την πρoταση σας για 40αρα εως 700 ευρω

venzinas2

New member
5 October 2011
5
θα ηθελα την προταση σας για μια 40αρα(ισως και μικροτερη αφου η θεση παρακολουθησης ειναι περιπου 6m) που με ενδιαφερει εως 700 βαρια 750 ευρω θα την χρησημοποιησουν ατομα ανω τον 50 ετων που δεν εχουν γνωσεις ιδιετερες απλα τους ενδιαφερει μια καλη ποιοτητα ηχου και εικονας και να εχει ενσωματομενο MPEG4.

ευχαριστω προκαταβολικα για της απαντησης σας

Re: την πρωταση σας για 40αρα εως 700 ευρω

καλώς ήλθες.

μπορείς να κάνεις confirm ότι τα 6m είναι όντως 6m??? είναι μια από τις μεγαλύτερες αποστάσεις που έχω δει γιαυτό ρωτάω

όλες οι τηλεοράσεις πλέον έχουν ενσωματωμένο mpeg4 (digea - ert - erthd).

τέλος - τι τηλεόραση έχουν τώρα????

Από τα στοιχεία που παρέθεσε ο φίλος υποθέτω ότι θα τοποθετηθεί σε κάποια αίθουσα συγκέντρωσης ηλικιωμένων για θέαση τηλεοπτικού σήματος, οπότε με maximum 700 μπορεί (και πρέπει κατά τη γνώμη μου) να πάει σε 50άρα plasma.

Η πλέον οικονομική λύση σε 50άρα FullHD είναι η LG-50PV350 από 564 ... http://www.skroutz.gr/s/325336/Panasonic-TX-P50U30E-50.html?keyphrase=50U30

καλώς ήλθες.

μπορείς να κάνεις confirm ότι τα 6m είναι όντως 6m??? είναι μια από τις μεγαλύτερες αποστάσεις που έχω δει γιαυτό ρωτάω

όλες οι τηλεοράσεις πλέον έχουν ενσωματωμένο mpeg4 (digea - ert - erthd).

τέλος - τι τηλεόραση έχουν τώρα????
O δεμονας του πληκτρολογιου ξαναχτηπα...3μ αποσταση ειναι.Εχουν μια CRT περιπου 40'

Από τα στοιχεία που παρέθεσε ο φίλος υποθέτω ότι θα τοποθετηθεί σε κάποια αίθουσα συγκέντρωσης ηλικιωμένων για θέαση τηλεοπτικού σήματος, οπότε με maximum 700 μπορεί (και πρέπει κατά τη γνώμη μου) να πάει σε 50άρα plasma.

Η πλέον οικονομική λύση σε 50άρα FullHD είναι η LG-50PV350 από 564 ...
plasma δεν θα ηθελα γιατη αποτη μου εχουν πει θελει στροσημο...κατι σε led σκεφτομουν με της ελαχιστες γνωσης μου

Last edited:

O δεμονας του πληκτρολογιου ξαναχτηπα...3μ αποσταση ειναι.Εχουν μια CRT περιπου 40'

plasma δεν θα ηθελα γιατη αποτη μου εχουν πει θελει στροσημο...κατι σε led σκεφτομουν με της ελαχιστες γνωσης μου
Όταν λες έχουν μια CRT 40´( ιντσών ; ) είναι όπως το καταλαβαίνω; και αν ναι είναι σε 16:9 ή σε 4:3;
Αν ειδικά είναι σε 4:3 ( σπανιότατη περίπτωση νομίζω ) τότε σε σύγχρονη τηλεόραση, οι 40 ίντσες σε 16:9, είναι πολύ λίγες, χρειάζονται για να έχουν περίπου αντίστοιχο μέγεθος τουλάχιστον 50 ίντσες. Αλλά όπως και να έχει στα 3μ το λιγότερο 46 ίντσες σε 16:9.
Αν λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα, στα χρήματα που λές η πλάσμα είναι μονόδρομος για μια αξιοπρεπεί εικόνα και ήχο. Σε lcd θα είναι χάλια ( πάντα για αυτά τα χρήματα και ειδικά στις 50 ίντσες, που δε ξέρω και αν υπάρχει κάτι ανάλογο ).
Πάντως και τη πλάσμα με τη φοβάσαι, μεγάλοι άνθρωποι το πολύ πολύ να βλέπουν για αρκετή ώρα ενα κανάλι, αλλά και πάλι πόσο; θα κάνουν και ζάπινγκ στο ενδιάμεσο, οπότε σχεδόν κανένας κίνδυνος. Εκτός αν κοιμηθούν με τη τηλεόραση ανοικτή και παίζει κανα 10ωρο το ίδιο κανάλι, ειδικά όταν είναι ολοκαίνουργια.

οκ για την απόσταση και για το μη πλάσμα.

lg 42lk530 - 42lv5500

samsung 40d550 - 40d5000 - 40d5500

αν δεν κάνω λάθος οι πρώτες από από lg και samsung είναι lcd - οι άλλες led.

Καταρχην να ξερεις οτι και οι δυο ειναι στα 50 Hz στην πραγματικοτητα (μην βλεπεις νουμερα με CMR κτλ. ειναι ψευτικα) οποτε αν ποτε δεις ποδοσφαιρο οι παιχτες και η μπαλα θα εμφανιζουν μια εντονη "θολουρα".
Για ειδησεις και σειρες η κινηση δεν ειναι γρηγορη οποτε δεν παιζουν ρολο τα 50 Hz.

δεν με ενοχλει αυτο μιας και δεν ειναι ποδοσφεροφιλοι λεω την 5000 μιας και τους καληπτη κατα την γνωμη μου