την γνωμη σας παρακαλω :)

wolfgr

AVClub Enthusiast
18 September 2011
717
Προσφατα αποφασισα να μεταβω σε αλλαγη συστηματος καθως μεχρι τωρα ειχα ενα pc που εκανα τα παντα...ταινιες ,μουσικη,ιντερνετ κτλ.Πιο παλια επαιζα και κανα παιχνιδι αλλα οχι πλεον.Ετσι το πηρα αποφαση,μετακομισα στο σαλονι,πουλησα το γιγαντοpc που ηταν too much για αυτα που εκανα και αγορασα μια 50'' plasma.Τωρα βλεπω ταινιες με ενα wdtv live κατεβαζω με ενα νας readynasDUO της netgear και το ηχοσυστημα μου ειναι ενας παλιος yamaha DSP-A592 dolby prologic που οδηγει 5 ηχεια.3 μηνες αντεξα ετσι αλλα το πηρα αποφαση πλεον οτι χρειαζομαι ενα pc.
Μετα λοιπον απο σκεψη κατεληξα οτι για να κανω αυτα που θελω ,δηλαδη να βλεπω 1080,να ακουω dts η τα πλεον καινουργια φορμα ηχου στις ταινιες,να εγκαταληψω το NAS (ως περιτο πλεον),να κανω browsing στο internet,μου αρκει μια amd fusion λυση (http://www.skroutz.gr/s/327664/Gigabyte-GA-E350N-USB3.html) και ενα σετακι μνημες.Κουτακι εχω ενα ομορφο desktop που θα βαφτει ομορφα να ταιριαζει στο σαλονι,μαζι με τροφοδοτικο,θα αγορασω και ενα dvd/rw για ευκολιες.Ηχητικα θα συνδεθει στον yamaha ο οποιος θα λειτουργει ως τελικος ενισχυτης.Συνολο γυρω στα 150 ευρω.Στοχος ειναι η αναπαραγωγη ταινιων,ιντερνετ και 24/7 κατεβαστηρι,με οσο χαμηλωτερη καταναλωση ρευματος ειναι δυνατον.

Για πειτε καμια γνωμη οι πιο εμπειροι,δεν θελω να ξεφευγει σε χρηματα αλλα και καταναλωση.Υπαρχει καποια καλητερη προταση με το υπαρχων setup?

όπως σε ακούω μια χαρά θα είσαι
κάρτα + επεξεργαστής + μητρική που να παίζει καλύτερα από το ζακατάκι
με λιγότερο από 100 ευρώ δεν υπάρχει.