Τηλεοραση για Gaming Και Hd ταινιες μεχρι 650e

Pargalatsos

New member
10 March 2013
4
Λοιπον αφου εκατσα και στραβωθηκα κανα 2-3 μερες διαβαζοντας πολλα topic νομιζα οτι καταφερα να βγαλω ακρη ποια Tv να παρω, ειχα καταληξει στην samsung UE46EH6030 μεταξυ 4-5 μοντελων απο 40"-47" Αλλα απ'οτι ειδα εχει υψηλο Input Lag και στα Online fps που παιζω στο Ps3 ειναι θανατος.το θεμα ειναι οτι πχ μπορει να παιξω 6 ωρες Battlefield τη μια μερα και την αλλα καθολου και να δω 6 ωρες Hd movies αρα θελω tv που να ειναι οσο καλη γινεται και στα δυο.Η αποσταση θεασης μπορει να μεταβληθει απο 1 εως 3 μετρα ισως και 3,5 επειδη παιζει να βγαλω ενα επιπλο,στην τηλεοραση θα βλεπω ακριβως ευθεια μονο εγω οποτε δεν με ενδιαφερει η γωνια θεασης.Aπο λεφτα δυσκολα θα μπορεσω να ανεβω.Υπαρχει καμια αλλη προταση που να με καλυπτει?ευχαριστω.

Καλωσόρισες. Μέχρι τα 800 ευρώ βρίσκεις τις Panasonic ET5, Toshiba TL933 και Toshiba TL938. Αν δεν κάνω λάθος η ΕΤ5 έχει lag κοντά στα 30 ms, για τις Toshiba δεν θυμάμαι. Επίσης, η EH6030 αν θυμάμαι σωτά έχει lag κοντά στα 40 ms, πολύ μεν για FPS αλλά ανεκτό. Αν έχεις βρει διαφορετικό νούμερο, παρέθεσε το πιο κάτω.

Πηγα και εριξα μια ματια σημερα και η sony hx750 μου αρεσε πιο πολυ απο ολες σε 2d που με ενδιαφερει,απ'οτι ειδα οτι εχει 33ms input lag,απλως αν παρω τη sony θα παω για 40' με τα λεφτα που διαθετω.Παιζει τωρα με τα καινουργια μοντελα να εχει καμια καλη μειωση στη τιμη η 46?

εχω το καλο οτι μπορω κατσω σε οτι αποσταση θελω αφου η τηλεοραση ειναι στο δωματιο μου και οχι σε σαλονι και παω την πολυθρονα μπρος πισω.