Το εγκατέστησα μόνος μου!

gi0rg0s

New member
16 March 2009
6
Καλησπέρα!

Έχω ένα πιάτο 1m, δέκτη dreambox500, και μένω Θεσσαλονίκη.
Κατάφερα να κεντράρω τον Hotbird (Ελπίζω!)
Κατέβασε καμιά 900 κανάλια αλλά από αυτά τα περισσότερα είναι απλά μαύρα και δεν έχουν ούτε ήχο.

Το κεντράρισμα το έκανα όσο μπορούσα καλύτερα με το satfinder του δέκτη.
Από βδομάδα θα γίνει και με εργαλείο!

Μέσα στα κανάλια που κατέβηκαν είναι και τα ελληνικά, στο πακέτο NetMed, αλλά από αυτά παίζουν μόνο 2-3 (αν δεν κάνω λάθος το ΕΤ-3, και της Βουλής) τα υπόλοιπα μαύρα.

1. Τα κανάλια που δεν παίζουν έχουν να κάνουν με το καλύτερο κεντράρισμα?

2. Για να βάλω ccCam, κλπ πρέπει να αλλάξω και image στο dreambox? Δεν κατεβαίνουν όλα αυτά με το gemini Που έχει?

3. Για να συνδεθεί στο Internet ποια πόρτα πρέπει να του ανοίξω στο Router?
η 12000 απ ότι διάβασα είναι για το cccam. για update γενικά και χρησιμοποιεί στο νετ Ποια χρησιμοποιεί?

4. Αν κάποιος χριστιανός μπορεί να μου δώσει μερικές απαντήσεις, ή κάποιο οδηγό, ή στείλει κανένα πμ για να συνεννοηθούμε θα ήμουν υπόχρεος!

Ευχαριστώ!

Παίρνεις ένα περιοδικό ή ψάχνεις στο Internet.
Όσα κανάλια αναφέρουν FTA είναι ελεύθερα για όλα τα υπόλοιπα χρειάζεσαι συνδρομή (κάρτα) από τον αντίστοιχο πάροχο.

αυτό κάνω, ψάχνω στο ίντερνετ.
Το θέμα είναι πως έχω μικρο-απορίες από αυτά που διαβάζω και δεν θέλω να ακολουθήσω έναν οδηγό τυφλοσούρτη με αποτέλεσμα να brik-αρω το ονειροκούτι.

Απλά πράγματα

Τα Ελληνικά κανάλια που θέλεις είναι στο δορυφορικό μπουκέτο της Νόβα και δεν είναι ελεύθερα (από το δορυφόρο).

Απλά πράγματα

Τα Ελληνικά κανάλια που θέλεις είναι στο δορυφορικό μπουκέτο της Νόβα και δεν είναι ελεύθερα (από το δορυφόρο).

Κατατοπιστικότατος!
Ευχαριστώ!