...... την ατυχία μου μέσα!!!

μπα τι να χω υποψιν..κοιτα φανταζομαι αμα προσεχεις, κλεισεις την κατασκευη σωστα, και εχεις καλες μπορνες , οχι σφινωμενα η μια κοντα στην αλλη, το περιθοριο λαθους ελαχιστοποιειται...αντε να μουρθουν οι πλακετες να γουσταρουμε!!!..εχω ακουσει τα απολυτως καλυτερα σχολια για το μηχανημα αυτο..Ο Μανωλης ζωγραφησε ο μπαγασας!:grinning-smiley-043

Εχεις κάτι υπόψιν. Ο ΜΤΖ πάντως είναι κάθετος."το καλύτερο σύστημα προστασίας του κόσμου επιδρά στο σήμα εξόδου". Ε τι να κάνω και γώ θα προσέχω όσο μπορώ
Συνφωνω κι εγω με τον Μανωλη παιδια. Ετσι εχω κι εγω τον ενισχυτη μου (2Χ100) και μαλιστα την ειχα πατησει κατα παρομοιο τροπο και αλλαξα ολους τους ημιαγωγους στο ενα καναλι μεχρι να βγαλω ακρη!!

Η προστασία που ανέφερα ποιο πάνω δεν εχει καμία επίδραση στον ήχο και είναι πολύ αποτελεσματική.

μπα τι να χω υποψιν..κοιτα φανταζομαι αμα προσεχεις, κλεισεις την κατασκευη σωστα, και εχεις καλες μπορνες , οχι σφινωμενα η μια κοντα στην αλλη, το περιθοριο λαθους ελαχιστοποιειται...αντε να μουρθουν οι πλακετες να γουσταρουμε!!!..εχω ακουσει τα απολυτως καλυτερα σχολια για το μηχανημα αυτο..Ο Μανωλης ζωγραφησε ο μπαγασας!:grinning-smiley-043
Που να δείς και κάτι τελικά λαμπάτα που έχει φτιάξει.Ψήνομαι άγρια για προενίσχυση με λάμπα με δικό του σχέδιο. Μακάρι να προλάβαινε να γράψει τπτ και για αυτά τα μοτόρια του

Εχω τις ψύκτρες για τον τελικό που είναι βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος χρυσαφί που δεν μ'αρέσει καθόλου.Το ερώτημα είναι: Για να τις βάψω με χρώμα σκούρο μεταλλικό θέλει και υπόστρωμα (primer) ή μπορώ κατευθείαν να ρίξω το χρώμα με λιγάκι ντουκοχαρτάρισμα πριν?

βέβαια εαν θες να κάνεις γρήγορα δουλειά υπάρχει και ενα σπρει υψηλής θερμοκρασίας το οποίο δίνει ενα ματ αποτέλεσμα και αν κάνεις ενα λεπτό στρώμα δεν κάνει πολύ κακό.