Την παρέλαβα σήμερα Sony 40V3000 + PS3

GiannisX

New member
18 October 2007
11
Σήμερα το απόγευμα παρέλαβα την 40V3000 και είμαι σε φάση αναζήτησης. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές, ψάχνω για ρυθμίσεις στο διαδίκτυο και σας μεταφέρω αναλυτικές απόψεις. :BDGBGDB55:

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χρειάζομαι όμως τη βοήθειά σας γιατί δεν μπορώ να βρώ πουθενά ρυθμίσεις για την V3000. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;-bye-

Re: Απάντηση: Την παρέλαβα σήμερα Sony 40V3000 + PS3

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χρειάζομαι όμως τη βοήθειά σας γιατί δεν μπορώ να βρώ πουθενά ρυθμίσεις για την V3000. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;-bye-

Μεγεια.

Για βαλε για αρχη ρυθμισεις απο X3500 η W3000 , σε γενικες γραμμες ολες οι Sony κινουνται στα ιδια επιπεδα στον τομεα αυτο.

Φιλε Γιαννη καλοριζικη! Εχω και εγω την ιδια τηλεοραση, και για εικονα απο DVD εχω χρησιμοποιησει τις ρυθμισεις του hdtvtest.co.uk για την X3500. Μπορω να πω οτι δουλευουν πολυ καλα! Δυστυχως πηγη HD δεν εχω ακομα για να πω εντυπωσεις...

Παπαλα.Παμε για αλλα.Δεν εχει 100hz,δεν εχει x.v.colour,δεν εχει hdmi 1.3v.Το μονο που εχει ειναι τα 24p.Σωστα;Κριμα και με 1890 ευρω την βρηκα προσφορα μαζι με PS3 60G.

Δεν τα έμαθες ; το deep deep colour είναι μαρκετινγκ ... δεν πρόκειται να εμφανιστεί σε καμία ταινία ... επίσης το 1.3 το μόνο που προσφέρει είναι 7.1 HD audio , κάτι που το χρειάζεται μόνο η πηγή και ο ενισχυτής ... στην τηλεόραση δεν παίζει ρόλο ...

Οσο για τα 100hz , μόνο στις σειρές x3xxx ....

Eρωτηση.Το x.v.colour δεν εχει χρησιμοτητα στο πως παιζει η τηλεοραση στα καναλια μας(π.χ. ANT1);Η hdmi 1.3v δεν ειναι χρησιμη στη συμβατοτητα με αλλες συσκευες και σχετικη με hdcp κλειδωματα;Οσο για τα 100hz μονο στην x3500 σειρα ειναι ok;

http://www.engadgethd.com/2007/01/05/sony-renames-new-hdtv-standard-xvycc-to-x-v-color-colour/

με λίγα λόγια , το xvcolour είναι μάρκετινγκ ...

για το HDMI 1.3 έχει backward compatibility με όλες τις εκδόσεις HDMI , και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με HDCP

και τρίτον τα 100 hz είναι χρήσιμα μόνο στο ελληνικό τηλεοπτικό πεδίο και σε σκηνές με γρήγορη κίνηση , αλλά εαν μπορείτε να παρακολουθήστε τους αγώνες σε άλλα κανάλια με καλύτερο bit rate , τότε ούτε τα 100 hz κάνουν ΤΗΝ διαφορά ...

ΥΓ βρήκα και αλλού πληροφορίες για το xvcolour , αλλά το βλέπω να είναι χρήσιμο μόνο για βιντεοκάμερες που τραβάν σε xvcolour ... Οι συσκευές μεν πρόθυμες , οι δε του Hollywood βαριούνται να το υιοθετήσουν ...

Last edited: