Τηλεόραση 32" μέχρι 260

evie.adam

New member
7 December 2015
2
Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω τηλεόραση 32" για να παρακολουθώ ταινίες μέχρι 260 . Σας θεωρώ πιο καταρτισμένους εδώ απ' ό,τι στα καταστήματα με τηλεοράσεις, γι' αυτό και ζητώ τη βοήθειά σας. Δεν έχω ιδέα από αυτά. Στο σπίτι δεν έχω τηλεόραση τους τελευταίους 4 μήνες. Βλέπω ταινίες από τον υπολογιστή, άντε και καμιά καλή εκπομπή. Περιμένω τις προτάσεις σας.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. -bye-

Καλως ηλθες, στην τιμη που ζητας μην περιμενεις και πολλες επιλογες http://www.skroutz.gr/s/4867070/Samsung-UE32H4000.html πρεπει να πας σε καποιο μοντελο τουλαχιστον με 100 hz on panel το οποιο βοηθαει σε σκηνες με γρηγορες δρασεις, αλλα πρεπει να ανεβασεις αρκετα το budget.

Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω το budget, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο. Μπορείς να μου πεις μάρκες; Για F&u, Arielli κτλ, ποια είναι η γνώμη σου;

Εφόσον θα κάθεσαι γύρω στο ένα μέτρο, πάρε όποια full HD 32" από LG ή Samsung μπορείς να αγοράσεις. Για μεγαλύτερη απόσταση, ακόμα και HD ready να αγοράσεις (φθηνότερη δηλαδή) δεν θα έχεις πρόβλημα. Οι Samsung έχουν καλύτερο μαύρο και αντίθεση (εφόσον εξοπλίζονται με VA panel), ενώ οι LG υπερτερούν σε γωνίες θέασης (εξαιτίας του IPS panel που έχουν οι περισσότερες από αυτές). Ο ενσωματωμένος media player είναι αξιόλογος και στις δύο μάρκες.

κάποια γύρω στα 350 32αρα τι προτείνεται?Απόσταση γύρω στα 2,5 μέτρα και χρήση ως τηλεόραση και ταινίες από υπολογιστή η usb

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 32" μέχρι 260

καμμια πρόταση ?κατά προτίμηση μεταξύ SONY,Samsung,lg (τυχαια η σειρα) .

Αν δεν χρειάζεσαι μεγάλες γωνίες θέασης, κοίτα για κάποια Samsung H5xxx. Αν και για την απόσταση θέασης σου καλύτερα να αυξήσεις το budget για μια τηλεόραση στις 47"-50".