ΤΙΜΗ ΣΟΚ!DYNAUDIO AUDIENCE 82

dimitrios

New member
5 February 2007
67
ΠΩΛΟΥΝΤΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ 2 ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ...

DYNAUDIO AUDIENCE 82 300 WATT RMS

ΤΑ ηχεια ειναι σχεδον,τι σχεδον δηλαδη καινουργια ειναι,εχουν χρησιμοποιηθει μονο 6 ωρες για μια γιορτη και τελος!
Ειναι ενος φιλου που εχει καταστημα ηλεκτρικων τα πουλησε σε καποιον ο οποιος μετα την γιορτη που εκανε απεφανθει οτι δεν εχει χρηματα να τα πληρωσει και ..."κατασχεθηκαν"!
Πωλουντε με εγγυηση που ισχυει απο την μερα που θα τα αγορασετε,ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ.

τιμη: 1100 ευρω!

Sensitivity (2.83 V/1 m) 87 dB
IEC Long Term Power Handling 300 W
Impedance (nominal) 4 Ohm
Weight 27,1 kg
Dimensions (W x H x L in mm) 222 x 1057 x 363

Και η τιμη τους κανονικα?
1900 ευρω!!!

Εγω σορρυ φιλε μου.
Δεν ηξερα ποσο κανουν απλα ετσι μου ειπε το παιδι που τα πουλαει,και απλα το μετεφερα.

Κάτσε για να καταλάβω.

Ο φίλος σου πουλάει τα ηχεία τα οποία λέει ότι καινούργια κάνουν 1900 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα κάνουν 1650 ευρώ (κ μάλλον πιο κάτω μετά από παζάρια με τον έμπορα) κ τα οποία λέει ότι παίξαν 6 ώρες (δεν ξέρει αν όντως παίξαν γιατί έπαιξαν από τρίτο άτομο), δεν γνωρίζει σε τι συνθήκες έπαιξαν (γιορτή, δηλαδή στην καλύτερη πριν καν τα στρώσει τα τσίτωσε κ έβαζε κλαρίνα) κ τέλος το άτομο που τα πήρε είχε τόση σοβαρότητα που σκέφτηκε ότι δεν είχε να τα πληρώσει αφού έκανε τη γιορτή?

Η μισή τιμή λοιπόν που αναφέρεις λογικά θα πρέπει να ισχύει γύρω στα 800? Κόβεται τουλάχιστον τιμολόγιο κ ισχύει διετής εγγύηση σύμφωνα με την ΕΕ?