Το AVClub.gr σας εύχεται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές ...

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Πολυ επικαιρο το μηνυματακι που τρεχει πανω. Μολις τωρα το διαβασα και κοιτα να δεις συμπτωση. Αυριου φευγου διακοπουλες με την γενεκα στου νησι.:guitarist:

Ευχομαι Καλες Διακοπες σε ολους -bye-

Έλα να πάμε στο νησί εγώ η μάνα σου κι εσύ.....:BDGBGDB55:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ:ADFADF1:

Silend, σου εύχομαι να περάσεις καλά εσύ και η γυναίκα σου εκεί που θα πάτε.Γεμίστε ξεκούραση, ήλιο θάλασσα και διασκέδαση και φέρτε και λίγο πίσω γιά αυτούς που θα μείνουν εδω...
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Καλές διακοπές σε όλους , και να είναι όπως τις θέλετε !
Άντε να γεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε με ακόμη περισσότερη όρεξη και για συμμετοχή στο φόρουμ !

Οι διακοπές για μένα τέλος όταν "κλεφτά", πήγα σκάρτα μια βδομάδα η ακριβώς συνέπεσε με τα γενέθλια του κλάμπ και αυτό διότι ήτο εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να επιχειρήσω κάτι πιο αργά ένεκα της έλευσης νέου παιδιού μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου.

Να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι, καλά να περάσετε, καλές διακοπές, καλές βουτιές, για τους ελεύθερους καλές "γνωριμίες", όχι πλαστικά και σκουπίδια στις παραλίες και στις ακτές, προσοχή στο ήλιο και στις τσούχτρες:flipout:

Καλές διακοπές σε όλους

Υ.Γ
Επιτέλους βρήκα τον καταλληλότερο τόπο διακοπών για
Την πεθερά μου…..

Απάντηση: Re: Το AVClub.gr σας εύχεται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές ...

Καλές διακοπές σε όλους

Υ.Γ
Επιτέλους βρήκα τον καταλληλότερο τόπο διακοπών για
Την πεθερά μου…..
Α!, εγώ είμαι οικολόγος, δεν θα άφηνα ποτέ στα χέρια της πεθεράς μου αυτά τα άκακα ζωάκια!
Τόσα εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης να πάνε τζάμπα... :grinning-smiley-043

Καλές διακοπές σε όλους!!!! Καλά να περάσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας....:Banane0:
Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω 1 μήνα ακόμη.... :tdown:

Απάντηση: Re: Το AVClub.gr σας εύχεται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές ...

Την επόμενη εβδομάδα κατεβαίνω για διακοπές στην... Αθήνα!

Ελα,έλα και θα καλοπεράσεις στο εξωτικό μας ..άστυ !:flipout: :flipout:

Υ.Γ.Τον Οκτώβριο θα έρθω εγώ στην Θεσσαλονίκη για διακοπές.:grinning-smiley-043