Τηλεοπτικά δικαιώματα Ligue 1

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,164
Τήνος / Ελλάς
Τελικά το γαλλικό πρωτάθλημα δεν το πήρε κανένα κανάλι στην Ελλάδα.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση, ίσως να κρατάνε και οι 2 πλατφόρμες χρήματα για να τα ρίξουν όλα στο Αγγλικό.

Απάντηση: Τηλεοπτικά δικαιώματα Ligue 1 (2012-2013)

Ξέρουμε ποιες πλατφόρμες το έχουν το Γαλλικό; Μου κάνει εντύπωση γιατί ούτε το Digitalb πού το είχε πέρισυ το έχει.

Last edited by a moderator:

al jazeera, canasat france και canal+ sport poland.

Τελικά το γαλλικό πρωτάθλημα δεν το πήρε κανένα κανάλι στην Ελλάδα.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση, ίσως να κρατάνε και οι 2 πλατφόρμες χρήματα για να τα ρίξουν όλα στο Αγγλικό.

Και εμενα μου κανει εντυπωση!!Παροτι ειμαι οπαδος της Μιλαν,και παρακολουθω Serie A,θα ελεγα οτι το Γαλλικο ειναι σαφως πιο ελκυστικο αυτη τη στιγμη(κ ισως γενικα για πολλους)!!Θα μπορουσε κ η Νοβα να το κρατησει κ ο ΟΤΕ να το παρει,καθως ανεκαθεν ηταν ενδιαφερον πρωταθλημα,αντι να μεινει ορφανο!!!

Μπορεί ίσως να παίξει το ρόλο του μπαλαντέρ, και να το αποκτήσει αυτός που τελικά θα χάσει τα δικαιώματα της premier league.

Ετσι ακριβως...ο χαμενος της Premier League θα χτυπησει το Γαλλικο.

Είναι μια ωραία προσθήκη αλλά σίγουρα δεν μπορεί να τραβήξει κόσμο το γαλλικό...αν εξαιρέσεις την Γαλλία, τα μόνα μπουκέτα που το έχουν είναι το Al Jazeera(που ούτως ή άλλως μαζευει τα πάντα) και το...πολωνικό....αδιαφορο στους πιο πολλούς providers όπως βλέπετε...

Παντως στο sportfm.gr λεει οτι ενδιαφερεται η ΕΤ3 να παρει το υπολοιπο του Γαλλικου πρωταθληματος μαζι με το Αγγλικο κυπελλο και περιμενει την εγκριση απο τα κεντρικα της ΕΡΤ.

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα Ligue 1 (2012-2013)

Χαχαχαχαχαχ..... Νασαι καλα tiniakos, γελασα, μπραβο. Τετοια εικονα στην ενωμενη Ευρωπη πληρωνουμε ολοι. Νασαι καλα, καλημερα σε ολους.

Πω πω εικόνα η ετ3 πάω για κολλύρια.

Χαχαχα...αυτο σκεφτομουνα και εγω φιλε!Τα πιο πεταμενα λεφτα θα ειναι ετσι και παρει τα δικαιωματα η ΕΤ3.Μονο ενας μαζοχιστης θα καθοταν να δει ποδοσφαιρικο αγωνα με εικονα γεματη θολουρα και σπασιματα!

Βόρεια Ελλάδα είναι κρύσταλλο

Πως είναι κρύσταλλο στην Βόρεια Ελλάδα;Ψηφιακά το λαμβάνουμε στην Αθήνα και δεν έχει και την καλύτερη εικόνα θα έλεγα..

υπαρχει κινητικοτητα σε σχεση με την αποκτηση των δικαιωματων του γαλλικου απο τις δυο πλατφορμες'οτε,νοβα'?

Αν καποιος θελει να το παρει λογικα θα κινηθει για την νεα χρονια.Για φετος με 10-12 αγωνες να απομενουν δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ασχοληθει καποιος για την αποκτηση του

Φετος ειδικα που η Παρι εχει παιχταραδες καποιος επρεπε να ειχε τα τηλεοπτικα.

Φετος ειδικα που η Παρι εχει παιχταραδες καποιος επρεπε να ειχε τα τηλεοπτικα.

Θα τα πάρει η NOVA λογικά του χρόνου, γιατί αν δεν πάρει ούτε αυτό θα παίζει replay τα καλύτερα ματς του παρελθόντος από τα πρωταθλήματα που είχε...:flipout:

Τελικά τι γύνεται με τα δικαιώματα της Ligue 1 που αρχίζει τις 8/08 ;

Λες να την πάρει ο Οτε.
Μετά να δω που θα βρουν κανάλια να τα χωρέσουν όλα.

Δεν νομίζω να την πάρει ο οτέ, ίσως μείνει ορφανή πάλι (εκτός αν η nova βάλει μπρος τα μηχανήματα του νομισματοκοπείου στο Χολαργό:beatnik2:).
Μίλαγα πριν λίγες μέρες με υπάλληλο του οτέ αρκετή ώρα.
Κάποια στιγμή του ανέφερα το γαλλικό πρωτάθλημα.
Άρχισε να ψάχνει χαρτιά, συμβόλαια, οργανογράμματα, μίλησε με ανωτέρους...
Τέλος μου είπε ότι "δεν υπάρχει κάτι επί του παρόντος".