το e-shop μας τελείωσε........

μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει ο σέρβερ τους. είχα διαβάσει σε μια οικονομική εφημερίδα ότι μετά την είσοδο τους στο άρθρο 99 ψωνίζουν μόνο μετρητά από τις εταιρίες δεν στοκάρουν και είχαν μια αύξηση πωλήσεων τελευταία με τα νέα προιόντα που είχαν εισαγάγει στον κατάλογο τους. (εργαλεία - πίτσες - σουβλάκια κλπ).

σε πολλά προιόντα πλέον λένε κατόπιν παραγγελίας σε 15-30 εργάσιμες !!!!

πάντως απότι βλέπω στα διάφορα forums υπολογιστών τον κόσμο των αναβαθμίσεων κλπ τον έχουν χάσει. έχει πέσει γραμμή για ενδεχόμενο κλείσιμο με συνέπεια ενδεχόμενη απώλεια εγγυήσεων κλπ.

Όταν άρχισαν τα προβλήματα τους πριν 2-3 χρόνια, πάλι το ίδιο είχε συμβεί και όλοι άρχισαν τις νεκρολογίες. Τελικά ήταν πρόβλημα με τον DNS server.

Τι να το κανεις, ειτε κλειστα, ειτε ανοιχτα, το ιδιο σχεδον ειναι.
Πριν απο 15 μερες πηγα σε ενα καταστημα ψαχνοντας ενα δεκαμετρο hdmi και ημουν ο μονος στο καταστημα. Εκτος του οτι δεν το ειχαν, οσο περιμενα, ο πωλητης ειχε κινηση και ομιλια super slow motion
και ειχε μια εκφραση απεναντι μου, λες και του ειχα...την αδελφη του.
Ρωτησα αν το παραγγειλω ποτε περιπου θα ερθει και η απαντηση που πηρα: "Ποιος ξερει. ?"
Ευχαριστησα ευγενικα και την εκανα με γρηγορα πηδηματακια.

Α ρε κοκαρίδη με κοψοχόλιασες μεσημεριάτικο....

ρε Νικο σήμερα προσπάθησα να μπω πολλές φορές πριν ανοίξω το θέμα και μου έβγαζε οτι δεν μπορεί να φορτώσει η σελίδα......
άλλωστε για αυτο στο πρώτο ποστ αναρωτιόμουν μήπως έχει πρόβλημα ο σερβερ τους...

Τι να το κανεις, ειτε κλειστα, ειτε ανοιχτα, το ιδιο σχεδον ειναι.
Πριν απο 15 μερες πηγα σε ενα καταστημα ψαχνοντας ενα δεκαμετρο hdmi και ημουν ο μονος στο καταστημα. Εκτος του οτι δεν το ειχαν, οσο περιμενα, ο πωλητης ειχε κινηση και ομιλια super slow motion
και ειχε μια εκφραση απεναντι μου, λες και του ειχα...την αδελφη του.
Ρωτησα αν το παραγγειλω ποτε περιπου θα ερθει και η απαντηση που πηρα: "Ποιος ξερει. ?"
Ευχαριστησα ευγενικα και την εκανα με γρηγορα πηδηματακια.

H συμπεριφορα μαλλον οφειλεται στο γεγονος οτι οι υπαλληλοι του eshop ειναι σχεδον 3 μηνες απληρωτοι.

Μα ηταν και παρατολμο το ανοιγμα τοσων σημειων λιανικης πωλησης.

Αντι να εδραιωσουν την κυριαρχια τους στο ηλεκτρονικο εμποριο (πρεπει ναταν δευτεροι πισω απο το πλαισιο) εκαναν ενα κουτο ανοιγμα.

Αναπολω την εποχη που ειχαν το μοναδικο σημειο παραδοσης σε ενα ισογειο πολυκατοικιας στο Μαρουσι.

δεν έχεις και άδικο !!!
:flipout::flipout:

etattoo.jpg

τι να το κάνεις που άνοιξε. αν έχω βγάλει την βρώμα ότι είμαι αδελφάρα του κερατά είναι δυνατόν να μου την πέσει γκόμενα??????