Το Φωτογραφικό chat

To dpreview forums αλλάζουν μορφή και εκσυγχρονίζονται , ήδη έχει τρέξει ένα διάστημα 5 ημερών που είναι παγωμένο σε read only μορφή για τις αλλαγές κι λογικά σήμερα αύριο θα δούμε την τελική μορφή τους

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

1762763507632.png

The REAL War Photographer Who Captured Apocalypse Now! / Chas Gerretsen​

Developing Tank

• Like
Reactions: LongTom
View attachment 260608

The REAL War Photographer Who Captured Apocalypse Now! / Chas Gerretsen​

Developing Tank

Ο συγκεκριμένος γιουτουμπίστας είναι πάρα πολύ καλός και τον ακολουθώ.
Σε λίγα λεπτά δίνει μια καλή ιδέα για κάθε φωτογράφο, δίχως περιττές βλακείες και δραματικές μουσικές....

• Like
Reactions: Kosh
Τελικά μεγάλη απογοήτευση η Βλακ Φράηντεη. Πέρσι θυμάμαι ήταν καλύτερα.
Εδώ μόνο ένα μαγαζί είχε καλές τιμές (-20% φλατ) σε μεταχειρισμένα για 15 ώρες, αλλά από τις 05.00 άρχισαν να φεύγουν τα καλά κομμάτια...
Δε πρόλαβα τίποτα Νίκον, ίσα-ίσα πρόλαβα στις 6 το πρωί να τσιμπήσω τον τελευταίο Olympus 300f4.
Η ΟΜ έχει προσφορά, αλλά ψιλο-πάτο κομμάτια.
Οι άλλοι μόνο προσφορά σε μεταχειρισμένα ότι δεν φεύγει με τίποτα (πέρα φυσικά ότι προσφορές βγάζουν οι αντιπρόσωποι ΟΕΜ στη χώρα)...

Ελλάδα βλέπω καλές τιμές σε Νίκον (τι πιο συνηθισμένο να πει κάποιος) και λίγα πράγματα από άλλες μάρκες.
Από μεταχειρισμένα έπαιξε τίποτα σε μαγαζιά;

edit:
Η παράγκα του einf έχει καλές τιμές-προσφορές σε Μ43 φακούς και σώματα, αλλά τίποτα που να με ενδιέφερε.
Καμία αλλαγή σε Sony και λίγες σε Nikon.

η νικον εχει καλες προσφορες, αλλα και η canon επισης σε μερικα προιοντα.

Η σονυ ξεστοκαρει sony a7 iii kai a7 iv γιατι ερχεται η a7 v.... καλες σχετικα προσφορες.

Οι υπολοιπες απλα απεχουν!

• Like
Reactions: LongTom
Γενικη συμπεριφορα ειναι αυτη φετος παντου.

Ολα πιο μαζεμενα και ελεγχομενα. Νομιζω κλασικα μετα τις γιορτες θα δουμε καλυτερες προσφορες .

Για γράψτε στο Google: Flash memory shortage.
Κακά μαντάτα για το 2026

Πρόσφατα απεβίωσε ένας σκληρός αλλά δεν είναι επείγον να τον αναπληρώσω. Ή τουλάχιστον έτσι έλεγα μέχρι πριν λίγο :P . Είχα δει πριν λίγες μέρες για τις RAM βέβαια...

η μερα της μαρμοτας .

Αυτο ειναι το πλεονεκτημα του να εισαι μεγαλης ηλικιας τα εχεις ζησει ολα και τα βλέπεις ξανα και ξανα σε λουπα.

• Haha
Reactions: cacau
Πρόσφατα απεβίωσε ένας σκληρός αλλά δεν είναι επείγον να τον αναπληρώσω. Ή τουλάχιστον έτσι έλεγα μέχρι πριν λίγο :P . Είχα δει πριν λίγες μέρες για τις RAM βέβαια...

Για ριξτε λιγο μια ματια στις μνημες ram για τον υπολογιστη σας .

Αν σας καουν πχ οι δικες μου που εκαναν πριν μια εβδομαδα κατω απο 200 τωρα - οσο υπαρχουν- κανουν πανω απο 800€. Απο αλλον κατασκευαστη γυρω στα 1200 και ανεβαινουν.

Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες.

• Like
Reactions: NassosT
εγω πηρα το καλοκαιρι αυτες εδω τις μνημες 150 ευρω... κοιταχτε που πηγαν τωρα!!!

Aυτες ακριβως εχω και εγω στο μηχανημα μου .

Να τις χαιδευεις καθε μερα μην σου παθουν τιποτα....

Καλού κακού πάρτε και καμμιά CFExpress ή SD όσο είναι ακόμη φθηνές γιατί μας βλέπω να ξαναγυρίζουμε στα films...

κι απ οτι λενε, ετσι θα παει ολο το 2026, ισως και περισσοτερο.

Αυτο το ΑI μας ξεσκισε... :p
Aπο τη μια οι καρτες γραφικων, τωρα οι μνημες και απ οτι φαινεται και οι δισκοι θ ακολουθηουν.

Καλού κακού πάρτε και καμμιά CFExpress ή SD όσο είναι ακόμη φθηνές γιατί μας βλέπω να ξαναγυρίζουμε στα films...

Aμα σου πω οτι τις πρωτες πρωινες ωρες εβαζα παραγγελια για καρτες μνημης για καμερα που ακομα δεν εχω :ROFLMAO:

Για αυτό κάποια στιγμή πρέπει η Sony να βγάλει ένα σώμα με αναλογικού τύπου χειρισμό όπως Nikon Zf, Fujifilm X-T5 , ιδανικά σαν X-Pro αλλά εντάξει δεν είμαι - τόσο - αιθεροβάμων :P . Ειδικά τώρα που έχει τόσους φακούς με δαχτυλίδι διαφράγματος. Δεν τους βλέπω να πολυψήνονται βέβαια...