τιμες για pioneer 428 και 4280 συμφερει?

serreos73

AVClub Addicted Member
28 June 2006
2,429
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ
κανοντας μια μικρη ερευνα για το ποσο εχουν αυτην την στιγμη οι συγκεκριμενες τηλεορασεις.. ειδα οτι την 428XD την βρισκεις 2050 ευρω με την βαση... και την 4280XD στα 1900 ευρω θεωρειται οτι πλεον ειναι μια καλη τιμη να κτυπησει καποιος την εν λογω τηλεοραση?

Κι εγώ έχω την ίδια άποψη με το Γιώργο αλλά σαν κάτοχος της 428XD θα σου έλεγα να πάρεις την 4280XD.
Αν και όταν την αγόρασα εγώ η διαφορά τους ήταν μεγαλύτερη, ακόμα και τώρα πιστεύω οτι δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά για πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσεις.

Απάντηση: Re: τιμες για pioneer 428 και 4280 συμφερει?

Κινδυνεύοντας να θεωρηθώ γραφικός θα επιμείνω πως εξακολουθούν να είναι οι καλύτερες 42άρες της αγοράς.

αμ'εγω?

απο οσο ρωτησα η 428 εχει το ISF (με την διπλη μνημη αποθηκευσης ρυθμισεων), την προσαρμογη φωτισμου στο δωματιο και μια μαυρη επιστρωση στο πανελ της, babi να σε ρωτησω αυτη η επιπλεον επιστρωση που εχει η 428 στο πανελ βοηθαει σε κατι?

απο οσο ρωτησα η 428 εχει το ISF (με την διπλη μνημη αποθηκευσης ρυθμισεων), την προσαρμογη φωτισμου στο δωματιο και μια μαυρη επιστρωση στο πανελ της, babi να σε ρωτησω αυτη η επιπλεον επιστρωση που εχει η 428 στο πανελ βοηθαει σε κατι?

Εδώ με πιάνεις αδιάβαστο... Για την επίστρωση δεν το ήξερα, ήξερα τα υπόλοιπα που αναφέρεις και την θύρα USB που έχει στο πλάϊ.
Από αυτά δεν χρησιμοποιώ τίποτε.
Τώρα αν έχει ειδική επίστρωση όπως λές κι αυτό κάνει διαφορά δεν το ξέρω.

Re: Απάντηση: τιμες για pioneer 428 και 4280 συμφερει?

Δεν υπάρχει διαφορετική επίστρωση στις HD Ready, αυτό ισχύει μόνο στις LX. Καρατσεκαρισμένο -bye-

Edit: Θα συμφωνήσω με τον Μπάμπη να μην πας στην 428 αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Last edited:
Με τα μισά χρήματα αγοράζεις την Panasonic 42PX80, που μπορεί να μην είναι kuro αλλα είναι μια πολύ καλή plasma, με εξαιρετική χρωματική απόδοση, μαύρο και κίνηση.

Με τα μισά χρήματα αγοράζεις την Panasonic 42PX80, που μπορεί να μην είναι kuro αλλα είναι μια πολύ καλή plasma, με εξαιρετική χρωματική απόδοση, μαύρο και κίνηση.

Καμία σχέση σε ποιότητα εικόνας δεν έχουν οι δύο τηλεοράσεις.
Αν δεν πήγαινα για την 5090 θα αγόραζα την 4280 τώρα και όχι την 37ΡΧ80 που πήρα για το γιούρο και τους Ολυμπιακούς...

Κορυφαια τηλέοραση αλλα μικρη για τα δεδομενα του 2008.

Με τα ιδια λεφτα παιρνεις μια πολυ καλη 50αρα πλασμα οπως η PG6000 η οι νεες Samsung που μπορει να μην ειναι Kuro αλλα προσφερουν χορταστικη εικονα.

προσωπικα αν δεν καταληξω σε Pioneer θα προτιμησω samsung, ειχα δει στο public την Q96 και με εντυπωσιασε περα απο την εικονα της, οτι δεν εχανε σε φωτεινοτητα ενω ακριβως απο πανω της επεφτε φως και δεν ξεπλυνε καθολου τα χρωματα! σε αντιθεση με τις panasonic που παρατηρησα..ειμαι μεταξυ pioneer, samsung Q96 ή να περιμενω την καινουργια πλασμα της samsung.

Αν έχεις καταλήξει σε 42άρα και δεν τίθεται θέμα χρημάτων δεν πρόκειται να βρεις κάτι καλύτερο από την Pioneer.

Αν πάλι πιστεύεις πως τα 1900 είναι πολλά για 42άρα, υπάρχουν αρκετές πιο προσιτές επιλογές. Χρόνο να έχεις να το ψάχνεις -bye-

Παιδια καλησπερα
Προ ημερων αγορασα απο γνωστο καταστημα στην αθηνα ενα ολοκληρωμενο ηχοσυστημα Pioneer για ενα εξοχικο σπιτι που 'χω.Ειδα απο κοντα για πρωτη φορα να παιζει μια KURO. Συγκεκριμενα την 508 και χαζεψα! Οι ωρες που εχω περασει γενικως σε Flat Tvs ηταν μπροστα απο μια 2 ετων πλεον Samsung 32 r71 και Προσφατα πηραμε για το εξοχικο την Samsung 40 A656 που μπορω να πω οτι παιζει πολυ καλα εως τελεια! Ολα αυτα ομως ηταν παρελθον οταν ειδα διπλα-διπλα τις παραπανω και μαλιστα εκει κοντα και την καινουργια Lcd Kuro 37''
Λοιπον ολα ειναι καλα.......αλλα οχι οπως μια Pioneer Plasma! Ο Προβληματισμος μου ειναι ο εξης: εχει το καταστημα 2 τελευταιες Kuro 428xd και μια 4280xd
Ειχα σκοπο να αγορασω του χρονου το Μαρτιο τηλεοραση για το σπιτι που θα φτιαξω αλλα ειπα δεν την παιρνω τωρα που ειναι και Panel εξ'ολοκληρου της Pioneer και εχει αποσπασει διθυραμβικες κριτικες? Εκτος αυτου για τον χωρο που θα την βαλω οι 42 ιντσες ειναι το τελειο μεγεθος και απο οσο ξερω η Pioneer θα εχει 32/37/46 σε Lcd και μετα θα πηγαινει σε 50 ιντσες με Panel Panasonic! Οχι οτι δεν θα ειναι τελειες αλλα οσο να ειναι η τωρα ξεκαθαρη γενια Pioneer πιστευω ειναι πιο ποιοτικες! Η τιμη ειναι 2200 για την 428xd και 1900 για την 4280xd! Λετε να την παρω? Ειναι αυτες:

http://www.pioneer.eu/eur/products/6...0XD/index.html

http://www.pioneer.eu/eur/products/6...8XD/index.html

Ευχαριστω εκ των προτερω και περιμενω νεα μηπως αυριο κιολας παραγγειλω μια εκ των 2!

Επισης την θεωρειτε Future Proof? Δηλαδη θα με καλυψει αυριο μεθαυριο με το οτι θα της συνδεσω ενα συγχρονο Blue Ray Player? Δηλαδη θα μου δωσει οτι μπορει το Blue Ray τοτε?
Συγνωμη αν σας εγραψα πολλα,αλλα τα μετεφερα απο ενα Thread που λανθασμενα τα ειχα βαλει!

Last edited:
Re: Απάντηση: τιμες για pioneer 428 και 4280 συμφερει?

Επισης την θεωρειτε Future Proof? Δηλαδη θα με καλυψει αυριο μεθαυριο με το οτι θα της συνδεσω ενα συγχρονο Blue Ray Player? Δηλαδη θα μου δωσει οτι μπορει το Blue Ray τοτε?

Συγκριτικά με τις 42άρες που κυκλοφορούν σήμερα, θα πάρεις ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς εκτός από την ανάλυση.

hi guys..διαφορες αναμεσα σε 4280xd και 428xd σε εικονα δεν υπαρχουν και τα επιπλεον usb και αισθητηρες φωτος και εισοδοι subwoofer πιστευω ειναι περιττα και δεν αξιζει να δωσεις 200E παραπανω.κι εγω εχω μεινει αφωνος με την 4280xd που εχω..ειναι μια απ της καλυτερες plasma που εχουν κυκλοφορησει και η εικονα δε συγκρινεται με προηγουμενα ουτε με επομενα[εκτος LX].το μονο κακο της ξερετε ποιο ειναι?οτι απ την στιγμη που θα την αναψετε θα αδιαφορειται για σεναρια και υποθεσεις γιατι απλα θα εχετε χαζεψει απ την αψεγαδιαστη εικονα της..:ADFADF1: