Τηλεόραση σε μεγάλη απόσταση (πριν πεισθώ ότι ψάχνω το άγιο δισκοπότηρο)

zouan

New member
12 May 2015
2
Μετά από 3 μήνες αναζήτησης :smash: και ακόμα δεν μπορώ να καταλήξω. Διάβασα όλα τα σχετικά σας πόστ αλλά δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κατι που να καλύπτει τις ανάγκες μου...

Το μεγάλο πρόβλημα: ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ 6,5μ.
ναι ξέρω θα μου πείτε 80 ίντσες αλλά δεν χωράει κάτι πάνω από 55-60.... (καταραμένε αρχιτέκτονα). Μια πενηντάρα που δοκίμασα πάντως ήταν οκ στο χώρο (δεν κούραζε η εικόνα) οπότε υποθέτω η 55'' θα είναι ικανοποιητική.

2ο πρόβλημα: Budget 900E ταβάνι

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ:
- Ταινίες/σειρές από USB (θα προτιμούσα να μην χρειάζομαι phd για να βάλω τους υπότιτλους) και κανάλια digea.
-Smart επιθυμητό αλλά όχι απαραίτητο - θα προτιμούσα να μπορώ να τη χειρίζομαι μέσω κινητού η tablet ή να συνδέσω το laptop.
-3d δεν μου χρειάζεται.

Είμαι ανάμεσα σε Samsung ue55h6400 και LG 55LB650V. Δεν έχω βρει ποια είναι τα μειονεκτήματα της Toshiba 55L5445 και θα ήθελα τις expert γνώμες σας.
Στο ατέρμονο ψάξιμο κάποιοι φίλοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να αγνοήσω τις σειρήνες του marketing και να προτιμήσω τις δοκιμασμένες plasma όπως πχ κατι σε LG 60PB5600 αλλά με τρομάζει να αγοράσω ένα τεχνολογικό δεινόσαυρο.

Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή....
Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Καλωσόρισες. Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο πήγαινε στην LG PB5600, αν και ακόμα και οι 60" είναι πολύ λίγες για την απόσταση θέασής σου...

Σε ευχαριστώ καλώς σας βρήκα! Επομένως η πρόταση είναι θυσιάζω τεχνολογία και κινούμαι στις μέγιστες δυνατές ίντσες;
Επίσης ως άσχετη δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο σημαντικό είναι να είμαι εντός προδιαγραφών στην απόσταση θέασης. Δεν θα διαβάζω υποτιτλους για παράδειγμα?

Σίγουρα θα είναι δυσκολότερο. Επίσης, δεν θα διακρίνεις διαφορές στην ανάλυση.