To Elite ειναι εδώ

k6945n

New member
24 August 2007
49
Καλημέρα σας,

Λοιπόν σαν γνήσιος καμμένος αγόρασα χθες το απόγευμα το νεο xbox 360 elite...

Ακούστε όμως τι έγινε... Μπήκα το πρωί στην ιστοσελίδα του Πλαισίου και είδα ότι το πουλούσε για 449 ευρω. Παίρνω καπάκι τηλέφωνο και κάνω τηλεφωνική κράτηση αφού θα κυκλοφορούσε σήμερα το πρωί 24/8...

Το απόγευμα όμως μου ήρθε η φαεινή ιδέα να πεταχτώ μέχρι το the mall να δω αν το είχαν στείλει νωρίτερα... μπαίνω λοιπόν στο πλαίσο και ρωτάω... μου απαντούν.. αύριο το πρωί θα έρθει...

Φεύγω απογοητευμένος (χαχαχα ο καμμένος) και πάω να κάνω την βολτ´τσα μου ως που μπίνω στον Γερμανό και εκεί τι να δω;;;; το elite αλλά 50 ευρώ παραπάνω στην τιμή...

Λέω του πωλητή... μα καλά γιατί τόση διαφορά στην τιμή από το πλαίσιο;;; Για να πάρω την απάντηση... Μια στιγμή να ρωτήσω αν μπορώ να σας το δώσω στην τιμή που το βρήκατε....

...και μαντέψτε... ναι μπορούσε...
το φόρτωσα και έφυγα... τι γίνετε στον κόσμο!!!!
:BDGBGDB55:

Ευχαριστώ πολύ... αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για Pro Evolution και να ακούω κανένα τραγουδάκι μεσω υπολογιστή...

Τώρα το ερώτημα μου είναι... η τιμή θα φτάσει στα 499 που το πουλάνε οι περισσότεροι ή θα αναγκαστουνε να τις ρίξουνε λόγω πλαισίου... για μένα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η εξέλιξη...

πηρες xbox360 και μαλιστα

το Elite

μονο για το pro evolution και

τραγουδια?????

Δεν ειναι κακο αυτο...

Καποτε πηρα το PS2 μονο και μονο για το Grand Tourismo...

πηρες xbox360 και μαλιστα

το Elite

μονο για το pro evolution και

τραγουδια?????

Ειμαι fun tou blue ray... τι να το κάνω το hd της microsoft οταν πχ όλα της τα δισκάκια εκτος του κινγκ κονγκ δεν έχουν υπότιτλους... αλλά αυτό είναι υποκειμενικο...

και Αντικειμενικά όμως το blue-ray εχει μεγαλύτερες δυνατότητες... γιαυτό έχω και το PS3...

εκτός και εαν έχει άλλες δυνατότητες που εμένα μου διαφεύγουν... και θα σουμουν ευγν´μων να μου τις αναφέρετε

Mαυρο,hdmi+καλωδιο,πολυ μεγαλυτερος δισκος και το νεο συστημα ψυξης στο εσωτερικο.Ολα αυτα, μαλλον δικαιολογουν τα +70ε περιπου που εχει απο την κανονικη εκδοση.

Τί μαρκα drive έχει μέσα το XBOX 360 elite ???
Θεωρείται καλύτερο από αυτό που έχουν τα premium ??
Και επίσης, το firmware αλλάζει εύκολα και αποτελεσματικά? :grandpa:

επειδή έχω και το λευκό (τώρα το έδωσα στον αδελφό μου...πανηγύρια ο brother...xaxaxa) μπορώ να πω μετα βεβαιότητος ότι σχεδόν δεν ακούγεται τίποτα... πρέπει να πας πολύ κοντά για να διακρίνεις ήχο...

Θα δω την μάρκα του drive... δεν θυμάμαι. Τα firmware είναι αποτελεσμάτικα χωρίς προβλήματα