Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο...

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,974
Παλλήνη
Φίλτατοι τηλεορασακιδες,

η σύζυγος μου την έπεσε να της πάρω μια τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο διότι βαριέται να βλέπει τα serial και τις ταινίες που της βάζω στην Kuro ή στον προβολέα! :D

Επειδή έχω χάσει την μπαλα με τις τηλεοράσεις, τι έχετε να προτείνετε στην οικονομική κατηγορια (μέχρι 600 ευρω);
Ίντσες μέχρι 42 (απόσταση 2,5 μετρα), καλο είναι να είναι όσο πιο λεπτη γίνεται (λόγω του ότι θα είναι καρφωμένη στον τοιχο). 90% της χρήσης θα είναι απλό τηλεοπτικό σήμα, άντε και καμια ματροσκα.
Επίσης, υπάρχει κανένα μοντέλο με wifi ώστε να στριμαρω από το pc ή mac?

Ευχαριστώ εκ των προτερων! :worshippy:

από πλάσμα panasonic 42u30 αλλά τα έχει τα παχάκια της.

από led

samsung 40d5500 ή 40d5000 (50hz- 100hz cmr) και lg 42lv4500 - 42lv5500 (100hz).

για wifi δεν ξέρω αν υποστηρίζουν με κάποιο wifi dongle. για την u30 δεν νομίζω γιατί δεν έχει usb.

προσωπικά η μεγάλη φωτεινότητα μιας led σε τετοιες ίντσες για υπνοδωμάτιο θα με προβλημάτιζε με δεδομένο ότι η θέαση συνήθως γίνεται με κλειστά τα φώτα. επίσης αν η θέαση πρόκειται να γίνεται υπο γωνία (συνήθως στα υπνοδωμάτια ισχύει) θα προβληματιζόμουν και με τις γωνίες θέασης των led.

Thanks! Καλες προτάσεις φαίνονται...

Οποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι άλλο, I am all ears!:ears:

Απο θεμα σχεδιασμου και σχετικα ικανοποιητικης εικονας παρε την 42V4500.

Καθαρα για θεμα εικονας παρε την Panasonic 42U30 που ομως ειναι λιγο "χοντρουλα".

Μάλλον με βλέπω μεταξύ LG & SAMSUNG λόγω πάχους. Τα προαναφερθέντα μοντελα έχουν διαφορες στην ποιότητα εικόνας;

σημαντικές δεν πρέπει να έχουν πέρα από τα 100hz για τις γρήγορες σκηνές και αθλητικά. αν δεν θές να στρημάρεις αρχεία ο player της samsung παίζει ματρόσκες με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους και αποκωδικοποιεί dts ενώ της lg δεν αποκωδικοποιεί dts. με ένα εξωτερικό δίσκο - φλασάκι θα κάνεις τη δουλειά σου για μια ταινία - σειρά που και που.

Aν έχει καλομάθει από KURO και Dila, θα σου τη φέρει στο κεφάλι την LG... :p

Δε βάζεις ένα 100άρικο ακόμα να πάρεις μια 42G30;

σκεφτόμουνα να στο προτείνω και εγώ αυτό που λέει ο JL_?. είναι αρκετά λεπτή για πλασμα. λεπτότερη από την u30. και ο λόγος ότι με kuro και jvc μάλλον με κρεμάστρα samsung ή lg θα βρεθείτε στο τέλος. βέβαια απαιτείται υπέρβαση.

Το avforums πάντως τη ψιλοέθαψε την LG 42 LV550 που θεωρητικά είναι καλύτερο μοντέλο, με κύριο ελάτωμα την ανομοιομορφία και τα σύννεφα:
http://www.avforums.com/review/LG-L...V550T-47LV550T-Full-HD-LED-LCD-TV-Review.html
Στα ίδια χρήματα υπάρχει και η πλάσμα 50PV350 πιο λεπτή και στιλάτη απο τη 42U30..

Το avforums πάντως τη ψιλοέθαψε την LG 42 LV550 που θεωρητικά είναι καλύτερο μοντέλο, με κύριο ελάτωμα την ανομοιομορφία και τα σύννεφα:
http://www.avforums.com/review/LG-L...V550T-47LV550T-Full-HD-LED-LCD-TV-Review.html
Στα ίδια χρήματα υπάρχει και η πλάσμα 50PV350 πιο λεπτή και στιλάτη απο τη 42U30..

Αυτή η LG 50PV350 λέει τίποτα σε σχέση με τις panasonic;
Γιατί η τιμουλα της είναι εντός budget..

Αυτή η LG 50PV350 λέει τίποτα σε σχέση με τις panasonic;
Γιατί η τιμουλα της είναι εντός budget..

Έχει 4-5 φορές υψηλότερη τιμή μαύρου, σε σχέση με την G30...

Τέτοια να του λές εσύ......:smash: Να τον βοηθήσουμε προσπαθούμε όχι να τον κάψουμε :flipout:

Έχει 4-5 φορές υψηλότερη τιμή μαύρου, σε σχέση με την G30...

Αχα, να και ένας τομέας οπου το υψηλότερο είναι και χειρότερο! :D

Σε σχέση με τις LED όμως, τα πάει καλύτερα ή είναι απλα "γιαλατζι" plasma;

Ξεχνάμε παίδες (και εγώ μαζι..) ότι η τηλεόραση είναι κυρίως για την γυναικα μου, αφού εγώ αρνούμαι να βλέπω σε ότιδηποτε δεν αρχίζει από Ku και τελειώνει σε Ro!

:p

Σε σχέση με τις LED όμως, τα πάει καλύτερα ή είναι απλα "γιαλατζι" plasma;
Θεωρητικά ώς πλάσμα δέν έχει θέματα ανομοιομορφίας, κίνησης και μειωμένης γωνίας θέασης που πλήτουν τις "led" αυτής της κατηγορίας τιμών, + έχει bonus 8" διαγωνίου απο τις 42άρες.