Τηλεόραση 50" με IPS panel???

mitsarasss

New member
31 May 2012
51
Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω τηλεόραση 50" με IPS panel όμως γιατί έχω καναπέ που βλέπει από γωνία. Αν υπάρχει καμία με VA panel,αλλά με καλές γωνίες θέασης με ενδιαφέρει και αυτή εννοείτε.

Θέλω να έχει 3+HDMI και ethernet και DLNA. Η τηλεόραση θα είναι για τηλεοπτικό DIGEA, ταινίες και υπολογιστή (δουλειά+σερφάρισμα+παιχνίδια).

Δίνω μέχρι 700 ευρώ και θέλω την βοήθεια σας. :guitarist:

Υ.Γ Η τηλεόραση θα αντικαταστήσει μία Samsung LE40D503 που έχω και βλέπω μια χαρά, οπότε δεν έχω και πολύ "απαιτητικό μάτι".

Last edited:
έχω την αντίστοιχη 42αρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξεκούραστο 3d, άνετη θέαση, όμορφα χρώματα, πλήρες media player (παίζει τα πάντα + dts), λίγο φωτεινό μαύρο που δεν με ενοχλεί καθόλου, webos με λιγο αργό browser αλλα δεν ενοχλει μια που δεν το χρησιμοποιώ συχνά.
http://www.skroutz.gr/s/4765890/LG-50LB650V.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+50lb650v+3d+smart

λίγο πιο ακριβή, πιο καλή και με το magic remote που παιδιά εδώ λένε ότι είναι καταπληκτικό!
http://www.e-shop.gr/tv-lg-50lb670v-50-cinema-3d-smart-full-hd-p-PER.170259

Iσως θα μπορεις να δεις και αυτη το panel πρεπει να ειναι VA, μπορεις να πας και σε sony, που εχει πολυ καλο τηλεοπτικο, αλλα ανεβαινει λιγο το budget

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 50" με IPS panel???

Νομίζω είναι VA τα panel και της panasonic και της sony. Θέλω IPS και όχι VA.

Σε ευχαριστώ πάντως

Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω τηλεόραση 50" με IPS panel όμως γιατί έχω καναπέ που βλέπει από γωνία. Αν υπάρχει καμία με VA panel,αλλά με καλές γωνίες θέασης με ενδιαφέρει και αυτή εννοείτε.

Θέλω να έχει 3+HDMI και ethernet και DLNA. Η τηλεόραση θα είναι για τηλεοπτικό DIGEA, ταινίες και υπολογιστή (δουλειά+σερφάρισμα+παιχνίδια).

Δίνω μέχρι 700 ευρώ και θέλω την βοήθεια σας. :guitarist:

Υ.Γ Η τηλεόραση θα αντικαταστήσει μία Samsung LE40D503 που έχω και βλέπω μια χαρά, οπότε δεν έχω και πολύ "απαιτητικό μάτι".

με την samsung που ειχες εισαι ευχαριστημενος απο γωνιες θεασης??va απο va αλλαζουν και οι γωνιες θεασης...για παραδειγμα εχω αλλαξει 5 τηλεορασεις με va πανελ και η τελευταια μου εχει παρα πολυ μικρη γωνια θεασης ενω αλλη (κατηγοριες 7 και 8 samsung ολες) ειχε πολυ μεγαλυτερες...ισως θα πρεπει να το τσεκαρεις μιας και ειναι σχετικα ευκολο σε αναμμενη..

με την samsung που ειχες εισαι ευχαριστημενος απο γωνιες θεασης??

Ναι, μια χαρά γωνίες θέασης έχει η Samsung (Έχει IPS panel). Έχει βέβαια τα γνωστά προβλήματα των IPS, σε ταινίες π.χ βλέπω στις γωνίες γκρι αντί για μαύρο όταν υπάρχουν μαύρες μπάρες πάνω κάτω στην ταινία, κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου όμως, για αυτό λέω να πάω πάλι σε IPS.

Ναι, μια χαρά γωνίες θέασης έχει η Samsung (Έχει IPS panel). Έχει βέβαια τα γνωστά προβλήματα των IPS, σε ταινίες π.χ βλέπω στις γωνίες γκρι αντί για μαύρο όταν υπάρχουν μαύρες μπάρες πάνω κάτω στην ταινία, κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου όμως, για αυτό λέω να πάω πάλι σε IPS.

εισαι σιγουρος οτι εχει πανελ ips??

Έτσι πιστεύω. Το είχα ψάξει όταν την αγόρασα. Αν κοιτάξω από πίσω θα γράφει λογικά ε;

με μικρη επιφυλαξη νομιζω εχει va..απο πισω δεν θα δεις τιποτα..μαλιστα σε ιδιοκτητες στον τυπο πανελ ειχε κωδικο a που σημαινει samsung πανελ αρα 99% ειναι va

Eσυ το ανεφερεις, γι'αυτο σου ειπα για την panasonic και τη sony

με μικρη επιφυλαξη νομιζω εχει va..απο πισω δεν θα δεις τιποτα..μαλιστα σε ιδιοκτητες στον τυπο πανελ ειχε κωδικο a που σημαινει samsung πανελ αρα 99% ειναι va
H d503 αν θυμάμαι καλά είναι ccfl lcd και έχει πάνελ va.

Αν είναι έτσι αλλάζει τελείως το πράγμα!!! Τότε πάω καρφωτός για VA panel. :2thumb22sup: