Τι τροφοδοτικό χρειαζόμαστε;

Αυτό πρέπει να είναι μακράν το πιο ανακριβές power calculator που έχω δει στη ζωή μου!

"Χρεώνει" 50W για κάθε DIMM μνήμης, ή DVD-ROM!

Αν θέλετε να δείτε πραγματικά νούμερα, περάστε από τη σταθερή αξία: eXtreme Power Supply Calculator Lite v2.5

Αν θέλετε να δείτε πραγματικά νούμερα, περάστε από τη σταθερή αξία: eXtreme Power Supply Calculator Lite v2.5

Βασικά και αυτό (και κάθε άλλο που έχω δει) πολύ ανακριβές είναι. Σε μηχάνημα που μετριόταν με καλό power meter και η κατανάλωσή του υπό μέγιστο φορτίο ήταν 104W με PF 0.97, ο calculator το έβγαζε πάνω από 200. Αυτά τα calculators το μόνο που κάνουν είναι να παίρνουν την μέγιστη θερμική ισχύ που δίνει ο κάθε κατασκευαστής και να την προσθέτουν, πράγμα τελείως λάθος.

Για του λόγου το αληθές όμως και κανένα τροφοδοτικό δεν είναι σχεδιασμένο ώστε να δουλέψει στο 100% της ισχύς του. Στο 30-60% πρέπει να δουλεύει σε κανονικές συνθήκες για να ζήσει πολλά χρονάκια και να δίνει μέγιστη απόδοση.

εμενα παλι μου βγαζει με διπλη 4850 650 το πρωτο και με μονη 500 ενω το δευτερο 639. εσω ενα sessonic 650, αρα ξεχναω crossfire με δευτερη 4850? για την ωρα με καλυπτει η μια 512, στο μελλον ομως?

εχω 400w το quiet της thermaltake

και το προγραμμα μου βγαζει 750

γιατι?

ολα λειτουργουν ρολοι ενα μηνα τωρα και τπτ δεν υπολειτουργει!