Τι θα γινει με τα πλοια

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,301
Νεο Ψυχικο
Μα καλα τι παρανοια ειναι αυτη. Πεμπτη και δεν λεει κανεις ακομα τι θα γινει με το λιμανι του Πειραια το τριημερο. Καραγκιοζιλικια ολκης. Μη πω τιποτε βαρυτερο. Ο καθενας κανει οτι του γουσταρει σε αυτη τη χωρα.

Ελαντα το μεγαλειο σου...
Απο την μια τα πλοια απο την αλλη τα αεροπλανα με τα ολιγοπώλια της Aegean-Ολυμπιακη: για Αθηνα-Σαντορινη μου ζητησαν...απο 250 εως 280 ευρω αναλογα με την ημερα/ωρα αναχωρησης! Και εχουν το θρασος να διαφημιζουν οτι με 30 ευρω ταξιδευεις εντος Ελλαδας!!!

Περιμενουν να τελειωσει η συναντηση Αλογοσκουφη-Φασουλα για να δουν αν τελικα θα κλεισει το λιμανι αυριο.

Παντως σε ερωτηση που εκαναν στο Φασουλα για το κλεισιμο του λιμανιου, απαντησε οτι το λιμανι δεν ανήκει στο δημο για να το κλεισει. Οποτε μαλλον χορευουμε στους ρυθμους των μεσων ενημερωσης που τοσο μας προσεχουν......

Αν μένατε στον Πειραιά τώρα θα λέγατε ότι καλά κάνει κ σκέφτεται να κλείσει το λιμάνι........
Τα τελευταία χρόνια ο Πειραιάς είναι ένα χάλι...έτσι τον παρέλαβε ο Φασούλας, έτσι τον είχε παραλάβει ο προηγούμενος κτλ...
Δυστυχώς η μοναδική επιλογή για να δωθεί λύση σε κάποιο μεγάλο θέμα στην Ελλάδα, είναι η πίεση με τέτοιο τρόπο...
Αν θα το κάνει τελικά δεν ξέρω.
Κ να σας πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση κάποιου ταξιδιώτη αυτό το 3ήμερο κ τελικά να κλείσει το λιμάνι...
Προσωπικά είμαι 50-50 για το να κλείσει το λιμάνι...δεν βλέπω λύση στο μέλλον...κανείς δεν ασχολείται με τον δήμο...έχουν αρνηθεί τα κονδήλια του δήμου εδώ κ χρόνια κ τα χρήματα που δίνονται είναι οριακά για τους μισθούς των υπαλλήλων του δήμου...

Παντως σε ερωτηση που εκαναν στο Φασουλα για το κλεισιμο του λιμανιου, απαντησε οτι το λιμανι δεν ανήκει στο δημο για να το κλεισει. Οποτε μαλλον χορευουμε στους ρυθμους των μεσων ενημερωσης που τοσο μας προσεχουν......

Nα το "κλείσει" όχι. Να το "αποκλείσει" όμως;
icon12.gif

Απο την μια τα πλοια απο την αλλη τα αεροπλανα με τα ολιγοπώλια της Aegean-Ολυμπιακη: για Αθηνα-Σαντορινη μου ζητησαν...απο 250 εως 280 ευρω αναλογα με την ημερα/ωρα αναχωρησης! Και εχουν το θρασος να διαφημιζουν οτι με 30 ευρω ταξιδευεις εντος Ελλαδας!!!

Εμ μα κι εσύ τελευταία στιγμή....

κλείστο από πέρσι να πληρώσεις 30 ευρώ. :flipout:

Εμ μα κι εσύ τελευταία στιγμή....

κλείστο από πέρσι να πληρώσεις 30 ευρώ. :flipout:

Αμ δε! Το κοψαν και αυτο! Εβαλα για πλακα για του χρονου και κλεινεις μονο εως Μαρτιο!!! Παλια εκλεινες ευκολα ενα χρονο πριν!

Δεν θα γινουν οι κινητοποιησεις αυριο.Οποτε μπορειτε να ταξιδεψετε,καλο σας τριημερο.

Re: Απάντηση: Τι θα γινει με τα πλοια

Ποσα;;;;;

Με τόσα πήγα και ήρθα στην Κύπρο πριν μια εβδομάδα και το εισητήριο το έκλεισα μια μέρα πριν φύγω!!! Και πλήρωσα και πέναλτυ επειδή άλλαξα την ημέρα επιστροφής. Σα δεν ντρέπονται λιγάκι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι θα γινει με τα πλοια

Ποσα;;;;;

Με τόσα πήγα και ήρθα στην Κύπρο πριν μια εβδομάδα και το εισητήριο το έκλεισα μια μέρα πριν φύγω!!! Και πλήρωσα και πέναλτυ επειδή άλλαξα την ημέρα επιστροφής. Σα δεν ντρέπονται λιγάκι...

Ετσι ακριβως... Και φταιει το κρατος που δεν βαζει ενα πλαφον....
Φανταστειτε ποσο καλυτερα θα πηγαινε η τουριστικη μας οικονομια αν τα νησια μας ηταν γεματα καθε τριημερο απο Μαιο εως Οκτωβριο...
Αλλα καποιοι προτιμουν να βαζουν μικρα αεροπλανα και λιγα δρομολογια, με πανακριβες τιμες....Απιστευτα κοντοφθαλμη πολιτικη..
Το μονο που ελπιζω ειναι να μπει καμια easyjet στο παιχνιδι μπας και βελτιωθουν τα πραγματα...
ΥΓ. Φιλος μου ηρθε περισυ το καλοκαιρι Σαντορινη απο Νορβηγια με ...60 ευρω αλε-ρετουρ!

Από χθες το απόγευμα υπάρχουν αφίσες κ πανό του Δήμου Πειραιά που γράφουν :

"Κλείνουνε το Δήμο
Κλείνουμε το Λιμάνι

Όχι στην οικονομική Εξόντωση του Δήμου Πειραιά

Φίλες κ Φίλοι,

ο Πειραιάς υφίσταται έναν πρωτοφανή διωγμό από την κυβέρνηση και το ταμείο παρακαταθηκών κ δανείων, που επιμένουν να απαιτούν από τη νέα δημοτική αρχή να ξεπληρώσει όλα τα χρέη που δημιούργησαν οι δημοτικές αρχές από τη μεταπολίτευση και μετά.

Μας παρακρατούν, παράνομα, το σύνολο των εσόδων του δήμου, από το κρατικό προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα σήμερα ο δήμος να βρίσκεται σε πλήρη οικονομική αδυναμία να λειτουργήσει.

Μας παρακράτησαν από 1-1-2008 σε πέντε μήνες όσα παρακράτησαν σε οκτώ χρόνια από τη διοίκηση Αγραπίδη !

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Διεκδικούμε την άμεση αναστολή της παρακράτησης και την επιστροφή των παρακρατηθέντων.
Διεκδικούμε άμεση νομοθετική ρύθμιση του προβλήματος.
Διεκδικούμε όλοι μαζί, όλα όσα μας χρωστούν και όσα δικαιούνται η πόλη μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Διοικητική ρύθμιση για τη μη παρακράτηση των τοκοχρεολυσίων των δανείων της περιόδου Αγραπίδη και την επιστροφή των παρακρατηθέντων.
Νομοθετική ρύθμιση για την οριστική επίλυση του οικονομικού προβλήματος του δήμου.
"

O Φασουλας χτες το ανακοινωσε οτι αναστελονται οι κινητοποιησεις μια και ηρθαν σε συμφωνια με τον Αλογοσκουφη.
Αρα ταλαιπωρια απο αυτο το μετωπο δεν θα βρειτε οσοι φυγετε,απο αλλου(δυστυχως) τα γραφετε και απο πανω οποτε δεν χρειαζετε να συμπληρωσω κατι αλλο.

Εγώ δεν έγραψα ότι θα γίνει κάποια κινητοποίηση....
Απλά τι κυκλοφορεί στον δήμο κ ποιό είναι το πρόβλημα, ή έστω μια σταγόνα από το τι γίνεται...

Εσυ καλα εκανες και το εγραψες,για να δουμε και την αλλη πλευρα.
Αλλα εδω και μια εβδομαδα γινεται αυτη η συζητηση και φτασανε στο παραπεντε για να βρουν μια λυση και μνο κατω απο αυτη την πιεση.
Αλλο αν η ειδηση βγηκε σε μονοστηλο,και την κρατουσαν καβατζα αν δεν βρισκοταν λυση για να ξαναρχισουμε ρεπορταζ και να πουλησουμε εκδουλευση ενθεν και ενθεν.