Τις εμπειρίες σας από το Expansys & Toshiba 42Z3030DG

katharakis

New member
2 November 2007
37
Rethymnon
Γεια σας! Είμαι υποψήφιος πελάτης του εν λόγω διαδικτυακού καταστήματος. Τι γνώμη έχετε από τις εμπειρίες σας;
Επίσης σκέφτομαι να παραγγείλω την 42Ζ3030 και θα ήθελα επίσης τη γνώμη σας. Νομίζω πως είναι μια έντιμη πρόταση και μια "πλήρης" τηλεόραση για τα χρήματά της. Θα βλέπω περισσότερο ταινίες DVD, κάποια Blu Ray, PS3 gaming και λίγο ελληνικά κανάλια. Ίσως αργότερα και σύνδεση με HEPC. Ξέρω πως έχει και μειονεκτήματα αυτή η επιλογή αλλά δε θέλω να δώσω πάνω από περίπου 1500 ...
Τι λέτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απλώς να σε ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν παρέχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας,έτσι αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι στην Tv θα πρέπει να την πακετάρεις και να τη στείλεις στη Γαλλία,μιας και από εκεί εισάγει τα εμπορεύματά του το παραπάνω κατάστημα.Όσο για την Tv θα σου πουν τη γνώμη τους τα υπόλοιπα παιδιά που γνωρίζουν από Toshiba.-bye-

Απλώς να σε ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν παρέχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας,έτσι αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι στην Tv θα πρέπει να την πακετάρεις και να τη στείλεις στη Γαλλία,μιας και από εκεί εισάγει τα εμπορεύματά του το παραπάνω κατάστημα.Όσο για την Tv θα σου πουν τη γνώμη τους τα υπόλοιπα παιδιά που γνωρίζουν από Toshiba.-bye-
Μα από το συγκεκριμένο κατάστημα μου είπαν πως καλύπτεταια από εγύηση αντιπροσωπείας 1 έτους, δε χρειάζεται να πάει εξωτερικό για service αν χρειαστεί. Είναι λέει ευρωπαϊκή εγγύηση. Τι να πιστέψω;

Ακριβώς όπως το είπες,από εγγύηση αντιπροσωπείας και ΟΧΙ απο εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.Έχουν ρωτήσει και άλλα παιδιά για το συγκεριμένο κατάστημα και κάποιοι έχουν αγοράσει από εκεί χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.Απλώς προσπαθούμε να περιορίσουμε την κάθε αναποδιά που μπορεί να συμβεί σε κάποιον που προβαίνει σε τέτοιου είδους αγορές.Αν παθει κάτι η tv και την πας στην αντιπροσωπεία το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να δουν το serial number της tv.Όταν δουν ότι δεν είναι εισαγωγής δικιάς τους ετοιμάσου για το γολγοθά αν επιμείνεις να στην επισκευάσει ο εδώ αντιπρόσωπος.Αναφορικά (δεν θυμάμαι τη θέση του) υπεύθυνος στη Samsung Hellas ανέφερε ότι δεν αναλαμβάνει την επισκευή παραεισαγωγών.

Last edited:
κοιτα,το expansys ειναι καλο καταστημα και αξιοπιστο.εχω αγορασει απο εκει αρκετα πραγματα στο παρελθον αλλα οχι τηλεοραση.πιστευω ομως οτι μπορεις να τη βρεις και εδω σε καλη τιμη και παραπλησια με αυτη του site.αυτο μονο και μονο για την περιπτωση που γινει καμια στραβη να μην τρεχεις για αποστολες στο εξωτερικο.(αν προκυπτει οτι δε την φτιαχνουν εδω)οσο για την τηλεοραση κιεγω αυτη εχω τη 47z3030dg και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.υπαρχουν κανα δυο thread ακομα για την τοσιμπα,ριχτους μια ματια και αν εχεις ερωτησεις ριχτες:ears:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17936

Last edited:
Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο και είδα τις Toshiba 40XF355 και την 42Z3030DG. Μια επιλογη είναι επίσης και η 46XF355 που είναι και πιο "συμμαζεμένη" 46αρα, δηλ στις διαστάσεις που έχουν άλλες 42αρες. Δε θέλω να κυριαρχεί στο χώρο η τηλεόραση... Μάλιστα, έπεσε και κάτω από τα 2000 .
Δεν ξέρω πώς μπορεί να δει κανείς διαφορές από τη μια τηλεόραση στην άλλη, αφού στα μαγαζιά που πηγαίνω ποτέ δεν είναι ρυθμισμένες ώστε να αποδίδουν τις δυνατότητες που έχουν... Γι' αυτό, μόνο από τα διάφορα reviews κι από τις γνώμες των ήδη κατόχων μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα.
Λοιπόν, τι λέτε για την 46XF355 που δεν έχει 100Hz όπως η 42Ζ3030 αλλά είναι κούκλα;

Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο και είδα τις Toshiba 40XF355 και την 42Z3030DG. Μια επιλογη είναι επίσης και η 46XF355 που είναι και πιο "συμμαζεμένη" 46αρα, δηλ στις διαστάσεις που έχουν άλλες 42αρες. Δε θέλω να κυριαρχεί στο χώρο η τηλεόραση... Μάλιστα, έπεσε και κάτω από τα 2000 .
Δεν ξέρω πώς μπορεί να δει κανείς διαφορές από τη μια τηλεόραση στην άλλη, αφού στα μαγαζιά που πηγαίνω ποτέ δεν είναι ρυθμισμένες ώστε να αποδίδουν τις δυνατότητες που έχουν... Γι' αυτό, μόνο από τα διάφορα reviews κι από τις γνώμες των ήδη κατόχων μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα.
Λοιπόν, τι λέτε για την 46XF355 που δεν έχει 100Hz όπως η 42Ζ3030 αλλά είναι κούκλα;

Στις κουκλες λεμε ναι ανεξαρτητου φυλης και χρωματος ειδικα οταν εχουν και καλοσχηματησμενο μπουστο οπως η 46XF .

η 46xf ειναι πολυ καλη και θα την αγοραζα ανετα αν το κυριο μελημα μου ηταν το design.(για μενα μιλαω παντα)στις 46 ιντσες ομως και με σκοπο να παιξει και hd περιεχομενο δεν ξερω αν και κατα ποσο θα σου λειψουνε τα 100hz καποια στιγμη...αυτος ειναι ο λογος που πιστευω η Ζ εξακολουθει να εχει καλυτερο value for money και ας μην εχει το σουπερ λεπτο προφιλ της xf.

Καλησπερα,

Θα προσκαλούσα τους χρηστες του φορουμ να διαβάσουν πως αντιλαμβανεται η εν λογω εταιρια τον ορος σεβασμος στον πελατη, πριν προβουν σε καποια αγορα.

εδω

Καλες αγορες.