Το Avclub στη ζωή μου...

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Καιρό ήθελα κάτι να γράψω για το site αυτό που τυχαία έπεσα πάνω του.
Σίγουρα όλοι μας έχουμε γράψει πολλά ευχαριστώ για την βοήθεια που έχουμε λάβει από τους διαχειριστές και άλλα μέλη. Νιώθω όμως την ανάγκη να γράψω 2 πραγματάκια.

Πριν ήμουν τυφλός. Τι είναι Plasmα τι είναι LCD τί είναι LCOS, όλα αυτά δεν μου έλεγαν σχεδόν τίποτα. Άνετα έμπαινα σε ένα μαγαζί και έπαιρνα ότι μου πάσαρε ο πωλητής, όπως έγινε άλλωστε και πριν 10 χρόνια όταν έφτιαξα το πρώτο μου home cinema. Αλλά τότε άλλες εποχές... Δεν είχε και πολλές επιλογές ο πωλητής. Μετρημένα κουκιά. Τώρα τα πράγματα έχουν όμως αλλάξει. Έχουν δυσκολέψει αφάνταστα για τους λάτρεις της μουσικής και της εικόνας. Το λογικό θα ήταν να είχαν γίνει πιο εύκολα λόγο της τεχνολογίας αλλά έτσι θα ήταν αν αυτή ακολουθούσε έναν δρόμο. Τώρα ακολουθεί πολλούς έτσι για να σε μπερδέψει...

Μέσα σε 10 μήνες έχω αλλάξει τηλεόραση, πήρα προβολέα, ξαναπήρα προβολέα και έμαθα πλέον να καταλαβαίνω αρκετά από αυτά που ακούω και διαβάζω. Το αποτέλεσμα η διασκέδαση στο σπίτι μου να έχει γίνει κάτι που δεν μπορούσα να το φανταστώ...

Εκτός όμως από το θέμα της τεχνολογίας, εκείνο που κυρίως με κέρδησε ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται αυτό το forum. Πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα με αγκάλιαζαν τόσο εύκολα, χωρίς καν να με ξέρουν. Με βοήθησαν όταν τους χρειάστηκα, τόσο δημόσια όσο και με πριβέ ή τηλέφωνα. Λες και με ήξεραν χρόνια...

Να στε καλά παιδιά, και εύχομαι το avclub να πάει πολύ ψηλά γιατί του αξίζει.

Και μην δακρύζετε ρε σεις. Μεγάλα παιδιά είσαστε.... :grinning-smiley-043

Το μέρος που ξανασυνλαντησα παλιούς φίλους από ένδοξες στιγμές (σωστά Νίκο?) :P και πολλούς άλλους τρελλούς αλλά υπέροχα τρελλούς με τον ενθουσιασμό παιδιού και τις γνώσεις μεγάλου που ακόμα μπορούν να ενθουσιάζονται με WETA Collectibles....

Δεν είναι τα μηχανήματα και οι νέες τεχνολογίες, πρωτίστως είναι οι άνθρωποι, δεν ξεχνώ την φιλοξενία στην Θεσσαλονίκη από τα παιδιά.
Στέργιος Κακαλιός, Στέργιος Κορονάς ( Guybrush ), Nίκος Κρυωνάς, Νίκος Καλ. , Δημήτρης Παναγιωτίδης ( ντάξυ κι αυτός μεγάλο παιδί είναι )

Το μουσικο τμημα εχει πολυ υψιλο επιπεδο, μου δεινει ομως μπελαδες μερικες φορες, αναγκαζομαι να μεταφραζω στα Σουηδικα μερικα ποστ, αυτα γιατι ο φιλος μου που ενδιαφερεται για αυτες τις πληροφοριες δεν ξερει Ελληνικα!
Εχω μαθει πολλα εδω μεσα, ειδικα για κατι παραξενα προγκ συγκροτηματα.

Αυτα θελει ο φιλος μου να μεταφρασω, χαχαχαχαχα, ο ιδιος παιζει κοντραμπασο σε διαφορες ορχηστρες κλασσικης μουσικης, αλλα ειναι και τζαζ μπασιστας και εχει μια καλη συλλογη απο LP και CD με παραξενη, για μενα, μουσικη!

Το avclub ειναι ο τελειος καταστροφεας τσεπης, εγω αυτο ξερω....:HTEHETH63::bigcry:

(πλακα κανω..)

αυτο λεει και η γυναικα μου ........

καθεσαι ολο την ωρα και διαβαζεις αυτους και μετα θελεις να αλλαξουμε συσκευες και θες και τηλεοραση επιπεδη και προβολεα και ακομα δεν εχουμε ξεχρεωσει το σπιτι ........ μπλα μπλα μπλα .........και θελουμε καινουργια επιπλα ........ μπλα μπλα μπλα ........

και ολο μου γκρεμιζει το ηθικο .....:blush::blush:

Δεν είναι τα μηχανήματα και οι νέες τεχνολογίες, πρωτίστως είναι οι άνθρωποι, δεν ξεχνώ την φιλοξενία στην Θεσσαλονίκη από τα παιδιά.
Στέργιος Κακαλιός, Στέργιος Κορονάς ( Guybrush ), Nίκος Κρυωνάς, Νίκος Καλ. , Δημήτρης Παναγιωτίδης ( ντάξυ κι αυτός μεγάλο παιδί είναι )

Διόρθωση: Κοράνας

Πτωχέ μου nektar , πόσο σε πλάνεψαν .

Πριν 10 μήνες ήσουν ευτυχισμένος με το 10ετιας home cinema που είχες !!!

Τώρα ξόδεψες τα μαλλιοκέφαλά σου , βλέπεις τα εφέ των ταινιών μόνο ,χάνοντας το νόημα , διότι το μυαλό σου είναι να ψάχνεις για ατέλειες στην εικόνα .
Σε λίγο καιρό θα νιώσεις άσχημα , όταν θα δεις να έχουν όλοι αυτοί εδώ μέσα αλλάξει τεχνολογία (βλέπε OLED) και εσύ δεν θα έχεις μαζέψει τα ευρώ για να τους ακολουθήσεις .
Και περιμένεις να δακρύσουν .

Νά στε καλά όλοι σας , :grinning-smiley-043
Πλάκα κάνω έτσι ?

Διόρθωση: Κοράνας

Καλά, μην κάνεις έτσι! Δεν σε είπανε και Κρυωνά!

Btw και πέρα από την πλάκα αυτό το πάθαινα συνέχεια... Πόσες φορές είπα φωναχτά "μας τα έκανε νταούλια" ενώ το αφεντικό (που άκουγε) λεγόντανε Νταούλης... :flipout: