την γνωμη σας παρακαλω!

nikpap111

New member
25 November 2008
24
μεχρι τωρα μουσικη ακουγα απο εναν kenwood 3020 special edition και δυο ηχεια B &W DM6002(τα αγορασα και τα δυο πριν 12χρονια)!
αποφασισα να αγορασω καινουργειο πενατακαναλο ενισχυτη (denon 2809 η HARNAN KARDON 355) και τα Μ1 της Β &W για ηχεια.

μου προτεινεται να κρατησω και το παλιο μου συστημα για μουσικη η το καινουργειο αν και πεντακαναλο θα με καλυψει και σε στερεοφωνικο ηχο?

Μπορείς να κρατήσεις τα 602 (π.χ. για πισινά). Με τον καινούργιο ενισχυτή θα παίζουν πολύ διαφορετικά...

ναι σωστο
αλλα ποιος ενισχυτησ θα ειναι καλυτερος για μουσικη, ο παλειοσ δυκαναλοσ ή ο καινουργιοσ πεντακαναλοσ?

Πιστεύω ότι θα δεις τραγικές διαφορές στη μουσική με τον καινούργιο 5κάναλο αλλά εξαρτάται και από τα χαρ/κά του kenwood 3020 special edition (δεν τον ξέρω)...
Όπως και να το κάνεις όμως 12 χρόνια είναι πολλά. Οι νέοι av όπως ο denon που αναφέρεις έχουν λειτουργίες direct ή pure audio που κλείνουν τα άσχετα με τη μουσική κυκλώματα.

Μην τρελαινεσαι σ'αυτο το επιπεδο ειναι υπερβολη ναχεις δυο συστηματα,ο harman kardon ξεχωριζει για το ρευμα του και την μουσικοτητα του στην κατηγορια αυτη