Απάντηση: Re: Τηλεοραση 40 η 46 ιντσων στην κρεββατοκαμαρα?
Εγω βλεπω σε 46" απο 2.8 μετρα , τα DVD ειναι πολυ καλα (για HD δεν συζηταμε καν) , τα καναλια της NOVA απο καλα εως μετρια αναλογα το καναλι...παντως σκοπευω μελλοντικα να παω σε 50" και πανω , ισως και 55"...
Άσε τις 55αρες αργοπεθαίνουνε σιγά - σιγά, :rifle:
για καμία 63αρα σε βλέπω (μας βλέπω) μετά την 46αρα.
Οι 32" ειναι καλες μονο θα θυροτηλεορασεις που ελεγε και ενα αλλο μελος...

...
PS Οι 46αρές είναι θυροτηλεοράσεις.
Οι 32άρες είναι για κινητά τηλέφωνα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48925&highlight=%BA%EB%E9%E3%E3%EF%F2&page=2
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48084
Παιδια καλημερα .Θελω να αγορασω τηλεοραση για την κρεββατοκαμαρα και ειμαι μεταξυ 40 η 46 ιντσων.Η αποσταση ειναι περιπου 2,70 μετρα και η θεαση ειναι περισσοτερο για τηλεοραση και και καμμια ταινια η καμμια ξενη σειρα.Υποψιν οτι μπορει την ημερα να βλεπω εγω η η γυναικα μου και για 6-7 ωρεσ και το οτι μπορει εκει να δουν και τα παιδια μου καμμια παιδικη ταινια.Σε ενα καταστημα που πηγα και ρωτησα για τηλεοραση για την κρεββατοκαμαρα(εξιδικευμενο οντως)μου ειπαν οτι πρεπει να κοιταξω για 32 ιντσες.Οταν εγω τουσ ειπα οτι κοιταω για κατι μεγαλυτερο μου απαντησαν οτι για κρεββατοκαμαρα (λογω μεγεθους του δωματιου)δεν θελει μεγαλυτερη και ενας λογος ειναι η ακτινοβολια που εκπεμπουν.Στην ερωτηση μου εαν οι καινουργιες τηλεορασεις εχουν και αυτες ακτινοβολια οπως οι παλιες μου απαντησε οτι ολες οι τηλεορασεις εχουν ακτινοβολια(το ξαναλεω το καταστημα ειναι εξοιδεικευμενο).Σας παρακαλω πολυ πειτε μου τη γνωμη σας
Στο θέμα του φίλου όμως τώρα:
Εφόσον πρόκειται για κρεβατοκάμαρα και 40’’ κατά την γνώμη είναι καλές στα 2,70m
και αυτό το λέω γιατί θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τηλεοπτικό σήμα.
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει μια μεγάλη οθόνη προβολής στον κυρίως χώρο
με την ανάλογη ηχητική υποστήριξη στην οποία θα απολαμβάνεις τις ταινίες σου.
Τώρα και 46’’ να βάλεις μεγάλη δεν την λες
και σε καμία περίπτωση δεν θα έχεις πρόβλημα παρακολούθησης.
Και εγώ σκέφτομαι να βάλω την 46αρα από το σαλόνι στην κρεβατοκάμαρα,
με την ίδια απόσταση, μπορεί και 10cm λιγότερο.
Όσο αφορά το θέμα της ακτινοβολίας δεν τίθεται ζήτημα.