Tην εκανα την αγορα! θελω λιγη βοηθεια ομως!

ncdbill

Senior Member
27 August 2008
386
Θεσσαλονικη
λοιπόν! πριν καμια βδομάδα αγόρασα το πρώτο μου home cinema που προορίζεται για το νέο μου σπίτι. με χαμηλό budget και λόγω ιδιαιτερότητας του χώρου κατέληξα σε ενισχυτή DENON AVR 1610 (299 ευρώ) και ηχεία Canton CX 80 (199 ευρώ).με 498 ευρώ λοιπόν θεωρώ οτι είναι μια καλή επολογή μεχρι να μπορέσω κάποια στιγμη να πάω στα m1 και pv1 της Β&W με έναν πιο μεγάλο ενισχυτή. τα έβαλα στον ήδη υπάρχον χώρο τα δοκίμασα.ολα ωραία όλα καλά αλλα το sub ενώ έπεζε σε ταινίες σε stereo mode ήταν νεκρό.δοκίμασα απο τα settings του ενισχυτή να δώ τι γίνεται αλλα δεν εβγαλα άκρη.καποια βοήθεια για το τι μπορει να συμβένει?ευχαριστώ παίδες.παντως βλέποντας πειρατές της καραιβικής έμεινα ικανοποιημένος απο το συστηματάκι μου αν τα ηχεία τα βρήκα λίγο απαιτητικά στην τοποθέτηση τους.θέλει παίδεμα για να πάρεις το καλό αποτέλεσμα!

Πρεπει να δηλωσεις τα ηχεια σου σαν small ετσι ωστε ολες τις χαμηλες συχνοτητες να τις αναπαραγη το sub.
Τρεξε το audisey και θα σου ζητηση να επιλεξης small η large αναλογα με τα ηχεια σου, που στη προκειμενη περιπτωση ειναι μικρα.