Τηλεόραση 55" λόγω ατυχήματος και δίλημμα για αγορά νέας.

billman

New member
Καλησπέρα σε όλους. Είχα ένα ατύχημα. Πήγα να αλλάξω βάση σε μία βάση τηλεόρασης με πτυσσόμενο βραχίονα και δυστυχώς όταν άνοιξα τον βραχίονα έφυγε η τηλεόραση κάτω και έσπασε το panel. Aιωνία η μνήμη λοιπόν σε μία Panasonic 50G30 που την είχα στο υπνοδωμάτιο. Ψάχνω λοιπόν για 55" για το υπνοδωμάτιο OLED. Tο θέμα είναι το εξής. Έχω μία LG 55EC930V στο σαλόνι. Δεδομένου ότι θέλω 55" αν διαθέσω κάπου στα 1600 -2000 παίρνω κάποια καλύτερη τηλεόραση για το σαλόνι και να βάλω αυτή που έχω τώρα υπνοδωμάτιο; Ή να πάρω πχ την LG OLED55B8PLA για υπνοδωμάτιο και τέλος; Υπερβολή η C8PLA για υπνοδωμάτιο, καλύτερα η Β8PLA? Και τέλος η C8PLA είναι καλύτερη από την 55EC930V που έχω τώρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: Τηλεόραση 55" λόγω ατυχήματος και δίλημμα για αγορά νέας

55" B8 στο σαλόνι και η 55" 930V στο υπνοδωμάτιο, εκτός αν δεν είναι βολική η δεύτερη λόγω της κυρτής της οθόνης (σε περίπτωση που η θέαση θα γίνεται υπό γωνία, για παράδειγμα). Εναλλακτικά, 65" Sony XE9005 για το σαλόνι.

Ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι είναι η τηλεόραση του υπνοδωματίου, άρα δεν έχουμε θέαση υπό γωνία. Στο σαλόνι ο καναπές είναι περίπου στα 2,7m. Για να ανέβω σε inches στο σαλόνι και να πάρω κάτι καλό πρέπει να δώσω 2500 περίπου? Πχ. 65C8PLA, ή υπάρχει και κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, ιδανικά και λιγότερα για 65-70" για σαλόνι?

Απάντηση: Τηλεόραση 55" λόγω ατυχήματος και δίλημμα για αγορά νέας

Άμα μπορείς, δες την XF9005 από κοντά. Αν δε χρειάζεσαι μεγάλες γωνίες θέασης στο σαλόνι, μια χαρά θα σε βολέψει. Η 65" B8 στοιχίζει περίπου 2300 ευρώ, ενώ κάποια καταστήματα προσφέρουν πενταετή εγγύηση ή/και επιστροφή χρημάτων με συνεργαζόμενες τράπεζες.

Re: Απάντηση: Τηλεόραση 55" λόγω ατυχήματος και δίλημμα για αγορά νέας

55" B8 στο σαλόνι και η 55" 930V στο υπνοδωμάτιο

Το αυτό, αν θέλεις να κινηθείς οικονομικά. Εναλλακτικά, μπορείς να πας σε 65C8 ή 65Β8 στο σαλόνι, αν σε παίρνει από πλευράς budget.

Και η C8 και η B8, είναι ανώτερες από την EC930...

.

να καταργησεις την τηλεοραση στη κρεββατοκαμαρα
να πουλησεις την τηλεοραση που εχεις
και να παρεις μια 65 Οled για το σαλονι

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω ιδιαίτερα πολύ τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο αλλά δεν θέλω να γεμίσω παιδιά κιόλας. :flipout: Οπότε θέλω μια tv για υπνοδωμάτιο. Ποιος θα αγόραζε μια 55EC930V και σε τι τιμή θα έφευγε; Γιατί να αγόραζε κάποιος μια μεταχειρισμένη 55EC930V και να μην έπαιρνε ένα νεότερο μοντέλο;