Τηλεοπτικό σήμα στον προβολέα

alestros

Senior Member
21 December 2007
410
Πως γίνεται να πάρουμε τηλεοπτικό σήμα στον προβολέα για να βλέπουμε κάνα ματσάκι?

Η TV μου δε νομίζω να έχει TV out έξοδο (Sams R86).

Η πιο φτηνή λύση είναι κάρτα TV tuner στο pc?

Εγω πηρα αυτο εδω και λειτουργει απροβληματιστα

Στα + οτι ξεκινα ακαριαια και δεν χρειαζεται PC αναμμενο
Στα - η αισθητικη των μενου και η ποιοτητα κατασκευης του χειριστηριου,δεν κανει capture(τι να γραψεις απο την TV και ποτε να το δεις...?)

ΥΓ εχω(στα αζητητα πλεον) και ενα USB 2 tuner της Pinnacle,που επρεπε να περιμενω να ανοιξει το PC και να φορτωσει το σχετικο software(χοντρικα κανα 2 λεπτο) για να ξεκινησει η τηλεθεαση

Πως γίνεται να πάρουμε τηλεοπτικό σήμα στον προβολέα για να βλέπουμε κάνα ματσάκι?

Η TV μου δε νομίζω να έχει TV out έξοδο (Sams R86).

Η πιο φτηνή λύση είναι κάρτα TV tuner στο pc?

Δηλαδή αν ήθελες να γράψεις μέσω scart σε ένα VCR δεν γίνεται;

Εγώ θα δοκίμαζα ένα scart σε composite καλώδιο για να δω. Το πολύ πολύ να πέταγα 2-3 ευρώ.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να έχεις ανοιχτή την TV.

Δηλαδή αν ήθελες να γράψεις μέσω scart σε ένα VCR δεν γίνεται;

Εγώ θα δοκίμαζα ένα scart σε composite καλώδιο για να δω. Το πολύ πολύ να πέταγα 2-3 ευρώ.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να έχεις ανοιχτή την TV.

+1

εγω συνδεσα τον in83 με ενα panasonic vcr και μαλιστα την τοτε ναυαρχιδα τησ panasonic...το θεμα ειναι τι εικονα θα δεις μιας και το τηλεοπτικο σημα ειδικα στην επαρχια ειναι αθλιο....στις πολλεσ ιντες...κατα τη γνωμη μου και απο προσωπικη εμπειρια ...τζαμπα θα καις τη λαμπα σου.....

Thnx για τις απαντήσεις!

Βόλο είμαι, το σήμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.. Απλά ΟΚ...

Θα ψάξω να βρω έναν παλιό δέκτη filmnet μπας και τον έχουμε κρατημένο ακόμα...

Last edited:
το θεμα ειναι τι εικονα θα δεις μιας μιας και το τηλεοπτικο σημα ειδικα στην επαρχια ειναι αθλιο....στις πολλεσ ιντες...κατα τη γνωμη μου και απο προσωπικη εμπειρια ...τζαμπα θα καις τη λαμπα σου.....

Πολυ σωστη παρατηρηση,ενιοτε ισχυει και στην Αθηνα(μετρια-κακη ληψη)
Στις πολλες ιντσες,το προβλημα επιδεινωνεται και τα χιονια γινονται ...χιονοθυελλα :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Τηλεοπτικό σήμα στον προβολέα

το τηλεοπτικο σημα ειδικα στην επαρχια ειναι αθλιο....στις πολλεσ ιντες.
Ναι και εδώ στην Αθήνα με το τέλειο σήμα βλέπουμε καλά σε προβολέα:flipout::flipout::flipout:

καλά πάσχουν τα κανάλια ακομα και στην Αθήνα!!!
Στον προβολέα φαίνονται όλες οι ατέλειες των καναλιών πολύ περισσότερο

από την τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Τηλεοπτικό σήμα στον προβολέα

:a0210::violent-smiley-030::slapface:
Στον προβολέα φαίνονται όλες οι ατέλειες των καναλιών πολύ περισσότερο

από την τηλεόραση.

Εκτός από κανέναν αγώνα, τι άλλο να δεί κανείς από τηλεόραση βρέ παιδιά, Πάνια??? :flipout: Εγώ πάντως δεν καίω την λάμπα μου τσάμπα!

Φιλικά
Γιώργος.

ουτε εγω παιδια την καιω τζαμπα...εχς μια crt 35 ιντσες παλιοτερι και βλεπς αγωνες μια χαρα....
ειναι σωστο αυο ..ο προβολεας μεγενθυνει τα παντα ..και τα καλα και τα ασχημα!!