Τηλεοραση μεσα σε επιπλο - αποσταση για σωστο εξαερισμο

epivitor

New member
22 February 2009
42
Salonica
Γεια σε ολους, σκεφτομαι να αγορασω μια τηλεοραση η οποια θα μπει μεσα σε επιπλο. Οι διαστασεις του επιπλου ειναι 935 x 620 ενω της τηλεορασης ειναι 901.8 x 615.4 .
Oπως καταλαβαινετε η αποσταση που υπαρχει αναμεσα στο επιπλο και στην τηλεοραση ειναι αρκετα μικρη, μηπως θα ηταν καλυτερα να επιλεξω καποιο μικροτερο μοντελο για να μην εχω υπερθερμανση?

Ευχαριστω

Καταρχάς βρισκόμαστε σε λάθος κατηγορία,στο θέμα μας τώρα,μια 37άρα θα χωράει μια χαρά,δεν τίθεται θέμα υπερθέρμανσης σε τηλεόραση.Δες για την 37C650.

Συγγνωμη αλλα ειδα εγκαταστασεις και φανταστικα οτι εδω ημαστε.
Βασικα ελεγα για την 37C530 αλλα ρε συ δε πρεπει να εξαεριζεται καπως η tv ?
Εδω περα η 22αρα που εχω στο pc ζεστενεται, δε θα ζεστενεται η 37αρα?

Κανονικα δεν θα πρεπει να θερμαινεται. Και 1 cm να εχει περιθωριο γυρω γυρω αρκει.

Τωρα γιατι θερμαινεται η 22" δεν ξερω.

Και η 530 ή η 550 μια χαρά είναι,όλες οι lcd (ccfl)''ζεσταίνονται'' δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...έχει 3 εκατοστά ''αέρα'' πάνω.

(Δεν πειράζει,κάποιος συντονιστής θα το μεταφέρει στην ''Αγορά Τηλεόρασης'')

Κανονικα δεν θα πρεπει να θερμαινεται. Και 1 cm να εχει περιθωριο γυρω γυρω αρκει.

Τωρα γιατι θερμαινεται η 22" δεν ξερω.

Μάλλον θα εννοεί ότι ακουμπώντας το panel είναι ζεστό.

Οκ παιδια αφου λετε οτι δεν εχει προβλημα μαλλον θα παω για την 37αρα, απλως καπου σαν να θυμαμαι οτι ειχα διαβασει πως πρεπει να υπαρχει ειδικα στο πανω μερος των τηλεορασεων κενο γυρω στα 10cm. Ισως βεβαια να κανω και λαθος.

Μάλλον θα εννοεί ότι ακουμπώντας το panel είναι ζεστό.

Ακριβως.

Όχι...το μπερδεύεις μάλλον με τις crt που πρέπει να έχουν περιθώριο από τον πίσω τοίχο για να μην ''αφήνουν την μαυρίλα''.Ακουμπώντας οποιοδήποτε panel lcd (ccfl) τηλεόρασης θα είναι ζεστό,απολύτως λογικό,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

(Δεν πειράζει,κάποιος συντονιστής θα το μεταφέρει στην ''Αγορά Τηλεόρασης'')

Bασικα εχω κατασταλαξει στο μοντελο που θα παρω γι'αυτο δεν εγραψα σε εκεινο το section :)

Σας ευχαριστω πολυ.

Η διαφορά της 530 με την 550 (για να μην σου λένε χαζομάρες στο κατάστημα) είναι το Ultra clear panel της δεύτερης,σου δίνει απλά μια πιο εντυπωσιακή εικόνα,τίποτα παραπάνω.Υποτίθεται ότι μειώνει τις ανακλάσεις...αλλά μάλλον το αντίθετο κάνει.

Η διαφορά της 530 με την 550 (για να μην σου λένε χαζομάρες στο κατάστημα) είναι το Ultra clear panel της δεύτερης,σου δίνει απλά μια πιο εντυπωσιακή εικόνα,τίποτα παραπάνω.Υποτίθεται ότι μειώνει τις ανακλάσεις...αλλά μάλλον το αντίθετο κάνει.

Nα σου πω την αληθεια την 37C550 δεν τη σκεφτηκα ποτε αλλα τωρα που το ειπες και το ψιλοεψαξα δεν τη βρισκω και πουθενα στην Ελλαδα.
Βουρ για την 37C530 λοιπον :)

Δεν υστερεί σε τίποτα η 530...πόσο την βρήκες,και από ποιο κατάστημα;Μπορεί να σε συμφέρει η 630-650(630 δεν νομίζω να διατίθεται στις 37 ίντσες στην Ελληνική αγορά).

Βασικα εχω αποφασισει ηδη για την 37C530.
Εκτος του οτι ειναι αρκετα ακριβοτερη η 37C650 εχω διαβασει για κατι σπασιματα που κανει στην εικονα (λογω των 100hz μαλλον) και ειμαι επιφυλακτικος. Χώρια που εχει μεγαλυτερο input lag απο την 37C530 και τη θελω και για παιχνιδια την tv.

Ίσα ίσα...τα 100hz που στην προκειμένη περίπτωση είναι πραγματικά,το μόνο που κάνουν είναι να βοηθάνε...και βοηθάνε αποτελεσματικότατα!