Τηλεοράσεις στο περίπτερο του Ήχου;

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Καλημέρα σε όλους,

Μήπως κανείς ξέρει τα μοντέλα των τηλεοράσεων που υπήρχαν στο περίπτερο του Ήχου;
Η δική μου εντύπωση ήταν ότι η samsung έπαιζε καλύτερα από όλες, αλλά οι ανακλάσεις ήταν έντονες. Σχετικά κοντά με την samsung ήταν η sharp. Μετά ακολουθούσαν οι Aurea - Sony (με την Aurea να καταναλώνει λιγότερα watt από την σονυ (!) παρά τον έξτρα φωτισμό και τις 2" περισσότερες - ενώ η σονυ "ψιλογυάλιζε"). Μετά η LG και μετά η toshiba - normede που ήταν απλά απαράδεκτες. Όμως πια μοντέλα ήταν;
Αν η σόνυ ήταν σειρά Χ3500, περίμενα περισσότερα (έμοιαζε πολύ πάντως). Η samsung ήταν η F86? Η sharp ποια ήταν;

Η Sony ηταν η 40X3500, σε αυτο ειμαι σιγουρος. Η Samsung πρεπει να ηταν η LE40F86BD.

Καλημερα σε ολους.Η samsungf46 ηταν.Οντως επαιζε καλυτερα και απο τη sony40x3500.

Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις στο περίπτερο του Ήχου;

Η Sony ηταν η 40X3500, σε αυτο ειμαι σιγουρος. Η Samsung πρεπει να ηταν η LE40F86BD.

Είσαι σίγουρος Πάνο?
Εγώ δεν είδα αυτοκόλητο Bravia Engine Pro πάνω , που κανονικά το γράφει .

---STARK---

Καλημέρα σε όλους,

Μήπως κανείς ξέρει τα μοντέλα των τηλεοράσεων που υπήρχαν στο περίπτερο του Ήχου;
Η δική μου εντύπωση ήταν ότι η samsung έπαιζε καλύτερα από όλες, αλλά οι ανακλάσεις ήταν έντονες. Σχετικά κοντά με την samsung ήταν η sharp. Μετά ακολουθούσαν οι Aurea - Sony (με την Aurea να καταναλώνει λιγότερα watt από την σονυ (!) παρά τον έξτρα φωτισμό και τις 2" περισσότερες - ενώ η σονυ "ψιλογυάλιζε"). Μετά η LG και μετά η toshiba - normede που ήταν απλά απαράδεκτες. Όμως πια μοντέλα ήταν;
Αν η σόνυ ήταν σειρά Χ3500, περίμενα περισσότερα (έμοιαζε πολύ πάντως). Η samsung ήταν η F86? Η sharp ποια ήταν;

Τώρα κοντεύουμε να τρελλαθούμε !
(ψιλο)Γυάλιζε η Sony που έχει ματ πάνελ επίτηδες και δεν γυάλιζε η Samsung που είναι ο ορισμός του καθρέφτη ??Ακόμα και το πλαίσιο της Samsung γυαλίζει.

Πρός στιγμή νόμισα ότι έλεγες ότι σου "γυάλισαν" οι κοπέλλες της Sony ,αλλά μετά θυμήθηκα , ότι δεν είχε περίπτερο.....Πάντως αν γυαλίζει η Sony ,η Samsung τι κάνει ?

Χωρίς παρεξήγηση φίλε ,αλλά μάλλον δεν είδες καλά.

---STARK---

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις στο περίπτερο του Ήχου;

Είσαι σίγουρος Πάνο?
Εγώ δεν είδα αυτοκόλητο Bravia Engine Pro πάνω , που κανονικά το γράφει .

---STARK---

Σίγουρα.

Attachments

• 200711051605_00168.jpg
    200711051605_00168.jpg
    50.2 KB · Views: 60
Τώρα κοντεύουμε να τρελλαθούμε !
(ψιλο)Γυάλιζε η Sony που έχει ματ πάνελ επίτηδες και δεν γυάλιζε η Samsung που είναι ο ορισμός του καθρέφτη ??Ακόμα και το πλαίσιο της Samsung γυαλίζει.

Πρός στιγμή νόμισα ότι έλεγες ότι σου "γυάλισαν" οι κοπέλλες της Sony ,αλλά μετά θυμήθηκα , ότι δεν είχε περίπτερο.....Πάντως αν γυαλίζει η Sony ,η Samsung τι κάνει ?

Χωρίς παρεξήγηση φίλε ,αλλά μάλλον δεν είδες καλά.

---STARK---

Εννοείται ότι η samsung γυάλιζε, αλλά θεώρησα ότι αυτό είναι ήδη γνωστό. Εντελώς καθρέπτης όπως αναφέρεις, αλλά και το καλύτερο μαύρο. Απλά ΔΕΝ περίμενα να γυαλίζει η X3500, και μου έκανε εντύπωση εκείνη την στιγμή. Από αυτά που διάβαζα στο φόρουμ, περίμενα να δω μάυρο κοντά στην samsung, αλλά είδα μαύρο κοντά στην aurea, με επιπλέον γυαλάδα! Δεν μου φάνηκε τόσο ματ το πάνελ της X3500, αλλά φυσικά και δεν γυάλιζε τόσο πολύ όσο της samsung. Και πάνω που είχα αποφασίσει για X3500 αντί για philips, τώρα το ξανασκεύτομαι...