είναι σε πολυκατοικία, δε θα μπορώ να ανεβάζω και πάρα πολύ την ένταση... Παρόλαυτα θέλω να έχει περιθώριο κ να μην χρειάζεται να παίζω
κοντά στο full για να παίξει δυνατούτσικα.
Από ενισχυτές μου αρέσει ο Pioneer ο 920 λόγω μιας συμπάθειας που έχω για την εταιρεία. Επίσης με ενδιαφέρει να μπορώ να ακούω internetικά radio απευθείας χωρίς να συνδέω laptop... Άρα, για να έχουμε και μια βάση, ας θεωρήσουμε δεδομένο τον 920.
Δε δίνω έμφαση στα πίσω ηχεία. Απλά θέλω να υπάρχουν για καμιά ταινιούλα. Θέλω να είναι σχετικά μικρά για να μη δείχνουν άσχημα και να στηρίζονται ψηλά στον τοίχο με βάσεις...
Λόγω έλλειψης χόρου θα ήθελα αν γίνεται να μην βάλω subwoofer... γίνεται?
Το budget είναι γύρω στα 1000-1500.
Ακούω τις προτάσεις σας! :a0210: