Τηλεόραση για ποδοσφαιρικούς αγώνες

taou

New member
17 November 2011
6
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα

παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το φορουμ, σαν απλός επισκέπτης, χωρίς να έχω κάνει εγγραφή.
Μου έχετε λύσει πολλές φορές απορίες που είχα, αλλά αυτή την φορά δεν βρήκα κάτι ανάλογο.
Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση ( 37''; ) σχεδόν αποκλειστικά για να βλέπω ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Η απόσταση θέασης είναι στο ποιο κοντινό σημείο περίπου 2 μέτρα, μέχρι 4 μέτρα το πιο μακρινό.
Είχα δει ένα βίντεο του Getitnow που έλεγε ότι μια τηλεόραση για αγώνες πρέπει να είναι πολλά Hz. Ισχύει;
Έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση, για ίντσες και μοντέλο τηλεόρασης;

καλώς ήλθες.

ναι ισχύει μιας και τα πολλά hz (100 πχ σε σχέση με τα 50hz) βοηθούν στο να μην έχεις θολούρα στις γρήγορες σκηνές που εν γένει υπάρχουν σε αθλητικές μεταδόσεις. στα 4m η 37άρα θα είναι πολύ μικρή. τι ποσό σκοπεύεις να δώσεις????

δε θέλω να δώσω και πάρα πολλά χρήματα καθώς δεν περνάω και την καλύτερη φάση μου στα οικονομικά. Υπολογίζω στα 600 ευρώπουλα άντε και λίγο παραπάνω. Επίσης θα με βόλευε μια τηλεόραση από το e-shop ή από το yoυ, καθώς είναι τα μόνα που έχουν υποκατάστημα στην Κω όπου μένω και φυσικά ισχύει και το χαμηλό ΦΠΑ 16%.

Οκ, να παρω πλασμα αλλα εχω διαβασει παρα πολλα για στρωσιμο, ειδωλα κλπ. Electronet δεν εχει, τα τοπικα μαγαζια ´βαρανε ´ απιστευτα τις τιμες...

Υπερβολικά πολύς ντόρος για στρωσίματα έχει γίνει... κακώς απ'ότι έχω συμπεράνει, αφού δεν έχω plasma.
Στο you βρίσκεις την Panasonic 42U30 κάτω από 500 Ευρώ. Μια χαρά θα έλεγα. Και οικονομία κάνεις και κερδίζεις σε ίντσες.

Αν σε φοβιζουν οι πλασμα για καποιο λογο (αν και δεν βλεπω το γιατι , στο forum υπαρχουν τουλαχιστον 2000 μελη με τηλεοραση πλασμα) κοιτα και την LG 42LK530...

http://www.skroutz.gr/s/330993/LG-42LK530.html?keyphrase=42LK530

Για να παρεις μια αξιοπρεπη τηλεοραση LCD για εμενα πρεπει να πας σε Sony EX720 και πανω η Samsung D6000 και πανω. Αυτες κοστιζουν ομως 200-300 ευρω πανω απο την U30.

Κοιτα και εδω να δεις μηπως σε βολευει καποιο καταστημα...

http://www.skroutz.gr/s/331482/Samsung-UE40D6000-40.html?keyphrase=40D6000

Εγω δεν ειχα ποτε μου πλασμα, απλα απο αυτα που εχω διαβασει εδω κατα καιρους... Με φοβιζουν.
Παντως βλεπω οτι 2 ατομα προτεινουν την Πανασονικ που δεν την ειχα και πολυ σε εκτιμιση. Οσο για την LG, εχω ενα monitor tv και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος καθως η ποιοτητα της τηλεορασης δεν ειναι καλη ειδικα στης γρηγορες σκηνες....

Edit: Επισης εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμιση της Samsung

Το κοντινοτερο που υπαρχει σε τηλεοραση CRT ειναι οι πλασμα. Δεν θα δεις ετσι και αλλιως την τελεια εικονα με καμια τεχνολογια αλλα τουλαχιστον θα ειναι κοντα σε οτι εχεις συνηθίσει.

Αν πας για LCD κοιτα την D6000 που ειναι σχετικα κοντα στα λεφτα που δινεις. Η LK530 ειναι μια λυση αναγκης για πιο χαμηλο κοστος.

Εγώ θα έλεγα να κοίταζες και την LG PV350, εφόσον μπορείς να τη βρεις σε κάποιο τοπικό κατάστημα. Αν όχι πάρε μια εκ των Panasonic U30 ή LG LK530 που είναι μέσα στο budget σου. :guitarist:

Θα ρωτησω, αν και τα καταστηματα εδω ειναι τελειως αντιεπαγγελματιες. Θα δω τι μπορω κανω

Ενώ στις μεγάλες πόλεις από επαγγελματισμό το κάτι άλλο τί να σου πώ!
Το θέμα είναι να μη χρυσοπληρώσεις κάποια TV που Αθήνα ή Θεσσαλονίκη βρίσκεις πολύ φθηνότερη.

Στην τελική την παίρνεις από Αθήνα και μετά την βάζεις για μεταφορά στο πλοίο. Αρκεί να μην σου πετύχει καμμιά προβληματική... :operator:

Ενώ στις μεγάλες πόλεις από επαγγελματισμό το κάτι άλλο τί να σου πώ!
Το θέμα είναι να μη χρυσοπληρώσεις κάποια TV που Αθήνα ή Θεσσαλονίκη βρίσκεις πολύ φθηνότερη.

Εδω το χειροτερο απ ολα ειναι οτι εχουν κανει και καρτελ! Ενα ψυγειο μαρκα ´καψε με ´ και το εδειναν 350 ευρα!
Επισης εμαθα πριν λιγο οτι φερνει ηλεκτρικα και ο Κωτσοβολος απο ενα διπλανο νησι, μαλλον Καλυμνο.
Θα κανω ενα τουρ απο εβδομαδα να δω τιμες κλπ γι αυτες που μου ειπατε