Τηλεόραση για κρεβατοκάμαρα.

:nounder: Με την απεργία των μεταφορέων και των φορτηγών αναβάλεται η αγορά της 32LG3000, αφού δεν μπορούν να την στείλουν.
Ελπίζω σύντομα να λήξει η απεργία και επιτέλους να δούμε για τι οθόνη είναι.:frown:

Επιτέλους η 32LG3000 ήρθε πριν απο δύο μέρες και μετά από μια αρμονική συμβίωση έχω να πω τα εξής:
1) Τα πλαστικά της είναι πολύ καλά και η εμφάνισή της για μένα είναι πολύ καλή, ισως γιατί δεν περίμενα με 550 ευρώ να έχει καλή ποιότητα.
2) Παίζει πολύ καλά ακόμα και HDMI (έχω δει μόνο μια ταινία) αλλά και CSI NY που βλέπω μανιωδώς έχει εικόνα πολύ καλή. Αυτό που με δυσκόλεψε είναι να βρω τις σωστές ρυθμίσεις γιατί το κόκκινο ήταν πολύ έντονο.
3) Ηχος άψογος για τηλεόραση, αφού ψάχνω να βρω που είναι τα ηχεία να δω τι στο καλό έχει.
4) Πολλές εισόδους (πχ. 3 hdmi, 2 scart, vga κλπ)
Το μόνο μείον που έχω βρει έως τώρα είναι ότι δεν πρέπει να έχει και τον καλύτερο αναλογικό δέκτη με αποτέλεσμα στα UHF να έχω μικρά προβλήματα στην λήψη ορισμένων καναλιών.
Σε γενικές γραμμές είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ στην τιμή της, σε σύγκριση με άλλες 32" που έχω δει. Άντε να δούμε και τον τελικό σήμερα.

Φίλε να είσαι καλά. Επειδή θα πάω και εγώ αύριο μάλλον να την αγοράσω, μήπως θα ήταν δυνατόν να μας πείς λίγα πράγματα για την ποιότητα του τηλεοπτικού αναλογικού σήματος;
Σ'ευχαριστώ

Το μόνο μείον που έχω βρει έως τώρα είναι ότι δεν πρέπει να έχει και τον καλύτερο αναλογικό δέκτη με αποτέλεσμα στα UHF να έχω μικρά προβλήματα στην λήψη ορισμένων καναλιών ας προσεχες

Καλησπέρα και καλορίζικη η LG3000. Σε αυτά τα κανάλια που λες ότι έχεις πρόβλημα στη λήψη, είχες και πριν πιο ασθενές σήμα; Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά της αλλά δεν έχω καταφέρει να τη δω από κοντά.

Στα κανάλια που δεν έχω καλή εικόνα στα UHF έχουν ασθενές σήμα. Η εικόνα μου φαινόταν στην αρχή ότι έχει περισσότερα χιόνια από την τηλεόραση CRT 20" που είχα.
Τώρα μετά από αρκετές ημέρες κατάλαβα ότι η 32άρα είναι μεγαλύτερη και είναι φυσικό να φαίνεται πιό έντονο το πρόβλημα με το ασθενές αναλογικό σήμα. Σε έναν γείτονα με 42" SONY είναι ακόμα πιο έντονο αλλά μετά απο λίγο καιρό το έχουν συνηθίσει.
Μπορεί να υπάρχουν LCD άλλης μάρκας που να έχουν καλύτερο αναλογικό δέκτη, αλλά LG & SONY αφού δείχνουν το ίδιο δεν νομίζω να φταίει ο αναλογικός τους δέκτης. Το πρόβλημα δηλαδή είναι δικό μου με το ασθενές σήμα και όχι της LG.
Και κάτι τελευταίο. Όσο παιρνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι με την LG και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Aπο μονη της οχι. Πρεπει να την κρεμασεις εσυ.

Fotia επειδή και εγώ από 20 θα πάω στην 32lg3000, πως σου φαίνεται το οπτικό αποτέλεσμα στις 32 ιντσες; Μήπως πρέπει να αγοραστεί μεγαλύτερη;

Fotia επειδή και εγώ από 20 θα πάω στην 32lg3000, πως σου φαίνεται το οπτικό αποτέλεσμα στις 32 ιντσες; Μήπως πρέπει να αγοραστεί μεγαλύτερη;
Φιλαράκο kostantis, την τηλεόραση την έχω σε δωμάτιο 3.50Χ3.50 και η απόσταση είναι περίπου στα 2.5μ. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη από 32" (Αν σκεφτείς ότι όταν είναι σε 4:3 είναι 26"). Αν με ρωτάς από μετάβαση από 20άρα σε 32άρα έχω την εντύπωση ότι είναι μια μεσαία κατάσταση. Δεν θα σου φανεί τόσο πολύ μεγάλη διαφορά αλλά όταν θα βλέπεις ταινίες από dvd θα καταλάβεις την διαφορά.