Τι υπηρεσίες θέλατε από έναν internet provider;

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,539
Ανοίγω εδω το θέμα λόγω IPTV ύπαρξης.
Βασικά εργάζομαι στο τεχνικό κομματι μίας αντίστοιχης εταιρείας.
Δεν έχω πρόβλημα να πω το όνομα αυτής, απλά μην θεωρηθεί ως διαφήμιση. Κάποιοι μάλιστα ήδη το γνωρίζουν γιατί έχουμε μιλήσει κατά καιρούς για προβλήματα-απορίες που είχαν.
Βασικά δεν εκπροσωπώ την εταιρεία.
Χομπίστας είμαι και ασχολούμαι με τον χώρο av εδώ και χρόνια.
Απλά ήθελα να ρωτήσω, βλέποντας πάντα τους αντίστοιχους παρόχους στο εξωτερικό τι ήταν αυτό που θα θέλατε από τον δικό σας;
Πέρα από τα θέματα ταχύτητας, εξυπηρέτησης, ποιότητας που είναι γεγονός ότι όλοι τα θέλουμε.
Π.χ. iptv με HD υλικό, video κλήση κλπ.

Εδώ που ζούμε δεν είμαστε να ζητάμε πολλά. :BDBDG54:
Να μας δίνει μια σταθερή (υψηλή) ταχύτητα χωρίς διακοπές και χαζά, κι ο κοσμάκης είναι ευχαριστημένος..

Π.χ. iptv με HD υλικό, video κλήση κλπ.

iptv+HD για να το δούμε εν ελλάδι θα περάσουν μερικά (ακόμα) χρονάκια
video κλήση - θα είχε φάση, αλλά θα πρέπει να προμηθευτούν πολλοί τέτοιες για να χει κάποιο νόημα

Last edited:
Εγώ πάντως με την Vivodi που είμαι, θα ήθελα δωρεάν κλήσεις προς κινητά.

Έχω έως 24mbps, πιάνω 8. Καλά είναι, δεν έχω παράπονο.

Έχω 2 τηλεφωνικές γραμμές. Με βόλεψε πάρα πολύ η δεύτερη που μου την έδωσαν δώρο!
Τώρα σαν ON Telecoms, την χρεώνουν 12 ευρώ τον μήνα, την δεύτερη γραμμή!

Τι θα ήθελα παραπάνω... χμ... αν μου έδινε κανάλια κλειδωμένα του εξωτερικού,
θα ήθελα διάφορα μουσικά όπως TMF (Ολλανδία), VH1, MTV DANCE, κλπ...

Το HD υλικό δεν με απασχολεί, θα ήθελα όμως πάρα πολύ να έχω δωρεάν πρόσβαση σε βίντεο κλιπ ξένης μουσικής '80-'90-'00
με καλή/καθαρή ποιότητα εικόνας και ήχου και εκτός από το να τα βλέπω, θα ήθελα να μπορώ και να τα κατεβάσω.

Η βιντεο-κλήση μου είναι περιττή.

Το να μπορώ να στείλω βίντεο μέσω της γραμμής μου σε κάποιον άλλον, αυτό θα με ενδιέφερε πολύ.
Να έχει το ρούτερ δηλαδή, Video IN, που θα μπορούμε να το βλέπουμε οπουδήποτε υπάρχει ίντερνετ, μέσα από τον browser που χρησιμοποιούμε.

Από τον internet provider θέλω (και πιστεύω αρκετοί άλλοι):

1. Τη μέγιστη ταχύτητα που σηκώνει η γραμμή μου.
2. Uptime
3. Εξυπηρέτηση πελατών.

+1 και για μένα

Απο τα παραπάνω δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ και είμαι με Vivodi

Δεδομένου ότι θα είχα μία σταθερή adsl, όπως έχω τώρα, τεχνική εξυπηρέτηση επιπέδου ΟΤΕ θα ήθελα να δω τα εξής την επόμενη 5ετία.

1) Μεγαλύτερο upload όχι απλά 1,2 mbs παραπάνω αλλά να συζητάμε για 10-20-50 mbs

2) Καλύτερα ping και ειδικά εγχώρια τα Pings να μηδενιστούν, κυριολεκτικά.

3) HDtv θα έρθει από μόνο του αν οι ταχύτητες αυξηθούν οπότε δε το ζητάω:)

Να βλέπω ότι θέλω, όταν το θέλω, κάτι που προϋποθέτει μεγάλη βάση δεδομένων σε ταινίες και ας χρεώνει με το κομμάτι. Αρκεί η ποιότητα να είναι "κορυφαία". Πριν να γίνω :angel: