Τι θα δουμε στην Εκθεση Hi End 2008!

οι έχοντες ηλικίαν να προσέχουν τις μασέλες τους με τα σου...

Τελικά η αντιπροσωπεία είχε μόνο από ένα κομμάτι από τον προ και τον τελικό της Marantz, οπότε μας παραχώρησε τον ολοκληρωμένο SR6003.

Στο audio δωμάτιο φέτος δεν θέλαμε να βγάλουμε ντε και καλά ήχο επιπέδου.
Γι αυτό στήσαμε ένα DJ ικό σετάκι με Electrovoice ,με Tascam, με μίκτη και εκουαλάϊζερ για να πάιξουμε τις μουσικές μας και να διασκεδάσουμε.

Επίσης έχει στηθεί και ένα σύστημα από την παλιά Ηχοδιάσταση για τις ώρες που δεν θα παίζουμε μουσικές.

Και με laptop θα παίξουμε HD υλικό.

Αυτό που προέχει είναι η παρέα , η γνωριμία με νέα μέλη και η ατμόσφαιρα που πάντα δημιουργούμε όταν γίνεται μάζωξη του κλαμπ.

Το δωμάτιο με τους ματάκηδες είναι εντυπωσιακό και πρέπει να δώσουμε πολλά μπράβο στα παιδιά για το τρέξιμο τους και τις επιλογές τους.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε καλά.

Υ.Γ. Και επειδή ξέρω ότι γλυκά θα έχετε μαζί σας, μη ξεχάσετε και λίγο αλκοόλ γιατί στο χθεσινό στήσιμο ήπιαμε τη μισή κάβα. Τεκίλες Κύριοι.

Εγώ θα φέρω HAIG πάντως.
Παγάκια θα έχουμε ή θα παρακαλάμε όπως πέρσι? (Δεν με χάλασε καθόλου η κοπέλα που τα έφερνε:D )

Εγώ ένα αψεντάκι το έχω στη σακουλίτσα μου...
Τώρα αν αντέχει κανείς το ποτό στο AvClub για να πιει δεν ξέρω... Προβλέπεται να το πίνω μόνος μου... :flipout:

Επειδή χθές είδαμε φαινόμενο ουϊσκυ με κόκα κόλα, παρακαλώ φέρτε ουϊσκυ.
Είμαστε νηφάλιοι όλοι και είμαστε καλά!!!:flipout:

Και μια έκπληξη ακομα απο τους "ματάκηδες": ;)

8718-sonyvplvw80span.jpg

Αποκλειστική Παρουσίαση του νέου Sony VPL-VW80 στο περίπτερο του Avclub αύριο στις 18:00!