M Mihalis S. Supreme Member 19 June 2006 3,497 25 April 2007 #1 Οχι δεν πρόκειται για νέα συσκευή από την Apple αλλά για την δημιουργία κάποιου που φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με το Photoshop. Αλήθεια θα το αγοράζατε; Link
Οχι δεν πρόκειται για νέα συσκευή από την Apple αλλά για την δημιουργία κάποιου που φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με το Photoshop. Αλήθεια θα το αγοράζατε; Link
Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,501 Ελευσίνα 25 April 2007 #2 μ'αρέσει, ειναι πολύ.... Portable με σκέφτομαι στην παραλία με ένα τέτοιο και να παίζει relax don't do it.... btw, nice Photoshop job!
μ'αρέσει, ειναι πολύ.... Portable με σκέφτομαι στην παραλία με ένα τέτοιο και να παίζει relax don't do it.... btw, nice Photoshop job!
D damest Established Member 9 February 2007 205 25 April 2007 #3 εγω σκεφτομαι ..καμια gansta κατασταση να όυμε ξερετε .τιποτα...μαυρους με τσιγαριλικια και κανα ουζι και στον ωμο το ipod... igansta!
εγω σκεφτομαι ..καμια gansta κατασταση να όυμε ξερετε .τιποτα...μαυρους με τσιγαριλικια και κανα ουζι και στον ωμο το ipod... igansta!
M Mihalis S. Supreme Member 19 June 2006 3,497 25 April 2007 #4 Δαμιανός Κ. said: εγω σκεφτομαι ..καμια gansta κατασταση να όυμε ξερετε .τιποτα...μαυρους με τσιγαριλικια και κανα ουζι και στον ωμο το ipod... igansta! Click to expand... Καλά εσύ από τότε που πήρες το MacBook ξέφυγες τελείως...:slapface: Ακου igansta!! Σιγά μη βγάλουν και iRasta!
Δαμιανός Κ. said: εγω σκεφτομαι ..καμια gansta κατασταση να όυμε ξερετε .τιποτα...μαυρους με τσιγαριλικια και κανα ουζι και στον ωμο το ipod... igansta! Click to expand... Καλά εσύ από τότε που πήρες το MacBook ξέφυγες τελείως...:slapface: Ακου igansta!! Σιγά μη βγάλουν και iRasta!
=silent= AVClub Fanatic 2 August 2006 11,358 Homeless 25 April 2007 #5 Re: Απάντηση: Το είδαμε κι αυτό: iPod PowerBox Δαμιανός Κ. said: εγω σκεφτομαι ..καμια gansta κατασταση να όυμε ξερετε .τιποτα...μαυρους με τσιγαριλικια και κανα ουζι και στον ωμο το ipod... igansta! Click to expand... Και εγω αυτο σκεφτηκα
Re: Απάντηση: Το είδαμε κι αυτό: iPod PowerBox Δαμιανός Κ. said: εγω σκεφτομαι ..καμια gansta κατασταση να όυμε ξερετε .τιποτα...μαυρους με τσιγαριλικια και κανα ουζι και στον ωμο το ipod... igansta! Click to expand... Και εγω αυτο σκεφτηκα