ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ GAMING

pontios jo

New member
31 December 2012
7
[h=2]ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ GAMING[/h]
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ///ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 46-47'' ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2,5 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΦΩΣ ΧΩΡΟΥ ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΟ!ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟ 360 Κ PS3 ΚΑΘΩΣ Κ ΤΟ PC ΣΤΗΝ TV ..ΔΗΛ ΚΥΡΙΩΣ GAMING ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ 3D H ΜΗ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΠΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ SAMSUNG 46 ES 8000..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ SONY HX 850.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΕ ACTIVE...Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΕ PASSIVE (LG 760 THN ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ)...H SONY 850 ΔΙΑΒΑΖΕΙ FAT 32 ΜΟΝΟ,Η ES 8000 EΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΛΟΓΩ GADGET...ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ HZ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ΣΕ GAMES Η ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ???ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΟΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1600 ΕΥΡ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΕΛΕΞΑ PHILLIPS(2009-PFL 87ΚΑΤΙ)ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΑΨΑ!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ​

Καλωσόρισες. Κατ' αρχάς δε χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα πολλά χρήματα εφόσον η τηλεόρσαση προορίζεται για χρήση κυρίως για gaming. Με μια εκ των Panasonic ET5, Samsung ES6100, Sony HX750 θα είσαι μια χαρά. Αν όμως θέλεις να δώσεις κάτι παραπάνω, κοίτα καλύτερα για 50"-55".

Re: Απάντηση: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ GAMING

ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ?

Τα ιδια μοντελα του μιχαλη στις 55...η samsung νομιζω εχει και σε 50αρα την 6100 αν δεν κανω λαθος. Βεβαια αφου διατιθεσαι να δωσεις μεχρι και 1600 τοτε δεν το συζηταμε. Για 55 θα πας καρφωτος. Απλα η sony εχει το χειροτερο media player απο τις αλλες και οχι τοσο καλο 3d (δεν εχει και γυαλια μεσα η 750).

Last edited:
Δυστυχώς άλλη τηλεόραση είναι καλή σε φωτεινό χώρο , άλλη σε σκοτεινό , άλλη για ταινίες , άλλη για Monitor/gaming , άλλη για 2D και άλλη για 3D κτλ.

Εγώ σαν τηλεοράσεις ξεχωρίζω την HX750 και 850 της Sony για 2D και την Panasonic ET5 για 3D. Επίσης μπορείς να πας σε Samsung ES7000/8000 (κοντά στην HX850 σε εικόνα 2D/3D και με καλύτερο σχεδιασμό).

Πιστεύω ότι 46" είναι αρκετές για λιγότερο από 2.5 μέτρα εκτός αν βλέπεις μόνο 1080p οπότε μπορείς να πας και σε 55".

ΟΚ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ