Τηλεόραση για ποδόσφαιρο

Τελικά παράγγειλα την LG 50PK550

Υπομονή θέλει τώρα
loukas2010 απο που την παράγγειλες αν επιτρέπετε, πήγα και εγω στον Κοτσώβολο και ακόμα την περιμένουν ... δεν μου έδωσαν ημερ. παραλαβής και επειδή την πάτησα με το παντελώς αναξιόπιστο μουλτιράμα δεν θέλω να την ξαναπάθω. Ακόμα απο χτές που το είδα στον Κοτσ. βγάλανε και την προσφορά και όλα αυτά χωρίς να έχουνε τηλεόραση ούτε για δείγμα... Πού έχουμε μπλέξει ρε παιδιά??? Να ρωτήσω και κάτι άλλο ποιά η διαφορά της PK550 με την ΡΚ350 αν την έχει δει κανένας τόσο ακριβοθώρητες που είναι....

loukas2010 απο που την παράγγειλες αν επιτρέπετε, πήγα και εγω στον Κοτσώβολο και ακόμα την περιμένουν ... δεν μου έδωσαν ημερ. παραλαβής και επειδή την πάτησα με το παντελώς αναξιόπιστο μουλτιράμα δεν θέλω να την ξαναπάθω. Ακόμα απο χτές που το είδα στον Κοτσ. βγάλανε και την προσφορά και όλα αυτά χωρίς να έχουνε τηλεόραση ούτε για δείγμα... Πού έχουμε μπλέξει ρε παιδιά??? Να ρωτήσω και κάτι άλλο ποιά η διαφορά της PK550 με την ΡΚ350 αν την έχει δει κανένας τόσο ακριβοθώρητες που είναι....

Σ'ένα μικρό μαγαζί του νησιού, θα την έχω σήμερα...:award:

Το είχα ανοίξει πρίν από 8 χρόνια...πως παίρναν τα χρόνια...
Είναι ώρα ν'αλλάξω την lg 50pk550 που ήμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Θα ήθελα 55 διότι μια 65 δεν χωράει.

Κοιτάω Νόβα, Cosmote, Fransat.
50% ποδόσφαιρο σε Cosmote δηλαδή με μέτρια εικόνα.
30% τα γνωστά κανάλια όπως Σκάι, ερτ, Ευροσπορτ όλα αυτά σε HD.
10% Ταινίες σε Νόβα
10% Θα είναι YouTube.

Είμαι ανάμεσα...

Lg 55c8
Sony 55af8

Αλλά φοβάμαι το Burn in.

Lg 55sk9500
Panasonic 58ex780
Sony 55xf9005.

Ξέχασα να σας πω ότι μερικές φορές κοιτάω από ένα σημείο που έχω γωνία περίπου 45ο

Απάντηση: Re: Τηλεόραση για ποδόσφαιρο

10% Ταινίες σε Νόβα
10% Θα είναι YouTube.

Είμαι ανάμεσα...

Lg 55c8
Sony 55af8

Αλλά φοβάμαι το Burn in.

Lg 55sk9500
Panasonic 58ex780
Sony 55xf9005.

Ξέχασα να σας πω ότι μερικές φορές κοιτάω από ένα σημείο που έχω γωνία περίπου 45ο

χαχαχαχ.....και εγώ ακόμα με την LG PK550 παίζω.....OLED για ποδόσφαιρο που θα παίζεις για πολύ ώρα στάνταρ κανάλια με λογότυπο δεν θα το πρότεινα. Γενικά οι OLED θέλουν μια σχετική προσοχή και μεράκι όταν θα πάρεις. Από αυτές νομίζω ότι η SONY XF9005 είναι εξαιρετική επιλογή και ταιριάζει για τα πάντα. 55" πολύ καλά μαύρα για LED, υψηλή φωτεινότητα με καλή κίνηση για ποδόσφαιρο και βέβαια δεν σε νοιάζει για Burn In.

Απάντηση: Re: Τηλεόραση για ποδόσφαιρο

10% Ταινίες σε Νόβα
10% Θα είναι YouTube.

Είμαι ανάμεσα...

Lg 55c8
Sony 55af8

Αλλά φοβάμαι το Burn in.

Lg 55sk9500
Panasonic 58ex780
Sony 55xf9005.

Εφόσον έχεις 8 χρόνια plasma και της κάνεις την χρήση που περιγράφεις...

...όσο burn in έχει αυτή, τόσο περίπου είναι πιθανό να αποκτήσει -το 2026- οποιαδήποτε OLED επιλέξεις (αν επιλέξεις).

Εφόσον έχεις 8 χρόνια plasma και της κάνεις την χρήση που περιγράφεις...

...όσο burn in έχει αυτή, τόσο περίπου είναι πιθανό να αποκτήσει -το 2026- οποιαδήποτε OLED επιλέξεις (αν επιλέξεις).
Μπορούμε να συγκρίνουμε το burn in της τεχνολογίας plasma με αυτό της oled;
Πολλοί λένε ότι οι oled είναι πιο ευαίσθητες σε σχέση με τις plasma.
Με την plasma μου πολύ συχνά όταν αλλάζω κανάλι για 10 λεπτά φαίνεται το λόγο και το αποτέλεσμα.

..........

Αναφέρεται πιο έντονα από τη μηχανή marketing της Samsung. Στην πραγματικότητα, είναι σημαντικά λιγότερο ευπαθείς από τις Plasma, αφενός λόγω μικρότερου θερμικού stress στο υλικό φωτεινής εκπομπής, αφετέρου και κυρίως λόγω των επιπλέον μηχανισμών προστασίας που δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστούν στις Plasma και τις CRT:

Τα οργανικά LED, σε αντίθεση με τον φώσφορο που χρησιμοποιείται στις LCD, Plasma και CRT τηλεοράσεις, εμφανίζουν γραμμική συμπεριφορά στην πτώση της απόδοσής τους σε σχέση με τη μονάδα του χρόνου, που είναι ανάλογη του ρεύματος που έχει χρησιμοποιηθεί για την οδήγησή τους. Αυτό το χαρακτηριστικό λοιπόν δίνει εξαιρετικές δυνατότητες ελέγχου του θέματος του burn-in σε αυτές τις οθόνες. Όλες οι οθόνες OLED, από κινητά/tablet μέχρι τηλεοράσεις/στουντιακά μόνιτορ, διαθέτουν ένα σύστημα που καταγράφει πως έχει οδηγηθεί το κάθε sub-pixel και βάσει των δεδομένων αυτών, αναπροσαρμόζεται κάθε 4-8 ώρες η τάση οδήγησης τους (το διαβόητο compensation cycle), ωστέ να μην είναι εμφανής κάποια ανομοιομορφία. Αρκεί να επισυμβαίνει σε αυτό το διάστημα μια 10-20λεπτη διακοπή λειτουργίας του πάνελ, ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Υ.Γ.: Γι´αυτό και το "πιθανό" προηγουμένως....

10% Ταινίες σε Νόβα
10% Θα είναι YouTube.

Είμαι ανάμεσα...

Lg 55c8
Sony 55af8

Αλλά φοβάμαι το Burn in.

Lg 55sk9500
Panasonic 58ex780
Sony 55xf9005.

Τελικά δεν την έχω αλλάξει ακόμα...
Αλλά τώρα δεν θα έχω άλλη επιλογή.

Είμαι ανάμεσα την Sony 65AG8 και Sony 65XG95 ή Samsung 65Q90R ή LG 65C9

Αφού βλέπεις ποδόσφαιρο και θες την καλύτερη κίνηση πας σε Sony. Αν δεν τερματίζεις τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και κλείνεις την τηλεόραση από το stand by τότε μη φοβάσαι τις OLED. Στα μοντέλα του 2018 και 2019 πρέπει να προσπαθήσεις επίτηδες για να έχεις πρόβλημα.

Τηλεοραση που θα μπορεσεις να εχεις θεαση σαν να ησουνα μεσα στο γηπεδο, και το λεω γιατι το ειδα με τα ματια μου, ειναι η Philips με το Ambilight. Σε καθηλωνει η εικονα της αλλα και ο φωτισμος που παιζει γυρω και πισω απο αυτην. Μεγαλειο.

Τηλεοραση που θα μπορεσεις να εχεις θεαση σαν να ησουνα μεσα στο γηπεδο, και το λεω γιατι το ειδα με τα ματια μου, ειναι η Philips με το Ambilight. Σε καθηλωνει η εικονα της αλλα και ο φωτισμος που παιζει γυρω και πισω απο αυτην. Μεγαλειο.
Ποιο μοντέλο;