τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
όπως λέει κι ο τίτλος, ψάχνω ένα σταθερό τηλέφωνο που να έχει πολύ καλή ανοιχτή ακρόαση!

έχει κανείς κάτι υπόψιν?

γιατί στην αρχή όλα δουλεύουν άψογα, μετά απο λίγο καιρό όμως αρχίζουν οι μικροφωνισμοί και τα παράσιτα κλπ.

το τηλέφωνο δεν είναι για σπίτι, είναι για στέλεχος εταιρίας που το χρησιμοποιεί συνεχώς και είναι και σχετικά μεγάλος σε ηλικία οπότε λύσεις skype κλπ με ακουστικά δεν παίζουν δυστυχώς..

ευχαριστώ.

Δοκιμασε κατι συσκευες TURBO X που εχει το Πλαισιο ειναι αρκετα καλες ποιοτικα και σχετικα οικονομικες

10507906-panasonic-kxts600-and-tca92-headset.jpg

σκύλος και δουλευτάρας

panasonic

http://www.prlog.org/10507906-need-...hone-get-panasonic-kxts600-speaker-phone.html

Last edited:
Αν θες ISDN, έχω στο γραφείο ένα Seimens που είναι ότι καλλίτερο έχω χρησιμοποιήσει σε σταθερή τηλεφωνική συσκευή. (Μιλάμε για απλή συσκευή για καθημερινή σκληρή χρήση)

Όμως από αύριο θα σου πω το μοντέλο ..εκτός αν το βρω στο νετ

βέβαια το KX-TS600 δε το έχω πιάσει στα χέρια μου οπότε μεταξύ των δύο δε γνωρίζω ποιο υπερτερεί

Last edited:
Siemens πολύ καλά, αλλά λόγω Γερμανίας να πάνε να......:D

Panasonic δαγκωτό Μήτσε !!!!

Αν θες ISDN, έχω στο γραφείο ένα Seimens που είναι ότι καλλίτερο έχω χρησιμοποιήσει σε σταθερή τηλεφωνική συσκευή. (Μιλάμε για απλή συσκευή για καθημερινή σκληρή χρήση)

Όμως από αύριο θα σου πω το μοντέλο ..εκτός αν το βρω στο νετ

βέβαια το KX-TS600 δε το έχω πιάσει στα χέρια μου οπότε μεταξύ των δύο δε γνωρίζω ποιο υπερτερεί

Μακρύα από Siemens .......... δεν ξέρεις πότε θα σε καλέσει ο εισαγγελέας! :fahne90:

panasonic :music-smiley-005: