Τηλεόραση 55" για χρήση Digea

akollias

New member
4 November 2006
10
Καλημέρα. Αξίζει η αγορά της απο mediamarkt (999,77 - 20% με καρτες eurobank) ~ 800 ευρω? Ποια ειναι η εικόνα της σε τηλεοπτικο σήμα, κυριως αυτο με ενδιαφερει. Ευχαριστω.

Philips 55OLED754/12 στα 999 στον Κωτσόβολο και 200 δωροεπιταγή για επόμενη αγορά.

---------------------------

Philips OLED754 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Last edited by a moderator:
Re: Αξίζει η 55OLED754 απο mediamarkt (1000 - 20% με καρτες eurobank) ?

Αν ειναι να παρεις oled και η κυρια χρηση της να ειναι ο ant1 οχι ρε αδερφε.Και φλερταρεις με τα ορια του burn in και δεν θα δεις και την ομορφια του απολυτου μαυρου για του uhd.Τωρα αν θες να βλεπεις κανενα κωλαρακι στο GNTM σε 4κ υπαρχουν αξιολογες LED και με τα μισα χρηματα.

Re: Αξίζει η 55OLED754 απο mediamarkt (1000 - 20% με καρτες eurobank) ?

Είναι η τηλεόραση με το μεγαλύτερο λόγο value for money της αγοράς.
Οι oled της Philips λαμβάνουν καλά reviews εν γένει. Θα βρεις και το ambilight που προσθέτει ένα εντυπωσιακό εφέ κατά τη θέαση.

Η συγκεκριμένη έχει LG OLED panel 2018 και το λειτουργικό της Philips που είναι απλό και καλό.

Κύρια απορία που θα είχα, είναι η υποστήριξη και το service στην Ελλάδα.

Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά τηλεόρασης 55" για θεαση καναλιών DIGEA. Budget ~1000 ευρω. Με ενδιαφερει κυρίως η απεικόνηση δηλαδή χαμηλής αναλύσης σηματος. Θα ηθελα να ακούσω τις προστάσεις σας. Ευχαριστώ.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Απο οσα εχω διαβάζει εδω ειναι μεσα στις επιλογές.
Oι OLED (αν υπαρξει προσφορά κοντα σε αυτα τα χρήματα) εχουν καποιο πλεονέκτημα σε σχεση με τις LED ως προς την θεαση τηλεοπτικού σήματος?

Έχουν διαφορά να επιδιώξεις να τις δεις από κοντά σε τηλεοπτικό σήμα και να παίξεις με τις ρυθμίσεις .
Η διαφορά αυτή θα μεγαλώσει όταν η digea αποφασίσει να εκπέμψει σε codec H265 .

Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις. ΟΙ επιλογές που προηγούνται Sony XF9005 και η Philips 55OLED754. Εχω διαβάζει και για τις 2 αυτες. Με προβληματιζουν λιγο τα θεματα της philips οπως διαβάζω στο σχετικο νήμα. Επίσης η αποσταση θέασης ειναι ~ 3-3.5 m. Θα ειναι οκ για χρήση 70 % τηλεοπτικό digea?

Ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις. ΟΙ επιλογές που προηγούνται Sony XF9005 και η Philips 55OLED754. Εχω διαβάζει και για τις 2 αυτες. Με προβληματιζουν λιγο τα θεματα της philips οπως διαβάζω στο σχετικο νήμα. Επίσης η αποσταση θέασης ειναι ~ 3-3.5 m. Θα ειναι οκ για χρήση 70 % τηλεοπτικό digea?

Επειδή την έχω φίλε την oled754 της Philips, θα σου πω ότι έχει πολύ καλή εικόνα στα κανάλια, ειδικά αν κατεβάσεις λίγο τις ρυθμίσεις για να μην είναι έντονη η εικόνα στο μάτι.. Αν και είναι γούστα αυτά..
Πάντως αν είναι να δώσεις κοντά στο χιλιάρικο για TV πας κατευθείαν για την oled της Philips ή για οποιαδήποτε oled σε αυτά τα χρήματα..

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 55" για χρήση Digea

Για το θέμα της απόστασης μην προβληματίζεσαι καθόλου!